- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Ahlak polis ve büro amirliğine haber ver daha ne bekliyosunMerhaba herkese...Aslında büyük bir dert deil fakat canimi skiyor diyebilirim..Ust katimiza yeni bir komsu tasindi kendisi boşanmış yalniz yasiyor sabah.ise gidiyor aksam eve geliyor fakat gece evinde acaip sesler geliyor sevişme sesleri inlemeler..Ama gerçekten rahatsız edecek aşırı şekilde..1 saatten fazla sürüyor bu beni çok rahatsız ediyor başka odaya gitsemde yine ses geliyor Kadında hiç konuşmaya tanismaya yanaşmıyor binada kimi görürse kaçar gibi uzaklaşıyor..Napmaliyim..
Ne olduğunu bile bilmeden neden fuhuş yapıyormuş gibi işlem yapılmasını istiyorsunuz, burada pek çok konu açıldı, bu sesler evli insanların evlerinden de geliyor, o zaman ahlak polisine mi şikayet et diyoruz, kaldı ki zaten ahlak polisi bununla ilgilenmez.Ancak elinizde bir kanıt varsa fuhuş yapıldığına dair o zaman bunun bir anlamı olur.Ses rahatsız ediyorsa sesten dolayı uyarır veya normal polise rahatsız oluyoruz diye telefon edebilir.Bir kadının evine bu şekilde baskın yapılmasını talep etmek, kişiyi zan altında bırakmak, iftira atmak ne kadar normal bir durum?Ahlak polis ve büro amirliğine haber ver daha ne bekliyosun
Arkadaş olanı yazmış sevişme sesleri geliyor diye ben çoluk çocuğumla o sesleri dinlemek zorunda kalmazdım şahsen gitsin ona göre muhitte otursun ozaman kadının iftira attığını atmadığını ben nerden bilebilirm sen iftira olduğunu biliyomusunda savunmaya geçiyosun benmkide aynı şey kimse kusura bakmıcak birinin dayak yediğinide duysam ararım böyle durumla karşılaşsamda ararım çok gürültü ses varsa çoook rahatsız oluyorsam yine ararım bu devirde kimseyle yüzyüze mıhatap olmaya gelmiyoNe olduğunu bile bilmeden neden fuhuş yapıyormuş gibi işlem yapılmasını istiyorsunuz, burada pek çok konu açıldı, bu sesler evli insanların evlerinden de geliyor, o zaman ahlak polisine mi şikayet et diyoruz, kaldı ki zaten ahlak polisi bununla ilgilenmez.Ancak elinizde bir kanıt varsa fuhuş yapıldığına dair o zaman bunun bir anlamı olur.Ses rahatsız ediyorsa sesten dolayı uyarır veya normal polise rahatsız oluyoruz diye telefon edebilir.Bir kadının evine bu şekilde baskın yapılmasını talep etmek, kişiyi zan altında bırakmak, iftira atmak ne kadar normal bir durum?
Ahlak polisi başka bir şey polis başka bir şey. Ne diyecek kadın aradığında evde fuhuş var mı diyecek. Ahlak polisi para karşılığı ilişkiler için devreye girer. İnsanlar seks yapıyor diye değil. Peki evli olanlar için de ahlak polisi arasın mı yoksa bu ayrıcalık sadece bekarlar için mi geçerli. Bu işi yapmayan birine sırf seks hayatı var ve ses geldi diye fuhuş yapıyor muamelesi yapmak iftira değil mi? Bu kadar ciddi bir iddia için kanıt gerekir. Belki kadın duyulduğunu bile bilmiyor.Arkadaş olanı yazmış sevişme sesleri geliyor diye ben çoluk çocuğumla o sesleri dinlemek zorunda kalmazdım şahsen gitsin ona göre muhitte otursun ozaman kadının iftira attığını atmadığını ben nerden bilebilirm sen iftira olduğunu biliyomusunda savunmaya geçiyosun benmkide aynı şey kimse kusura bakmıcak birinin dayak yediğinide duysam ararım böyle durumla karşılaşsamda ararım çok gürültü ses varsa çoook rahatsız oluyorsam yine ararım bu devirde kimseyle yüzyüze mıhatap olmaya gelmiyo
Zabıta ilgileniyor siz merak etmeyin para karşılığı olmuyo diye göz yumalm oldu vlla ben oladar sığ düşüncede bi kız değilm söylediklerimden belki öyle anlaşıyor ama eşiminde başka kadının çığlıklarını dinlemesine asla müsade etmezdim zabıta bir seferliğine uygun dille uyarıyor zaten pat diye milleti tutuklamıyolar bukadar benmde bilgimde varAhlak polisi başka bir şey polis başka bir şey. Ne diyecek kadın aradığında evde fuhuş var mı diyecek. Ahlak polisi para karşılığı ilişkiler için devreye girer. İnsanlar seks yapıyor diye değil. Peki evli olanlar için de ahlak polisi arasın mı yoksa bu ayrıcalık sadece bekarlar için mi geçerli. Bu işi yapmayan birine sırf seks hayatı var ve ses geldi diye fuhuş yapıyor muamelesi yapmak iftira değil mi? Bu kadar ciddi bir iddia için kanıt gerekir. Belki kadın duyulduğunu bile bilmiyor.
