- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Ee yani? Ne alakası var?Kirmizikafa merak ettim esin seni terketmis agrida yasiyordun bir cok konu acmistin naaptin o dertleri. Bu konu bence bir dert degil. Asil dertlerini anlat hele
Pardon konu sahibimisin.Ee yani? Ne alakası var?
Merhaba herkese...Aslında büyük bir dert deil fakat canimi skiyor diyebilirim..Ust katimiza yeni bir komsu tasindi kendisi boşanmış yalniz yasiyor sabah.ise gidiyor aksam eve geliyor fakat gece evinde acaip sesler geliyor sevişme sesleri inlemeler..Ama gerçekten rahatsız edecek aşırı şekilde..1 saatten fazla sürüyor bu beni çok rahatsız ediyor başka odaya gitsemde yine ses geliyor Kadında hiç konuşmaya tanismaya yanaşmıyor binada kimi görürse kaçar gibi uzaklaşıyor..Napmaliyim..
valla ikisine de şahit oldum komşularım sağolsunKavga sesinden iyidir ne mutlu şansli insanlardansiniz!
ahh ahh bende bu konuda muzdaribimAlkış hakeden bir ayrıntı
Ne kadar yüksek ses olabilir ki , evin her yerinden duyulacak kadar , yani çığlık mı atıyor anlamadım ki . Biz mi bilmiyoruz acaba sevişmeyi
Vurun sopayla yukar
çok iğrenç birşeyElalemin sevişme seslerini bende oturup kocamla dinlemek istemem şahsen. Gidip sabah bi not bırakın “gece sesinizden rahatsız oluyoruz, sessiz halledin işinizi lütfen” diye. Çok takılacağını sanmıyorum ama işe yaramazda çirkefe bağlamak için sebep olur.
valla benim ki cinsellikten soğuyacak korkuyorumBiz yan komşularımızı heyecanla takip ediyoruz.ne olacak yani eşim inleme duydu diye yan komşudan mı etkilenecek?
ahahahGerçekten iğrenç bir durum.
Benim yan komsum maşallah, kadın ayrı, adam ayrı, yatak ayrı ses çıkarıyordu.
Bazen gece 2 de başlarlardı kaç defa uykumdan uyandigim oldu seslerinden.
O yüzden ses nasil gider ki diyemiyorum, yaşamayan bilmez
Asansörde görünce kadının tüm çocuklarının adını ezbere söyledim ilk gorusumde daha. Sırf sesinin geldiğini anlasin diye. Ve anladı da. Galiba sesimiz size biraz fazla geliyor dedi ama diyemedim başka sesleriniz de geliyor diyeneyse ki taşınınca kurtuldum.
Yerinde olsam yönetici falan değil de ben de kapıya not bırakırdım
bu durumu ben de yasadımAlkış hakeden bir ayrıntı
Ne kadar yüksek ses olabilir ki , evin her yerinden duyulacak kadar , yani çığlık mı atıyor anlamadım ki . Biz mi bilmiyoruz acaba sevişmeyi
Vurun sopayla yukar
bu durumu ben de yasadımMerhaba herkese...Aslında büyük bir dert deil fakat canimi skiyor diyebilirim..Ust katimiza yeni bir komsu tasindi kendisi boşanmış yalniz yasiyor sabah.ise gidiyor aksam eve geliyor fakat gece evinde acaip sesler geliyor sevişme sesleri inlemeler..Ama gerçekten rahatsız edecek aşırı şekilde..1 saatten fazla sürüyor bu beni çok rahatsız ediyor başka odaya gitsemde yine ses geliyor Kadında hiç konuşmaya tanismaya yanaşmıyor binada kimi görürse kaçar gibi uzaklaşıyor..Napmaliyim..
yaw bi anlat hele ..neler yapıyorlar.. anlat belki bu sayede uykumuz kacarahh ahh bende bu konuda muzdaribim
neler yapmıyorlar ki
anlatsam kaldıramazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?