komsumla esim yardim :(

komsun evli mi peki ? ayrica fek tarafli bi sevgi var....Tahminimce kadin da bir zamanlar sevvmis hoşlanmış ama eşiniz su an evli diye o da o sevgiyi kalbine gömmüş, çünkü kadının falso bi hareketi yok, gerçi tüm yazılanları okumadım

ya direk artık görüşmek istemiyorum böyle böyle de, ya da ufaktan ufaktan bahanelerle görüşmeyi kes..

ArkaArkadasim kadının davranışlarını pek bilmiyorum ama belki de eşinden başka hoşlanmış olan kızlar da vardır...gençlik döneminde birçok insan birbirinden hoslanabiliyor....Sen gençliğinde hiç hoşlanmadım mi bir çocuktan, eşiniz yakisikliysa belki başka kadınlar da hoslanmistir.....Problem kadının bir dönem eşinize aşık olması degil, problem ;eger halen esinize ediliyorsa vardır....

benim de aklıma böyle bir şey geldi.görüşmesini istemediler,gelin görüşmeye devam edince uydurdular.en iyisi konu sahibi eşine sorsun

Ne zaman asikmis eşinize peki ? liseli ergen dönemlerinde mi ? Yoksa e

Arkadaşım Artik O kadin da evli onun da bi kocası Vaf....yani demek istiyorum ki o kadin artik başka bir adama eşim kocam diyor....Cok sıkıntı etme...

Ben bazen geçmişe bakıyorum, geçmişte aşık olduğum kişilere nasıl aşık olmuşum anlayamıyorum, kendime com kızıyorum nasıl oldu da ben buna aşık oldum diyorum, düşündükçe gülmem geliyor....İnsan cogu kez ,ggördüğü insanlardan hoslanmistir ve aşık olmuştur ama dediğim gibi geriye dönüp bakınca iyi ki olmamis, nasıl aşık olmuşum buna diye düşünebiliyor

Kadın zamanında başında kavak yelleri eserken toyluk yapmış olabilir .Köprünün üzerinden çok sular geçmiş.Takılmayın bence

Bir kere eşin seni kaybetmekten korktuğu için değil bence seni sevdiği için bir dediğini 2 yapmıyordur. En azından öyle olması lazım...
Bence önce konuyu eşine sormalısın, görümcenle kvaliden bir uydurma hikaye düzenlemiş olabilir seni kadından uzak tutmak için. Eğer öyle bir şey var ve eşin seninle paylaşmadıysa çok ayıp olmuş. Çünkü evine giren çıkan biri.
Bunun dışında ben eşime güveniyorsam ve geçmişte tek taraflı bir aşksa bu sorun etmezdim sanırım. Ama iki tarafın da duyguları olduysa rahatsızlık verebilir.

Eşinin suçu ne bu durumda,

kadın hala çok ilgiliyse duyguları bitmemiş olabilir en iyisi görüşmemek,

gerekirse açık açık konuş bildiğini söyle.

Kadın evli çocuğu var ve anladığım zeverek evlenmiş eşiyle ve bi falsosu yok seninde iyi arkadaşın istersen mesafe koyarsın ama burda sımıntı edecek bişey yok
Eşimde lide aşık olduğu kızla hala gorusur ve bi donem ailecekte goruştuk
Yani gençlikte olmuş bitmiş bişey size karşıda bi hatası yoksa iletişimi azaltıp kafanızdan silin sonuçta aynı apartmanda goruşmesende karşılaşmak zorundasın

eşinin suçu yok kadın ahlaksızmış. ama bekarlıkta kalmış diyerek sakinleş. küçük yerlerde ne yazık ki olur böyle şeyler. düşün bir köyde aynı kızı kac erkek ister. kız biriyle evlenir sonra eskiden kendini isteyen erkegın karısıyla arkadaş olur oturur kalkar. yapacak brşey yok.
kadından uzak durun. siz cıkamıyrsanız kiracıysa kadın tasınssın. Allah yardımcınız olsun.

Kizlar esim cikmamis kiz esime asikmis suan kadinin bi kotu davranisi yok evet ama unutamam ki gidip gelmrmeye baslicam.ben kiskancim kadin bize geldiginde esim de varken heo aklima gelir.gorumcem uydurmaz sadece onla samimi olma demilserdi aralrinda bise oldugunu bise bildigni sanmiyorum kadinin olsa kaynanam ondan duyarsin gercegi bu benden duyy derdi

Kadinda bizde ev sahibiyiz 4 sene sonra tasinmayi dusunuyodu.cikamam canim sen gidip geliyomussun ben yapamam aklima hersey gelir valla.esime anlatmayi dusunmuyorum bahene edip gitmem artik derim cocugu bebegi rahat birakmio gercekte de oyle zaten ama ben kadini sevdigim icin goz yumuyordum simdi yapamam her hareketi gozume batar.kafinin bise yaptigi yok evet kocasi cocugu var ama simdi altinda hep bise ararim acba mi derim neler goruyoruz artik kimseye guvenim kalmadi

eşine bildigini hissettirme komşunada. Bi yolunu bulup bişeyi bahane edip taşinin ordan en iyisi bu

Kadını sakın eve alma. Eve büyü falan yaptırır koyar ayrılmanız için huzursuz olmanız içn aman diyim. Allah korusun. Eşine de soguk davranma sonucta yüz vermemş yani

Ben eşinizin sizden bu durumu gizlemesine sizin kadar olağan yaklaşamıyorum ne yazıkki. Sizi en başında uyarsaydı sizde o kadınla aynı ortamda bulunmazdınız. Ben burada tek suçlu olarak eşinizi görüyorum, kusura bakmayın..

Madem öyle neden aynı binadasınız ?
Evlenmeden önce olan birşey değilmiydi o zaman eşiniz baska yerden ev tutsaymış.Bile isteyede oturmussunuz.

Esim evi tutmafi b aba sininn diger eviydi anlatmadi cunju cok abartip uzulecektim biliyp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…