Ahlak polisiyle zabıtanın ne alakası var? Zabıta ahlak polisi mi oluyor? Dinlemek istemiyorsanız polisi ararsınız uyarırlar başka da yapabilecekleri bir şey yok zaten.illa tutuklanması mı lazım. Fuhuş baskını yapan polisi eve gönder diyorsun, bu kadar basit yani birine böyle ağır bir damga vurmak. Neyse kanunlar senin zihniyetinde değil hiç değilse. Saçma sapan bir şeye döndü tartışma hanya Konya gibi. Daha fazla derinlikli mevzular anlatamayacağım. Keyfinize bakın.Zabıta ilgileniyor siz merak etmeyin para karşılığı olmuyo diye göz yumalm oldu vlla ben oladar sığ düşüncede bi kız değilm söylediklerimden belki öyle anlaşıyor ama eşiminde başka kadının çığlıklarını dinlemesine asla müsade etmezdim zabıta bir seferliğine uygun dille uyarıyor zaten pat diye milleti tutuklamıyolar bukadar benmde bilgimde var
Yahu bunlar gözümüzün önünde olan şeyler nekadar bilgin varda neyi savunuyorsun ben kadının söylediğine göre yaptım yorumumu sanki hiç başımıza gelmedi 13katlı binadayım öğrenci dolu elbette dinlemicem milletin sevişme sesini zabıta ne alaka diyosun kaç kere başına geldide konuya bilgi sahibi tavırları takınıyorsun aradık bizzat zabıta geldi işlem yaptı bizde zabıtayı aramadık onları yönlendiriyolar başına gelirse ararsın hanyayı konyayı yada pardon alırsın eline bir bardak nerden dinlesem diye dolaş evdeAhlak polisiyle zabıtanın ne alakası var? Zabıta ahlak polisi mi oluyor? Dinlemek istemiyorsanız polisi ararsınız uyarırlar başka da yapabilecekleri bir şey yok zaten.illa tutuklanması mı lazım. Fuhuş baskını yapan polisi eve gönder diyorsun, bu kadar basit yani birine böyle ağır bir damga vurmak. Neyse kanunlar senin zihniyetinde değil hiç değilse. Saçma sapan bir şeye döndü tartışma hanya Konya gibi. Daha fazla derinlikli mevzular anlatamayacağım. Keyfinize bakın.
Yahu bunlar gözümüzün önünde olan şeyler nekadar bilgin varda neyi savunuyorsun ben kadının söylediğine göre yaptım yorumumu sanki hiç başımıza gelmedi 13katlı binadayım öğrenci dolu elbette dinlemicem milletin sevişme sesini zabıta ne alaka diyosun kaç kere başına geldide konuya bilgi sahibi tavırları takınıyorsun aradık bizzat zabıta geldi işlem yaptı bizde zabıtayı aramadık onları yönlendiriyolar başına gelirse ararsın hanyayı konyayı yada pardon alırsın eline bir bardak nerden dinlesem diye dolaş evde
Bakın rahatsız olan olur ayy kocası bu helali isterse arşa çıksın diye bişey yok bu etrafın duyduğu rahatsızlıktır yani herkes kendi anlamak istediği yere çekti konuyu rahatsız olmayan olur olan olur yani az önce konuştuğum arkadaşlada fikir ayrılığına düşüyoruz rahatsız olmayana saygısı olanlar rahatsız olana niye karşı çıkıyo ararsın bir yeri polis zabıta ahlak polisi herneyse zaten o konuyla kim ilgileniyosa kapıya o mertebede birini yolluyorlar bukadar basit yaşadığımız devir belli allah aşkına herkesle muhatap olunmazKadın evinde sevişiyor, kimi demiş yöneticiye haber , kimisi ahlak polisine bilmem ne ? Ne alaka yahu. Kocasıyla yapsaydı polise falan haber verecekmiydiniz yine? Cidden rahatsız oluyorsanız kadını bulun ve söyleyin rahatsız olduğunuzu.
