• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumdan gelen sesler

evli kadın o şekilde sevişir mi yaklaşımı yapılmış ya ben de ona çok şaşırdım, evlilerin sevişme şekli diye bir şekil mi var bilmiyorum :)
Yorgan altı misyoner ışık kapalı kadın adama bitti mi diye sorar ve sırayla duş alınır uyunur.

Cok edepsizlermis ne denir bilmem.biz cit cikaramiyoruz vallahi duyulur diye.ayak ucumuza basarak yuruyoruz banyo da su sesi gidiyor diye bile yerin dibine girsem de okadar da olsun diyorum.apartman deyil bahceli evim iki katli yinde utanirim.
Apartman cok igrenc olur ozaman bizim gelinde diyordu yatak odasi digrr evin yatak odasina yapisik hep duyuyolarmis onlar da.ses gecirmeyen duvar yokmu ya 2018 deyiz bilemedim...

duvara vurmayın bence, kişi bunu bir saldırı olarak anlayabilir, daha beter karışabilir her şey.Kapıya not bırakmak ya da gidip açıça konuşamıyorsanız, "bir inleme sesi geliyor geceleri, siz de duyuyor musunuz, hangi daireden acaba?" diye konuşmak daha uygun olabilir.Çünkü duvara vurulsa ben gerçekten saldırı gibi anlarım.
Ama hic muhabbetim yok kim olduklarini bilmiyorum duvara vurma amacım ses geldıgni bilsinler diye cünkü büyük ihtimal blmiyolardr son kat olduklarndan gerci benimde bebegmin sesi onlara gdiyordur oradan anlamalari lazm o kadar anırtının gelecegini

Tamam ciddi ciddi düşündüm konsantreyi ne dağıtır diye bir projem var:
Ses geldiği an evde hoparlor, kolon ne varsa dayiyoruz sesin geldiği duvara. Hemen Ferdi Tayfur- Fadime'nin Düğünü adlı şarkıyı ( Leyla ve Mecnun dizisinde Mecnun'un zil sesiydi) son ses açıyoruz. Özellikle davullu zurnalı kısmı. Her ses geldiğinde deneyin; full konsantre devam ediyorlarsa adres verin valla gelip tebrik edicem. :eğlence:
Aynen olabilir iyi fikir aslında her seferinde aynı şarkı

Cok edepsizlermis ne denir bilmem.biz cit cikaramiyoruz vallahi duyulur diye.ayak ucumuza basarak yuruyoruz banyo da su sesi gidiyor diye bile yerin dibine girsem de okadar da olsun diyorum.apartman deyil bahceli evim iki katli yinde utanirim.
Apartman cok igrenc olur ozaman bizim gelinde diyordu yatak odasi digrr evin yatak odasina yapisik hep duyuyolarmis onlar da.ses gecirmeyen duvar yokmu ya 2018 deyiz bilemedim...
Apartman hayatında saygı göstermeleri lazım anlamadm bazı insancıkları

Benim yan komşum da ilk 2 yıl hep banyoda sevişti,wcye girmeye utanırdim
Yan yana çünkü ikimizin de banyosu
Diyemedim ben ama apartman da birinin çocuğu olduğunda toplanmıştık birinde,konu birbirimizin seslerinin duyulduğuna geldi ben de dedim valla kim banyoda sevişiyorsa yatak odasında yapsın olan ses bize geliyor diye sonra olmadi
:KK70::KK70::KK70:

Tamam ciddi ciddi düşündüm konsantreyi ne dağıtır diye bir projem var:
Ses geldiği an evde hoparlor, kolon ne varsa dayiyoruz sesin geldiği duvara. Hemen Ferdi Tayfur- Fadime'nin Düğünü adlı şarkıyı ( Leyla ve Mecnun dizisinde Mecnun'un zil sesiydi) son ses açıyoruz. Özellikle davullu zurnalı kısmı. Her ses geldiğinde deneyin; full konsantre devam ediyorlarsa adres verin valla gelip tebrik edicem. :eğlence:
Bence harika bir fikir kesinlikle katılıyorum sorunu kökten çözer bence de:KK53:

Aradaki mesajları okumadım az çok tahmin ediyorum cünkü :işsiz:
Ama normal orgazm olan kac kadın var ki o sesleri bilsinler :KK45:
Ama bu kadın orgazm olamayip kocasına numara çekiyor büyük ihtimalle yada numaradan eşinin hosuna gtsin diye yapiyor böyle ses olmaz cünkü hoşuna gder istemsiz ses cıkarsn eyvallah bu cok degişik ya

Bence en iyisi Missisim Missisim arkadaşımızın fikri hem şakayla karışık uyarı olur hem de anlarlar açık açık. Başka türlü gidip konuşsanız yüzgöz olunmaz kadın 'size ne' derse ne yapacaksınız ne diyeceksiniz dimi? Not koysanız belki olabilir kamera olursa olsun sonuçta duvara vurduğunuzda da kimin vurduğunu anlamış olamayacaklar mı kim olduğunuzu gizlemenize gerek yok.

