- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere üst komşumla başım belada. birkaç gün önce akşam bağırış çağırı sesleri geliyordu. sanırım adam kızına bağırıyordu. dün akşamda gecenin bir yarısı bir sesle uyandım. böyle tok tok sessizlik yine tok tok sessizlik yine tok tok
beynim gitti resmen . yukarı çıkamam eve gidip şikayet etmelerden hoşlanmam. birde kız bayaa çirkef tuvaletleri şarıl şarıl tepeme aktığında gitmiştim kavga etmeye kalktı !
Polis çağırayım dedim dün ama polisin bizim eve girip dinlemesi lazım o sesi de sorun sayarlarmı bilemedim
Yönetime defalarca şikayet ettim ama babası şiddet uygulayabilir ondanda korkuyorum
Sizce ne yapmalıyım
inşallah faydası olur arkadaşımkızlar yeni ir gelişme oldu:)
yönetimde çalışan bayanı aradım özel telefonundan
yarın ara yönetimin telefonundan çağırtalım konuşup uyaralım dedi
polisevi dinlemez direk şikayet olunan daire ye gider. Yani biz ettiğimizde öyle olmuştu
ne bileyim hani nerde gürültü fln derlerse diye düşündüm gece gece o kadar düşünebildim:/
,yok daire no sunu söylüyorsun zaten. Ben de çok çektim ama azmettim 11 den sonra tık yok
,
sana bişi desem inanmazsın daire nosunu bile bilmiyorum. ama öğrenicemçok çirkef muhatap olmamam ben öyle
cnm 8 senedir oturuyorum kira ucuz çıkma imkanım yok. bütçeden dolayı
o kadar arsız ki birgün gündüz temizlik yaparken müzik açtım biraz sesli
hemen aşağı indi şikayete müziği kaptmazsan ben sana gününü gösteririm diyor
bende dedim sen tepemde her gece gürültü yapıyorsun dışarıda çocuklar yapıyordur diyor
Kapının yanına sağlam bir haydar koy, açınca görünsün ama
Bende var, epey faydasını gördüm, hışımla gelen komşu müsveddelerimin canımlı cicimli gidişini izledim o haydarın sayesinde ha bak elime almışlığım da yoktur, duruyor sadece duvara dayalı :)
Aynen üst komşum orta yaşlı karı koca kimse yok haftasonu geldimiydi ev başımıza yıkılacak 2 gün torunları heralde bu nasıl bi gürültü sabahın köründe başlıyorlar hic mi saygı yok bu millette sanki ahirdan boşanmış gibi cocuklar haftasonu tatili gelmesin istiyorum gercekten.Diğer komsularda matkap sesleri amaan cok fena surekli bişey kırıp döküyorlar
Evet cok saygisiz insanlar var (ev alma komşu al) lafı boşuna söylenmemişsenin yine iyi bizim ki sabah 6 da kahvaltı hazırlamaya bi başlıyor tak tak bardak sesi saat 8 e kdar gece de 1 de uyuyor nasıl işe gidiyor bu kadın nasıl kalkıyor hayret ediyorum.
Ayyy ne terbiyesizlik , nasıl bir uslup Allah sabır versincnm 8 senedir oturuyorum kira ucuz çıkma imkanım yok. bütçeden dolayı
bende dedim sen tepemde her gece gürültü yapıyorsun dışarıda çocuklar yapıyordur diyor
hiç öyle deme bacım fark etmiyo en üst en alt. ben en üst katta oturuyorum ama altımda bir aile var düşman başına.. beş bin kere uyardık yok basmıyo kafaları galiba. eşim indi bi kaç kere söyledi pişkin pişkin ben napiim çocuk bunlar demiş. iki oğlan var evde tahminimce duvarları yumrukluyo tekmeliyo haydutlar resmen ya. ya hiç abartmıyorum bi gün kadın ağlayan çocuğunu boğdu sandım öyle ciyak ciyak bağırdı bağırdı çocuğun sesi kesildi bi anda. neyse ki çocuk sonra bi ara yine ağladı da içim rahatladı.Bir gün bu evden taşınırsam, en üst kattan ev almayı istiyorum.. Kimseler benim üst katımda otursun istemiyorum, o derece yani..
kiz güldürdun beni ya at nali hee benim eşimde alouuuu alooo aluuu diye bağırıyor banyodan çok kızıyor :) bide boyna bez sirkeliyo onun üstünde kimse yok diye rahat davraniyo ama hic cikmadim yukari.Benim üst kat komşumun oğlunun ayaklarına at nalı çakmışlar sanırım.Akşam 21:00 dan 02:00 a kadar koşuyor çocuk.Kızım kreşe gittiğinden erken uyuyor ve seslere irkiliyordu.
Çıktım uyardım olmadı.Ev sahibime şikayet ettim olmadı.Artık çözümü onlar ses yapınca fırçanın sapıyla tavana vurmakta buldum.Evet sesler kesildi.
arsızmış bacım Allah yardımcın olsuncnm 8 senedir oturuyorum kira ucuz çıkma imkanım yok. bütçeden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?