• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumdan gelen sesler

_20180325_000450.webp

Tam da böyle bir not yazın bence :KK70:

Merhaba kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bi sıkıntım var komşumun yatak odası sesleri evime kadar geliyor cok afedersiniz resmen inliyor ben bundan rahatsz oluyorum sanki bizim odadalar gbi misafirim geliyo sıkıntıya düsüyorum ya bugünde sesleri gelirse misafir bendn geldigini düsünür diye sizce bi daha ses gelince duvara vurmalıyım ne yapaym bilemedim
Kapisina not birakin siz keyf alirkn biz dert aliyorz sessiz diye

duvara vurmayın bence, kişi bunu bir saldırı olarak anlayabilir, daha beter karışabilir her şey.Kapıya not bırakmak ya da gidip açıça konuşamıyorsanız, "bir inleme sesi geliyor geceleri, siz de duyuyor musunuz, hangi daireden acaba?" diye konuşmak daha uygun olabilir.Çünkü duvara vurulsa ben gerçekten saldırı gibi anlarım.

Ay keşke kahkaha atsalar normalde rahatsız olmam seslerden apartman hayatı sonuçta komsuya ses gder diye kendimizi kısıtlayamayiz ama bu kadar anırma olamaz yani
Tamam ciddi ciddi düşündüm konsantreyi ne dağıtır diye bir projem var:
Ses geldiği an evde hoparlor, kolon ne varsa dayiyoruz sesin geldiği duvara. Hemen Ferdi Tayfur- Fadime'nin Düğünü adlı şarkıyı ( Leyla ve Mecnun dizisinde Mecnun'un zil sesiydi) son ses açıyoruz. Özellikle davullu zurnalı kısmı. Her ses geldiğinde deneyin; full konsantre devam ediyorlarsa adres verin valla gelip tebrik edicem. :eğlence:

Bizimkide gidiyor mu merak ediyorum o_O neyse bizim apartmanda kimse hiç bir sesden rahatsız olmuyor :rapci: olsalarda umrumda değil evimde istedigim gibi sevişirim :KK14:
evli kadın o şekilde sevişir mi yaklaşımı yapılmış ya ben de ona çok şaşırdım, evlilerin sevişme şekli diye bir şekil mi var bilmiyorum :)

evli kadın o şekilde sevişir mi yaklaşımı yapılmış ya ben de ona çok şaşırdım, evlilerin sevişme şekli diye bir şekil mi var bilmiyorum :)
Aradaki mesajları okumadım az çok tahmin ediyorum cünkü :işsiz:
Ama normal orgazm olan kac kadın var ki o sesleri bilsinler :KK45:

Aradaki mesajları okumadım az çok tahmin ediyorum cünkü :işsiz:
Ama normal orgazm olan kac kadın var ki o sesleri bilsinler :KK45:
Araştırmalara göre epey bir kişi orgarzm yaşamıyormuş, lakin ben anlamlandıramıyorum, gerçek mi yoksa orgazm yaşayan kadını kötü kadın olarak kendi kafalarında tabir edip ona göremi cevap veriyorlar tam emin değilim :) ilk evlendiğmizde çok kavgalarımız oldu, komşular dinlemiş anlaşılan, kimse de gürültüden rahatsızız dememişti, sonra aramız düzeldi yavaş yavaş bu sefer kavga sesi kesildi elimden geldiğince de dikkat ediyorum aslında ben sevişme sesi gitmesin filan diye ama sonuçta robotta değiliz, komşular şikayete gelmeye başladı çok gürültü geliyor diye.Hayret ettim onca kavgada gelmediler gelseler hak verecektim, sonra sesler kesilince ne oldu da geldiler diye :)

Araştırmalara göre epey bir kişi orgarzm yaşamıyormuş, lakin ben anlamlandıramıyorum, gerçek mi yoksa orgazm yaşayan kadını kötü kadın olarak kendi kafalarında tabir edip ona göremi cevap veriyorlar tam emin değilim :) ilk evlendiğmizde çok kavgalarımız oldu, komşular dinlemiş anlaşılan, kimse de gürültüden rahatsızız dememişti, sonra aramız düzeldi yavaş yavaş bu sefer kavga sesi kesildi elimden geldiğince de dikkat ediyorum aslında ben sevişme sesi gitmesin filan diye ama sonuçta robotta değiliz, komşular şikayete gelmeye başladı çok gürültü geliyor diye.Hayret ettim onca kavgada gelmediler gelseler hak verecektim, sonra sesler kesilince ne oldu da geldiler diye :)
Çünkü kavgada aile arasına girilmez :27: ama sevişme diyince ooo ahlaksızlık :işsiz: kocan ağzını burnunu kırsa kimse kapına gelmez ;)

Çünkü kavgada aile arasına girilmez :KK53: ama sevişme diyince ooo ahlaksızlık :işsiz: kocan ağzını burnunu kırsa kimse kapına gelmez :KK66:
tam üstüne bastınız :) yan komşu beni alt kapıda beklemiş, ben bebeğimle eve gelirken aniden üstüme saldırdı sen ne ayaksın diyerek, eşim gelince arbede yaşadık mahkemelik olduk maalesef.taşındım da kurtuldum.

Sesi duyunca 3 kere öksür , öksürüğün şiddeti giderek artsın ,boğulmaya dönüşsün :) belki endiselenir de sessiz olurlar :) olmuyorsa seslen , azıcık sessiz şaapin uleeeyyynn diye bağır ,duvara bir yumruk çak ,bi daha yiyosa yaparlar :))))

Kahkaha atacaktim puhahanxhjfjf olarak cikti ses çocuk uyanmasın diye:D :D

Back
X