Komşumdan Nasıl Kurtulacağım?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
kızlar, 3 ay önce tanıştığım bir komşum var benimle yaşıt. sürekli beraber olmak istiyor. bana geliyor, giderken yarın gel bekliyorum diyor, gitmediğimde tel edip hazırlık yaptım diyor.
evimde öyle rahatki anlatamam. 4 yaşında canavar bir oğlu var nefret ettiriryorlar kendilerinden, oğlu karıştırmadık çekmece dolap bırakmıyor annneside hiç seslenmiyor.
1 aydır bahane uydurup görüşmeyi kesmiştim, dün akşam eşiyle geldiler.
gündüz gel diyor giderken.
birde eşim karakalem çalışması tablo almış duvarda görünce beğenmez gibi davranıyor güle güle kullan demiyor, sürekli eleştiriyor, makyajın olmamaış canım diyor ama kendisi berbat makyaj yapıyor.
ben oğlumu çok şumartıyormuşum ablasının oğlu gbi çok şımarık olacakmış benimki.
kendi oğlunu hiç görmüyor, koltukların tepesinde geziyor ona laf yok.
sürekli kendini över, elbislerini anlatır, hastalık hastası ms hastasıymış, anlatıp duruyor. deli olucam kabusum oldu. ne yapcam ben bununla ya..

bugün herkes komşusundan şikayetçi :)

Mesela ben 7 aydır bu evimdeyim daha hiçbir komşumla samimi olmadık

Olsak da telefon falan vermem yani

Ben mi acaba kimseye güvenmiyorum siz mi farklısınız anlamadım

Meşgulüm falan diye geçiştir alma eve,gitme de alışır yeni duruma

Kadınlar da sıkıntıdan birbirini sıkıntıya sokar olmuş :)

bende aynen senin gibiydim ama oğlum için iyi gelir diye düşündüm kimsem yok, bi kahve içmelik bir olsun haftada bir gün görüşürz diye ama cılkını çıkardı. sinir krizine giriorum artık.

bence açıkca söle sora ewde huzurun kaçabilir...

herşeyde i inatlaşma ben bilirim havaları var, konu bir yerden açıldı benim beynim çok ağrır dedi, beyin ağrıs diye bişey olmaz diyorum sen çekmediğin için bilemessin, baş ağrısı miğren gibi biey değil bu diyor, inatlaşıyor.
küçümser gibi konuşuyor.

Kes ayağını arkadaşım!
İstediği kadar çağırsın gitme,o gelmek isterse de kabul etme!
Nefret ederim böyle insanlardan ben!

Kes ayağını arkadaşım!
İstediği kadar çağırsın gitme,o gelmek isterse de kabul etme!
Nefret ederim böyle insanlardan ben!

ben zaten gitmiycem ama onun gelmesini nasıl engellerim.
bir gün gelmiş, kapının dürbübünden gördüm açmadım. o farketmiş, sonraki geldiğinde dürbünden seni gördüm açmayınca bişeymi oldu diyo ya... ben olsam açmasa birdaha ayak basmam.

Bence arkadaşın seni kıskanıyor çok açık.geldiğinde müsait değilim de yolla 1 gelir 2 gelir 3. Cüye utanır heralde

kesin kalıcı bir yol ne önerirrsiniz.
eşim istemiyor desem olurmu, bu seferde ondan gizli gel der... delircem artık.
birde yalanının yakaladım.
sonra yengesinden 200 tl para istiyor telde. eşinin haberi yok. ne alcan dedim bende kalsın diyo.

Çocuğu vakit buldukça al parka götür,tiyatroya götür

Beraber sinemaya gidin,alışveriş merkezinde çocuklar için oyun yerleri oluyor

oralara götür;ama ben bildimci tiplerle beynini yorma bence

De işte ya ben müsait olmuyorum,kitap okuyorum falan de

Müsait olunca ben sana gelirim dersen sen gelmeyi anlar herhalde

Son düzenleme:

bence tl.larına cewap werme soğuk dawran anlamasını sağla derim ben belki hatasını anlar...

gitmemek için bulduğum tüm bahanelere bir cevabı ve çözüm yolu var. oğlum hasta diyorum ben 2 kat aşağıdayım dışarı çıkarmıycaksınki diyor.
eşim gelcek gelemem diyorum 10 dakkalığına gel kahve yaptım diyor.

Çocuğu vakit buldukça al parka götür,tiyatroya götür

Beraber sinemaya gidin,alışveriş merkezinde çocuklar için oyun yerleri oluyor

oralara götür;ama ben bildimci tiplerle beynini yorma bence

haklsıın canım, oğlum 20 aylık pek uygun değil bunlar ama ilerde düşünüyorum. oğlum için komşum olsun dedim ama hiç olmasın artık. komşum yüüzünden geriliyorum oğluşumada yansıyor.

normal bir sohbetimiz olsa hergün görüştüğümüzede kızmam ama dediğim gibi ben bilirim deyip inatlaşıyor. birçok şey genetiktir mesela, saç diş gibi. oğlunun saçlarını kestire kestire gürleştirmiş, benim oğlum gibi zayıfmış eskiden saçları ama çok iyi bakınca gür olmuş. genetik diyorum sen ne kadar iyi bakarsan bak soya çeker diyorum, olurmu öyle saçma şey, kalp şeker hastalığı genetiktir o kadar şey genetik olurmu diyor.

Bahaneye gerek yok ki..
Gelmicem ya da gelemicem..
Evimde olmak istiyorum.. Ben genelde bunları kullanırım..
Ama istersen evde işim var,müsait değilim,uyucem,banyo edicem,bebe uyuyor vs. diyebilirsin..

nefret ederim böyle insanlardan..
geldiğinde müsait değilim de,çağırınca gitme..bir anlamaz 2 anlamaz sonunda oda anlar heralde

aslında bizmde başımızda vardı böyle bi tip. sadece geldignde kapıyı açmadık cok sıkılmışştık. snrada yüzsüzlüge vursada işi pek önemsemedik işimiz vardı balkondaydık falan diye oyaladık şimdi gelemiyo.. sizde öyle yapın bukdar dert etmektense arayı bozun.. cok sıkıcı bi durumm

bence eşini öne sürebilirsin canım.mesela eşim fazla samimiyete,fazla gidip gelmeye karşı falan diyebilirsin.ne derse desin 'ne yapayım o da benim eşim.huzurum kaçmasın diye dinlemeliyim onu....'gibi cevaplar uygun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…