Maalesef herhangi bir bilgin yok. Yasaları ve mantığını bilmiyorsun. Kaynımgillerin yiğeni temasıyla yorum yapıyorsun. Ahlak polisi dediğin zabıta mı senin? Zabıta gelir uyarır eeeee sonuç? En fazla mahkemelik olursun. Kimsenin seks sesini dinlemeye ihtiyacım da yok güya bel altı vuracaksın. Kocam duyacakta kadını düşünecek diye üç buçuk atacak kadar özgüvenim yerlerde değil örneğin. Sen de kocam kadın sesi duyacak diye titre dur.Yahu bunlar gözümüzün önünde olan şeyler nekadar bilgin varda neyi savunuyorsun ben kadının söylediğine göre yaptım yorumumu sanki hiç başımıza gelmedi 13katlı binadayım öğrenci dolu elbette dinlemicem milletin sevişme sesini zabıta ne alaka diyosun kaç kere başına geldide konuya bilgi sahibi tavırları takınıyorsun aradık bizzat zabıta geldi işlem yaptı bizde zabıtayı aramadık onları yönlendiriyolar başına gelirse ararsın hanyayı konyayı yada pardon alırsın eline bir bardak nerden dinlesem diye dolaş evde
Maalesef herhangi bir bilgin yok. Yasaları ve mantığını bilmiyorsun. Kaynımgillerin yiğeni temasıyla yorum yapıyorsun. Ahlak polisi dediğin zabıta mı senin? Zabıta gelir uyarır eeeee sonuç? En fazla mahkemelik olursun. Kimsenin seks sesini dinlemeye ihtiyacım da yok güya bel altı vuracaksın. Kocam duyacakta kadını düşünecek diye üç buçuk atacak kadar özgüvenim yerlerde değil örneğin. Sen de kocam kadın sesi duyacak diye titre dur.
Bende merak ettim.Cok sıkıntılı idi konu sahibi. Cözdun mu bari sorunlarini esin aldi mi sizi yanina?Kirmizikafa merak ettim esin seni terketmis agrida yasiyordun bir cok konu acmistin naaptin o dertleri. Bu konu bence bir dert degil. Asil dertlerini anlat hele
Ad hominem yaparak tartışan bir insansın. Boşuna dil döküyorum. Ahlak polisi diye başladın zabıtayla bitirdin. Dört yıldır burada olmak ya da son iki gündür açılan konularda fikir beyan etmek suç teşkil eden bir durum değil. Ama utanmam gerekiyordu sanırım şu durumda. Neyse sen ahlak polisini ararsın başına gelirse.Bana yaptığın yorumla karşı karşıya gel sonra bana sen tü kaka cahil de yav he canım he özgüveni varmış ben ahlak polisiyle zabıtanın ne iş yaptıklarını çok iyi biliyorum kendin diyosun bak iki mesaj falan yukarda anlattım zabıta geldi işlem yaptı uyardı ikincide olay mahkemede aynı dili konuşup ama istediği yere çekip sonra sen şöyle zihniyetsin böyle zihniyetsin muhabbeti sen bu konuya açık görüşlü olursun he bide ÖZGÜVENLİİİ olursun muhatap olmazsın kadın buraya yazana kadar kimbilir kaçkere duydu sesleri belli yani rahatsız anladın ben ahlak ararım zabıta gelir oda arar bir yeri KİM İLGİLENİYORSA O GELİR ben illa fuhuş operasyonu yaptır eve bilmem ne demedim bu nasıl bir yere çekmek senin çevrende o tarz şeylerin işlenmesi senin hoşuna gider yada seni bağlamaz herkes o kafada olmak zorundada değil sayfalarda konu sahiplerine yap yorumunu çık git 4senedir buralardasın sanırım iyi çözmüşsün herşeye bulaşıyosun dikkatte ediyorum ilgilendiğin konularda hep bu tarz şeyleri savunmak bak yine saygım var ama kendi düşünceni yaz sana karşı çıkanla uğraş anladın
+10000Bende merak ettim.Cok sıkıntılı idi konu sahibi. Cözdun mu bari sorunlarini esin aldi mi sizi yanina?
Konuya gelince bos yere buyumus,'bosanmis'kelimesi olay olmus ve polemik yaratmaya yer arayan sevgili kk.hatunlarini
Kapiya not birakin bu kadar basit ya da bi gun kapisini calin kibarca soyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?