• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Di mi, bisikletim bozulunca 'aaa ne yapacağız? bağlayalım buraya, dönüşte götürsün otobüsle' diyen birini hatırlıyorum. Yani beceremesen bile bir ters çevir , iki zinciriyle oyna elin pislensin😡 Yok ya, elinden her iş gelen erkek candir.
Benim de kocamın elinden pek gelmez, işine gelince gene biseyler yapıyor da , bişey deyince de "kardeşin yapsın, onun eli yatkın, hemen yapar" deyip sıvışır, tembel ya, rahatına düşkün 😂 Kardeşim de 3 evin marangozu mübarek, kendi evinin, bizim evin, annemlerin 😀 sağolsun ❤️

Bu kadar umut dolu ve iyimser olmanız ne güzel .Bana yapılsaydı bu şartlarda bu hareket ve hatta hoşlandığım biri tarafından bile yapılsaydı aslaa benden hoşlandı da o yüzden kapımı çaldı vs diye düşünmezdim. Sonuçta korkunç bir deprem olmuş, tüm yurt teyakkuzda, yan komşunuzmuş üstelik de hem ogretmensiniz hem yalnız yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla, gayet insanı ve komşusal bir hareket yapmış bence.Keke, poğaçaya girip hiç komik duruma düşmeyin bence karşılık olarak derim.

Genelde olumsuz yorum yapılmış ama bence yaptığın poğaçadan komşuna götürmende herhangi bir şey yok ki.
Ya da aynı katta oturan öğretmen arkadaşın olarak bile düşünebilirsin.
Sürekli bir şeyler yapıp götürmediğin sürece annesi rolüne bürünmezsin sanırım.

Konuyu size deprem için bi ihtiyacınız oldu mu diyen komşuyu beğenmekten bağımsız yorumlarsam, kapıya gelip hatır soran bi ihtiyaç var mı diyen komşuya evde pişen bir yemekten tatlıdan vs.ikram etmek incelik olur diye düşünüyorum.
Kapıya gelen bi amca olsaydı, bi teyze abla olsaydı yine kek götürmek ister miydim diye dusun ,evet diyorsan götür, beni beğendi diye beklentiye girmeden ,adam da beni beğensin diye ikram edip hüner göstermek saçma bence ,ama komşusunuz birsey ikram etmek te gayet normal 🙃
Karışık oldu ama özetle;sadece komşu diye düşünüp götür götüreceksen, begendiyse kendi birseyler yapsin o zaman degerlendirsin

Konu sahibi çocuğa link atsa zaten mest olur yorumları okuyunca üstelik benim için konu açılmış diye
Yaa ben ünideyken bir arkadaşımla bir çocuktan bahsediyorduk. “irfan duysa prenses gibi kız (o benim 😂) yurtta kendisinden bahsediyor, .ötü tavana vurur sevinçten” demişti ölmüştük gülmekten. Siz kibarca ifade ettiniz

Poğaça olmaz ama sohbeti ilerletmek için bir bahane bulabilirsiniz.
Ben bir komşumla kısa süreli ilişki yaşamıştım. İkimizde yalnız yaşıyorduk, ikimizde boşanmıştık. Otoparkta karşılaşıyorduk. Bir dönem sonra konuşmaya başladık. Flört yaşamak isteyen yetişkin insanlar için bence çok taktik gerektiren şeyler değil bunlar.

Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sanki 😄 çocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Bence gayet mantıklı. Bu işler böyle ilerler sanırım

Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sanki 😄 çocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Çocuk derken ? Muhabbetin sonunu iyi görmedim.

Kızlar apartmanda da çok sık denk gelmiyoruz. Poğaça verirken de o gün sordunuz teşekkür ederim yapmışken size de getireyim dedim diyecektim. O kadar da saçma gelmemişti aslında bu fikir
Bir erkekle başbaşa yalnız kapalı bir ortamda kalmayın sıkıntılı olur.Cafede buluşun veya 3 ncü bir kişi olsun.

Back
X