- 23 Temmuz 2014
- 3.849
- 16.976
- 408
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha yapacağım yorumVileda sopasıyla tam işin ortasında tavana vurun. onlar anlar zaten.
Katılıyorum hatta pano varsa apartmanın kapısının girişinde, oraya yazın hep evdeyiz malum, ses oluyor diye üstlerine alınırlar belki.bunu dicektim hangi daire olduğunu söylemeden yaz. Bina duvarları çok ince sesleriniz evimize çok fazla geliyor. Dikkat ederseniz seviniriz. Tarzı. Yan daire mi alt mı üst mü anlamaz yüz göz olmazsınız.
Yoo kapida gordugun an merhaba ben komsunuz, nasil soylenir bilemiyorum ama mecbur kaldim cok fazla sesiniz geliyor (adeta canli baglanmis gibi oluyoruz ..burasi tercihe bagli)artik dayanilacak gibi degil seklinde orta halli konus kuzumNasıl konuşayım bilemiyorum ki şu virüs olayları olmasa bi kahve içmeye davet eder laf arasında söylerdim ama....
Dalga geçmiyorum gerçekten merak ediyorum bu komşuya kadar giden cinsellik sesi nasıl oluyorÜst katımıza bu yaz yeni bir aile taşındı, sorun çok ama çok gürültülü cinsellik yaşıyor olmalarıyatak odası ile salon arasında epey bir mesafe var bizim evde ve sesleri salondan bile duyuluyor
yani tek tük duyulsa ayda yılda bir olsa güler geçerdim ama her akşam hatta sabahları bu seslerle uyuyup uyanıyorum
cidden rahatsız edici olmaya başladı daha önce böyle bisey yasayan var mı? Uyarabilme imkanım olur mu böyle bir konuda yoksa uygun olmaz mı? Ne yapmak lazım bir fikir verir mısınız
Elektrik faturasındandir o evlere fabrika faturası kesiyorlar mübareklerUyarsan nasıl uyarabilirsin böylede zor. Kendi binam aklıma geldi hepsi emekli ve yaşlı terkedilmiş Gibiyiz ışık bile yakan yok.
Ben en sonunda giriştim duvara kestiler seslerini bu seferde gecenin 1 i 2 si demeden su sesi geliyo her gece seslerini işittirmeselerde biz yine sevişiyoruz diyolarÜst katımıza bu yaz yeni bir aile taşındı, sorun çok ama çok gürültülü cinsellik yaşıyor olmalarıyatak odası ile salon arasında epey bir mesafe var bizim evde ve sesleri salondan bile duyuluyor
yani tek tük duyulsa ayda yılda bir olsa güler geçerdim ama her akşam hatta sabahları bu seslerle uyuyup uyanıyorum
cidden rahatsız edici olmaya başladı daha önce böyle bisey yasayan var mı? Uyarabilme imkanım olur mu böyle bir konuda yoksa uygun olmaz mı? Ne yapmak lazım bir fikir verir mısınız
Utansalar seslerini cümle aleme dinletmezler zaten akıl edemiyolar mı sesin gideceni bal gibide biliyolarBunu da düşündüm ama utandırır mıyım acaba diye bi kastım kendimi açıkçası ama en son bunu yapacağım gibi geliyorhayır duvarlar zaten çok ince hapşursan duyuluyor insan biraz buna göre davranmaz mı ya, her akşam çığlık çığlığa hiç hoş olmuyor cidden
anlamadığım şey eşi de mi uyarmıyor acaba
Çocuğunuz var mı oda duyar varsaKonuşacağım ya böyle olmayacak cünkü sabah yine sesleri geliyordu çok rahatsız olmaya başladım