- 22 Şubat 2018
- 668
- 813
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kötü bilinmekle ilgjli skntim yok bulundugum mahallenin yerlsiyiz eskilerdn herkes tanır bizi ama onlarida kırmak istemem bi şekilde orta yolu bulcam artkKadinla arkadas olmaya calis. "ogrenecegim cok sey oldugunu hissediyorum sizden " diyip kanka olup sonra soylebilirsin olanlari ,anlayis gosterir belki :) yoksa inanin isiniz zor. her iki yoluda deneseniz zarar gorursunuz gibi geliyor.. duvar vursan inada binecek. sikayet etsen kotu bileneceksin.yeni tasinmissin cunku. en iyisi bu yontem .. kolay gelsin
O bile insan olana yapılır. Biz alttakilerin her türlü sesinden bıktık, ana avrat küfreden bir kadın. İki kere kağıt yapıştırdık, altta kağıdı okurken avazı çıktığı kadar küfrediyor bize onu da duyduk. Ev sahibine defalarca söyledik, polis de çağırdık. Kiracı çıkarmak çok da kolay bir şey değil sonuçta. Hala saatlerce kadının bağırmasını dinliyoruz, gecesi gündüzü yok.Böyle birşey iyiki duymuyorum işte görgülü insanlarla oturma İn avantajı
Polis çağırırdım sürekli hemde olmadı yönetim toplantısında açık bir şekilde söylerdim
Olmadı imza toplayıp attırırdım
Bunu yapardım ben
Valla burda çıkarıyorlarO bile insan olana yapılır. Biz alttakilerin her türlü sesinden bıktık, ana avrat küfreden bir kadın. İki kere kağıt yapıştırdık, altta kağıdı okurken avazı çıktığı kadar küfrediyor bize onu da duyduk. Ev sahibine defalarca söyledik, polis de çağırdık. Kiracı çıkarmak çok da kolay bir şey değil sonuçta. Hala saatlerce kadının bağırmasını dinliyoruz, gecesi gündüzü yok.
Nasıl bir yer orası 245 daireli biryerde yaşıyorum hiç öyle bişey yok olsa yönetim el koyar duruma izin vermezAHH ahh birde buralarda yasasaniz her gun polis cagiracaktiniz demekki :)
Elin gavuru ne olacaktıHollanda :)
Burdaki konular yüzünden herşeye dikkat eder oldum bende.Bu numara çekiyor olayı bi bitmedi arkadaş zevk alan kadınlar var ister inanın ister inanmayın neymiş kocası tahrik olsun diyr yapıyormuş he he belkide kocası onu öyle zevklendirecek sesler çıkartacak şeyler yapıyordur ne biliyorsunuz
Eşinize söyleyin oda öğrensin![]()
Ben yan komsuma yazı yazmıstimMerhaba kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bi sıkıntım var komşumun yatak odası sesleri evime kadar geliyor cok afedersiniz resmen inliyor ben bundan rahatsz oluyorum sanki bizim odadalar gbi misafirim geliyo sıkıntıya düsüyorum ya bugünde sesleri gelirse misafir bendn geldigini düsünür diye sizce bi daha ses gelince duvara vurmalıyım ne yapaym bilemedim