emanet edecek duruma gelsem bile usulünce isterdim aa yok isteyemedim durum bu şekilde ilerledi ozaman kilidi degiştiririmMerhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
Şok oldum ondan hiç beklemediğim bi hareketli çünkü bana yardımları çok olmuştu ve iyibiridir de .. utandım yüzüne demeyi
Aynn bende ev değiştirirken kilidi değiştiririm kimseyde vermmBabama vermem. Eşim kızar melek ya ev yansa der 'Yansın ama mahremime kimse girmesin' derim. Açık ve net anne babama vermedim daha ne denir. Hayatta obsesif olabilecek derecede takık olduğum tek konu. Her taşındığımda ilk iş o anahtar değişır. Ne demek komşu kafayı yerim kocam verse boşarım. Lütfen eşinizle konuşun o kilidi değişin anahtarı da ev yanma pahasına kimseye vermeyin.
Ortalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginç
dergistir kesimlikleKomşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımo onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı dedem bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
kısa net üç kelime ; evin anahtarını değiştir.Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?