Bence en iyisi Missisim Missisim arkadaşımızın fikri hem şakayla karışık uyarı olur hem de anlarlar açık açık. Başka türlü gidip konuşsanız yüzgöz olunmaz kadın 'size ne' derse ne yapacaksınız ne diyeceksiniz dimi? Not koysanız belki olabilir kamera olursa olsun sonuçta duvara vurduğunuzda da kimin vurduğunu anlamış olamayacaklar mı kim olduğunuzu gizlemenize gerek yok.
Aynen en güzel onun fikri

Bu konu forumda çok sık açılır, hep sonu aynı yere gider. Bir grup oo ahlaksızlara bak, evli kadın sevişmez, sevişirse de ses çıkaramaz der. Hatta kimisi sizin de yazdığınız gibi "anırıyor" der. Diğer grup da evimde sevişirim gönlümce kime ne, kavga etsek ses etmezdiniz ama der.

Ben de komşumun kavga seslerinden muzdaribim. Buraya konu açsam bana da diyecekmisiniz kavga ederlerken şarkı, türkü aç ya da duvara vur diye?

Son olarak, onlar o noktaya geldiklerinde sizin açtığınız şarkıyı ya da vurma sesini mi duyacaklar sanki. İlla bir şey yapacaksanız gidin normal bir zamanda insan gibi konuşun.

Benimde çok eskiden üst komşudan böyle bağırtılı, böğürtülü, evde adam öldürüyolar gibi sesleri geliyordu.
Birde küçük çocukları var çocuğun ağlamasıyla bunların sesleri birbirine karışıyodu nefret etmiştim o insanlardan.
Gittim kapısına not bıraktım sonra beni apartman yöneticisine şikayet etmiş adam bana hiç bişi demedi. Yok yani neyini şikayet ediyosun sorunlu olan sensin. Gerçekten insanlar çok tuhaf.

Benimde çok eskiden üst komşudan böyle bağırtılı, böğürtülü, evde adam öldürüyolar gibi sesleri geliyordu.
Birde küçük çocukları var çocuğun ağlamasıyla bunların sesleri birbirine karışıyodu nefret etmiştim o insanlardan.
Gittim kapısına not bıraktım sonra beni apartman yöneticisine şikayet etmiş adam bana hiç bişi demedi. Yok yani neyini şikayet ediyosun sorunlu olan sensin. Gerçekten insanlar çok tuhaf.
Aynen kesinlikle fazla rahat kimileri de

Her gece anirmiyorsa sevissinler:KK53:
Rahatsiz edicek kadar mi bagiriyor? Yoksa inliyor da aman misafirlerim benden bilmesin mi diyorsun? Oyleyse bence hakli degilsin.
Asiri derecede gurultu yapiliyorsa diger komsularda rahatsiz olurdu diyee dusunuyorum.

Bu konu forumda çok sık açılır, hep sonu aynı yere gider. Bir grup oo ahlaksızlara bak, evli kadın sevişmez, sevişirse de ses çıkaramaz der. Hatta kimisi sizin de yazdığınız gibi "anırıyor" der. Diğer grup da evimde sevişirim gönlümce kime ne, kavga etsek ses etmezdiniz ama der.

Ben de komşumun kavga seslerinden muzdaribim. Buraya konu açsam bana da diyecekmisiniz kavga ederlerken şarkı, türkü aç ya da duvara vur diye?

Son olarak, onlar o noktaya geldiklerinde sizin açtığınız şarkıyı ya da vurma sesini mi duyacaklar sanki. İlla bir şey yapacaksanız gidin normal bir zamanda insan gibi konuşun.
Ya normalde çok gelir sesleri ama ben sıkınti etmem gürúltu olabilir insanız ama bu kadın gercektn cok tuhaf ses çıkartiyo hani evde esimleyken gene cok skinti etmem ama misafirim gelince stres oluyorum ya sesleri inerse diye

Back
X