- 26 Şubat 2017
- 422
- 1.205
- 33
komşunuz
A
Akdenizinkizi
olmasın sakın? 

kocasıyla barıştığına dair detaylı bir açıklama yaptı da acaba mı dedim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benimkiler hic küsmedi her gece konuşma sesleri geliyorkomşunuz A Akdenizinkizi olmasın sakın?kocasıyla barıştığına dair detaylı bir açıklama yaptı da acaba mı dedim
![]()
Aynen eşim evli bi kadın boyle olamaz dedi adam bile şok olduEdep yahu bnce uyarin adam gibi sevissinler :))
komşunuz A Akdenizinkizi olmasın sakın?kocasıyla barıştığına dair detaylı bir açıklama yaptı da acaba mı dedim
![]()
alt komşum buraya uyeyse sayenizde üst komşunun kahkahalari diye konu açacak.
Ay keşke kahkaha atsalar normalde rahatsız olmam seslerden apartman hayatı sonuçta komsuya ses gder diye kendimizi kısıtlayamayiz ama bu kadar anırma olamaz yanialt komşum buraya uyeyse sayenizde üst komşunun kahkahalari diye konu açacak.
Burada ki vurun ucu cok acik olmus.gidip komsuyu vurmasinlar sonra mazallah.Vurun.
Sız şanslısinz bizm apt. Bi tuhaf selam vercen kafayi egip geciyorlar tanımiyo o yüzdn birbiriniBenim yan komşum da ilk 2 yıl hep banyoda sevişti,wcye girmeye utanırdim
Yan yana çünkü ikimizin de banyosu
Diyemedim ben ama apartman da birinin çocuğu olduğunda toplanmıştık birinde,konu birbirimizin seslerinin duyulduğuna geldi ben de dedim valla kim banyoda sevişiyorsa yatak odasında yapsın olan ses bize geliyor diye sonra olmadi
Not yazıp kapıya bırakın isimsiz,duvara vurun ya ayıptır tamam sevisin ama o kadar ses nedirSız şanslısinz bizm apt. Bi tuhaf selam vercen kafayi egip geciyorlar tanımiyo o yüzdn birbirini
Vurunca da sesin nereden geldiği anlaşılır ama.anlasilmazmi?Not olmaz katlarda kamera var en iyisi vurmak olucak