- Konu Sahibi AskKirintisi
-
ay böylesi hiç çekilmez, keşke akşam oturmasına gelceklerinde müsait değiliz deyip bi yerlere kaçsaydınız, yürüyüşe falan çıksaydınız, ben olsa hiç bi kuvvet görüştüremez şahsen, bol bol bahane bul, o çözüm bulduıkça sen bahane bulmaya devam et
kesin kalıcı bir yol ne önerirrsiniz.
eşim istemiyor desem olurmu, bu seferde ondan gizli gel der... delircem artık.
birde yalanının yakaladım.
sonra yengesinden 200 tl para istiyor telde. eşinin haberi yok. ne alcan dedim bende kalsın diyo.
Her bahanenize cevabi varmis ya, bahane uydurmayin siz de. Istemiyorum deyin. Canim istemiyor deyin bir dahaki sefere. Bir sonrakine isim var deyin, sonra yap derse de hayir simdi yapacagim deyin. Her seferinde kesin cevap verin ve gitmeyin. Gelmek istediginde de bahane uretmeyin, uygun degilim simdi deyin. Zamanla anlayacak. Siz cok ince fikirli davraniyorsunuz o da anlamiyor istenmedigini. ben gorusmek istemedigim kimseyle rica minnet gorusmem. Hep uygun olmadigimi soylerim ya da ertelemek istemedigim bir isim oldugunu. Birinin beni kullandigini hissedersem ve o kisiden zaten hoslanmiyorsam cok rahat reddederim. hele bir de boyle ukala biri olacak vay haline
ben kimseye gelme etme kocam istemıyo falan filan diyemem çekinirim sende öylesin herhalde canım.tamam komşuluk çok güzel de bu artık çok abartmış kardeşim ne bu böyle akşam göeüş sabaha tekrar ertesı gün tekrar tekrar tekrar falan aaaaaa ...çocuğu yaramaz falan diyorsunya acaba yaramazlık yaptığında bağırsan falan acaba alınırda bi daha gelmezmiki ama her gelişinde bağır yani çocuga
domuz gribi oldum de,
keçi gribi oldum de,
türkiyede daha yaygın değil ama ismini bilmediğim bulaşıcı bir hastalığa yakalandım gelme bulaşır bak sanada seni çok sevdiğim için seni düşünüyorum de
haha abiye kuzu gibi hatunmuş komşun yapışmış yahu benim bir komşum vardı evliydi ama okuyordu başka şehire gidip geliyordu 1 ay okulunda 15 gün evinde kalırdı hatta daha az belki. evine geldiği günün sabahı eşi işe gittiği gibi kapıya gelir acaip açım dolaptada bişi yok hadi ne yiyoruz derdiama hamileyken evimin işini bile gelir yapar yardım ederdi bana çok iyi bir kızdı ama gitti doyamadım hakaten öyle bir dosta öyle bir komşuya ah ah yaşıtımdı çokda severdim çok iyi anlaşırdık ama biz böyle iyi anlaşıp samimi olduğumuz için patavatsızlıklarımız falan gözümüze batmazdı her ikimizinde.karşındakinin niyetini bilmek,samimiyetini bilmek çok önemli böyle durumlarda.
şimdi öyle bir komşum olsa diye dualar ediyorum:26:tayinleri çıktı gittiler o da benim gibi komşu bulamamış hala görüşürüz telde nette falan. bir kardeşim bir ablam gibi çok özledim onu ben birini sevdimmi çok bağlanıyorum ya iyimi kötümü anlamadım ama
kızlar, 3 ay önce tanıştığım bir komşum var benimle yaşıt. sürekli beraber olmak istiyor. bana geliyor, giderken yarın gel bekliyorum diyor, gitmediğimde tel edip hazırlık yaptım diyor.
evimde öyle rahatki anlatamam. 4 yaşında canavar bir oğlu var nefret ettiriryorlar kendilerinden, oğlu karıştırmadık çekmece dolap bırakmıyor annneside hiç seslenmiyor.
1 aydır bahane uydurup görüşmeyi kesmiştim, dün akşam eşiyle geldiler.
gündüz gel diyor giderken.
birde eşim karakalem çalışması tablo almış duvarda görünce beğenmez gibi davranıyor güle güle kullan demiyor, sürekli eleştiriyor, makyajın olmamaış canım diyor ama kendisi berbat makyaj yapıyor.
ben oğlumu çok şumartıyormuşum ablasının oğlu gbi çok şımarık olacakmış benimki.
kendi oğlunu hiç görmüyor, koltukların tepesinde geziyor ona laf yok.
sürekli kendini över, elbislerini anlatır, hastalık hastası ms hastasıymış, anlatıp duruyor. deli olucam kabusum oldu. ne yapcam ben bununla ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?