Vurun.Merhaba kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bi sıkıntım var komşumun yatak odası sesleri evime kadar geliyor cok afedersiniz resmen inliyor ben bundan rahatsz oluyorum sanki bizim odadalar gbi misafirim geliyo sıkıntıya düsüyorum ya bugünde sesleri gelirse misafir bendn geldigini düsünür diye sizce bi daha ses gelince duvara vurmalıyım ne yapaym bilemedim
Meraklısına bu konudan her gün bir kuple varMerhaba kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bi sıkıntım var komşumun yatak odası sesleri evime kadar geliyor cok afedersiniz resmen inliyor ben bundan rahatsz oluyorum sanki bizim odadalar gbi misafirim geliyo sıkıntıya düsüyorum ya bugünde sesleri gelirse misafir bendn geldigini düsünür diye sizce bi daha ses gelince duvara vurmalıyım ne yapaym bilemedim
Vurun.
Yan taraf biraz yaramazlık yapar geceleri deyip topu atın üzerinizdenEvet suan da misafirim var mesela ben stresliym yeri geliyo erkek kardeşim kalıyo bayan olsa anlatirsn ama erkek kardeşe bu durum nasıl anlatılır insan sıkıntiya düsüyo ya ses gelirse diye
Öyle deme valla iğrenç oluyor duyuncakavga sesinden ziyade o sesi duymayı tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?