• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumdan gelen sesler

Xepew

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
782
606
33
Merhaba kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bi sıkıntım var komşumun yatak odası sesleri evime kadar geliyor cok afedersiniz resmen inliyor ben bundan rahatsz oluyorum sanki bizim odadalar gbi misafirim geliyo sıkıntıya düsüyorum ya bugünde sesleri gelirse misafir bendn geldigini düsünür diye sizce bi daha ses gelince duvara vurmalıyım ne yapaym bilemedim

Merhaba kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bi sıkıntım var komşumun yatak odası sesleri evime kadar geliyor cok afedersiniz resmen inliyor ben bundan rahatsz oluyorum sanki bizim odadalar gbi misafirim geliyo sıkıntıya düsüyorum ya bugünde sesleri gelirse misafir bendn geldigini düsünür diye sizce bi daha ses gelince duvara vurmalıyım ne yapaym bilemedim
Vurun.

Meraklısına bu konudan her gün bir kuple var

Belki sesin indiginin farki da degildir. Denk geldigmz zaman gusel bir dille uyar espiriyle karisik veya ciddi bir sekilde orasi sizin saminiytnze kalmis. Yanlis anlama ses geliyor falan de. Benim bi akrabam komsusnu uyarmis kadin sonra akrabami evine cagirmis misafirlerde varmis bu kadin bizim evin sesini dinliyo diye rez etmis. Akrabamizda biz her gece sizin yatak sesibuzi dinlemeye mecbur degiliz demis. Uyardigin halde cirkef olanlar da var yani

Evet suan da misafirim var mesela ben stresliym yeri geliyo erkek kardeşim kalıyo bayan olsa anlatirsn ama erkek kardeşe bu durum nasıl anlatılır insan sıkıntiya düsüyo ya ses gelirse diye

Vay arkadas :) Gelin kaynana konusundan sonra en populer konu galiba bu.
Ben olsam bikac kere olduysa ses etmem ama devamli olan bir durumsa gider acik acik konusurum insani bisey sonucta :)

Bu eve yeni taşındm samimiyetim yok kimseyle yanda bile kim oturuyor bilmiyorum aklıma duvara vurmak geldi sesler uzaktan gelse yapcak birsey yok derım ama öyle böyle degil eşim bile sok gecirdi ilk duydugunda

Su an geliyor mu yani ses anlama dim ben yedi yirmi dört gelmiyor dur herhalde hem millet çalışıyor gece de yapmayacaksa ne zaman yapar ki uyarın bence belkide farklı bir durum vardır hasta felandir ağrısına dayanamiyordur aman bendekide iyiniyet elçiliği :halay:

Tanımıyorum ki hiç gormedm kim olduklarıni bilmiyorum genelde her hafta geliyor bende biri yatıya kalınca stres oluyorum tanimadgm icin duvara vuraym anlarlar diye düsünüyorum farkında da olmayablirler çünkü malum simdi ki duvarlar cok ince

Birde evleri dubleks yukarı çıksalar keske onlar rahat ben rahat

Back
X