- 4 Ekim 2012
- 16.774
- 33.215
- 798
- Konu Sahibi Dertli256262
Çok eskidir leopar taytla gırgır mevzusu burda, öyle yenilerin bileceği şey değilBahsetmişlerdi bir konuda.Zaten leopar tayt benim için kabus.O yüzden dikkatimi çekmişti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok eskidir leopar taytla gırgır mevzusu burda, öyle yenilerin bileceği şey değilBahsetmişlerdi bir konuda.Zaten leopar tayt benim için kabus.O yüzden dikkatimi çekmişti.
Benim de kocamın elinden pek gelmez, işine gelince gene biseyler yapıyor da , bişey deyince de "kardeşin yapsın, onun eli yatkın, hemen yapar" deyip sıvışır, tembel ya, rahatına düşkünDi mi, bisikletim bozulunca 'aaa ne yapacağız? bağlayalım buraya, dönüşte götürsün otobüsle' diyen birini hatırlıyorum. Yani beceremesen bile bir ters çevir , iki zinciriyle oyna elin pislensinYok ya, elinden her iş gelen erkek candir.
Karşı taraf yeterince şaha kalkmış ben bari rahvan gideyim demek istemişOff su konusmayı bizim heriflerle yapsam cihazları küleyhan gibi şaha kaldırıp kosarlar. Cocugun konusma sekline bak emojilerle sevimli. Bide I like that dimis![]()
Kalkısı bile sevimli. Bizimkiler benekli bizon gibi dalarlar onu demek istemistimKarşı taraf yeterince şaha kalkmış ben bari rahvan gideyim demek istemiş![]()
Çok çok 90 lar ortasında bitmeliydi bu hoşlanılan çocuğa kek börek götürme olayı.
Konu sahibi çocuğa link atsa zaten mest olur yorumları okuyunca üstelik benim için konu açılmış diyeHepimiz çocukla vekaleten flört ediyoruz yattığımız yerden ya çogzel bi konu
Yaa ben ünideyken bir arkadaşımla bir çocuktan bahsediyorduk. “irfan duysa prenses gibi kız (o benimKonu sahibi çocuğa link atsa zaten mest olur yorumları okuyunca üstelik benim için konu açılmış diye
Bence gayet mantıklı. Bu işler böyle ilerler sanırımMerhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Çocuk derken ? Muhabbetin sonunu iyi görmedim.Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Bir erkekle başbaşa yalnız kapalı bir ortamda kalmayın sıkıntılı olur.Cafede buluşun veya 3 ncü bir kişi olsun.Kızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir