Komsumda ki sesler

Kirmizikafa merak ettim esin seni terketmis agrida yasiyordun bir cok konu acmistin naaptin o dertleri. Bu konu bence bir dert degil. Asil dertlerini anlat hele

Bu kişi benim eski üst komşum olabilir

Taşındı da kurtuldum. İsteyen istediği kişi ile istediği zaman sevişebilir tabi ki. Beni ilgilendirmez fakat sabah işe gitmek için erken kalkacağım halde gecenin ikisinde üçünde bu seslere uyanmak gerçekten çok rahatsız edici bir hal almıştı. Bir gece misafirlerimiz varken salonda başladılar saat 11 gibi. Ne yapacağımızı bilemedik anlamasınlar diye takla attık.

Ben şöyle bir çözüm buldum. Yalnız yaşayan, kimseyle muhattap olmayan ve hatta herkesten kaçar gibi davranan bir kadındı. Bir gece yine seslere uyandığımda yetti artık deyip, diafondan aradım. Ayak seslerinden geldiklerini anlayıp tam açacakları sırada kapattım. Ama yine kaldıkları yerden devam ettiler Bunu bir kaç kez tekrarladım, yine anlamadılar. En son duvara vurup avazım çıktığı kadar bağırdım, yeter artık uyumak istiyoruz diye. Ondan sonra sesler kesildi. Bir süre sonra da taşındı.

Aynısını gecen sene üst kat komsumdan yaşadım. Benımkı bekar bir adamdı. Ses nasıl duyuluyor demeyin bildiğiniz sanki salonumun ortasında sevişiyorlar o kadar feci . Kadın o kadar bağırıyor ki sanki hayatında ilk kez erkek görüyor tövbeee. 3 4 kez tekrarlanınca güvenliği yolladım kapısına artık. Saat 3 te 4 te ben onları dinleyemem dedim. Daha da ses seda yok.

valla nolmuş ses gelirse size mi soracaklar falan diyenlere gerçkten bende
bitiyorum kimse bana sormayacak edep denilen ayıp denilen birşey var
müstakil ev değil villa değil sana özel aile binasında toplu bir binada oturuyorsan
kusura bakma bu tarz şeylere dikkat ediceksin kocasıyla acaba niye sevişiyor demiyoruz zaten
tabikide en doğal şey 2 kişiye özel olan şeyi birçok kişiye özel yapmak da ne demek herkes haddini
ve edebini bilmeli bence. nasıl söylenir bilmiyorum ama rahatsız edici gerçekten.

bekarken yeni evlenmiş yan komşumuzun sesleri geldi aklıma Allahım ne çığlık ne kahkahaydı kadında.bu sesleri işitmek midemi bulandırmıştı.

not yapıstır. bıraz daha sessız sevişebilirsin bence ! bir komşu de

Kavga sesinden iyidir ne mutlu şansli insanlardansiniz!
valla ikisine de şahit oldum komşularım sağolsun
ikisi de iğrenç net olarak
hele ki 60 lı yaşlarda ki sevişen komşumun kulaklarının da az işitmesinden sebep hızını alamayıp insanların birbirlerinin kulaklarına fısıldadıkları kelimeleri bağırarak söylediğinde

Alkış hakeden bir ayrıntı
Ne kadar yüksek ses olabilir ki , evin her yerinden duyulacak kadar , yani çığlık mı atıyor anlamadım ki . Biz mi bilmiyoruz acaba sevişmeyi
Vurun sopayla yukar
ahh ahh bende bu konuda muzdaribim
neler yapmıyorlar ki
anlatsam kaldıramazsınız

çok iğrenç birşey
bizimde yan komşu böyle
hemde torun tombalak sahibi 60 yaş üzeri insanlar
eşimin bana
bunlar yüzünden cinsellikten soğuyacağım demişti

ahahah
bizim yan komşuda öyle
eşim geceleri bebek çok ağlıyor sesten çok etkileniyor uyanıyor demiş asansörde karşılaşınca
onlarda tabiii bebekken televizyonun yanında uyutsaydınız bu kadar hassas olmazdı demişler

Alkış hakeden bir ayrıntı
Ne kadar yüksek ses olabilir ki , evin her yerinden duyulacak kadar , yani çığlık mı atıyor anlamadım ki . Biz mi bilmiyoruz acaba sevişmeyi
Vurun sopayla yukar
bu durumu ben de yasadım
aylarca hem de
cidden uyutmayan derecede ses vardı

bu durumu ben de yasadım
aylarca hem de
cidden uyutmayan derecede ses vardı

yönetici adından kapılarına bilgisayardan not yazıp bıraktım
kargo posetıne koydum notu paspaslarının altına sıkıstırdım

binamız cok ses gecırıyor özellıkle gece sessizlikte yapılan sesler daha da net duyuluyor
artık bu yazıyı yazmak zorunda kaldık çoluk cocuk saatlerce sizi dinliyoruz dikkat edersenız memnun oluruz yazdım

ses kesıldı
iyi de oldu

bazıları kavga sesınden ıyıdır demiş şok oldum

sevişme sesinden ben uyuyamıyordum kıskanıyordum da valla nasıl bır enerjılerı vardı:)

gerçekten rahatsız edici bir durum. evin içinde olanlar mahremiyettir benim için, dışarıya duyurulmaz. ister seviş ister tepiş, kimse şahit olmak zorunda değil.
önceki oturduğum binada, alt katımda oturan kadın ve nişanlısı sayesinde bir yıl kadar kızımla maruz kaldık. kızım o aralar tam da ergenlik çağında, kızımın arkadaşları geliyor, misafir oluyor. saat zaman mefumu olmaksızın sanki yanımızda sevişiyorlar.
bunun neresi normal karşılanır anlamıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…