Komşumla ilgili bir sorun

Konuyu okurken gülüyorum nedense :KK53: :KK53:

Çekilecek dert değil, uyar, onlar utansın sen değil diyenler de haklı; kavga edeceklerine sevişsin millet bırakın diyenler de haklı oluyor böyle konularda.

bunu dicektim hangi daire olduğunu söylemeden yaz. Bina duvarları çok ince sesleriniz evimize çok fazla geliyor. Dikkat ederseniz seviniriz. Tarzı. Yan daire mi alt mı üst mü anlamaz yüz göz olmazsınız.
Katılıyorum hatta pano varsa apartmanın kapısının girişinde, oraya yazın hep evdeyiz malum, ses oluyor diye üstlerine alınırlar belki.

Nasıl konuşayım bilemiyorum ki şu virüs olayları olmasa bi kahve içmeye davet eder laf arasında söylerdim ama....
Yoo kapida gordugun an merhaba ben komsunuz, nasil soylenir bilemiyorum ama mecbur kaldim cok fazla sesiniz geliyor (adeta canli baglanmis gibi oluyoruz ..burasi tercihe bagli)artik dayanilacak gibi degil seklinde orta halli konus kuzum

Bir arkadasiminda basina geldi buarada konusmus benim genc kizim var dikkat edin seklinde seslerini kesmisler

dırekt oyle sevısgen kelebekler sızııı gıdıı sızııı denmez de
karsılastıgınızda
merhaba komsu nasılsın havadan sudan konusup bınadan memnunmusunuz ben hıc memnun degılım ya komsu hıckırsa sesı duyuluyor komsuların tum sesı evde duvarlar kagıtdan sankı derdım

yanı ses konusunda bu kadar duyuldugunu bılmıyor olabılır sızın seslerınız gelıyor deyıp utandırmakta olmaz ancak boyle olur

Bundan bir tanede bizde vardı alt komşuydu bekarlık evimde. Biz anne babamızın odasını almıştık 3 kız kardeş olarak. Almaz olaydık😂 alt kat yeni evli çiftin odası olunca her gece inlemeler😳 bekarken daha da bir tuhaf geliyordu kadını asansörde görünce tuhaf oluyordum neyseki hamile kaldı da hemen rahat bir uyku çektik🤪

Çok rahatsız oluyorsanız çıkıp söyleye bilirsiniz. Sevişme sesinizi dinliyoruz değilde, şu şu saatlerde gürültünüz bizden duyuluyor dersiniz anlarlar sanırım.

Ses yatak odasından salona gelmiyordur olay bizzat salonda yaşanıyordur muhtemelen :KK53:

Tüm suç kağıt gibi olan duvarların aslında.

Nerdeyse herer hafta açılıyor komşu sevişme sesi temalı konular ama burada konuşulduğuyla kalıyor sanırım.

Üst katımıza bu yaz yeni bir aile taşındı, sorun çok ama çok gürültülü cinsellik yaşıyor olmaları 🙄 yatak odası ile salon arasında epey bir mesafe var bizim evde ve sesleri salondan bile duyuluyor :KK43: yani tek tük duyulsa ayda yılda bir olsa güler geçerdim ama her akşam hatta sabahları bu seslerle uyuyup uyanıyorum :KK43: cidden rahatsız edici olmaya başladı daha önce böyle bisey yasayan var mı? Uyarabilme imkanım olur mu böyle bir konuda yoksa uygun olmaz mı? Ne yapmak lazım bir fikir verir mısınız
Dalga geçmiyorum gerçekten merak ediyorum bu komşuya kadar giden cinsellik sesi nasıl oluyor 🤔🤔🤔
O kadar gürültü nasıl çıkar yahu 🤔 biz kesin bu işi yapmayı bilmiyoruz eşimle. Bizim üst kattakilerde anca matkap sesi çıkarsın başka bildikleri yok :confused:

Bacım sen çare yoksa not bırak kapıya Bir Dost diye içinde de şu yazsın: Kardeş sizin sesinizden cinsel hayatım bitti. Kendi sek..simize konsantre olamıyoruz. En güzel anımda araya birinizin çığlığı giriyor. Kim kiminle sevişiyor belli değil. 4 lü grup yapıyor gibiyiz. Allah aşkına azıcık sessiz yol alalım. Söz gümüşse sükut altındır atasözünü takip edelim ya da Tebdil-i mekanda ferahlık arayalım. :KK70:

Üst katımıza bu yaz yeni bir aile taşındı, sorun çok ama çok gürültülü cinsellik yaşıyor olmaları 🙄 yatak odası ile salon arasında epey bir mesafe var bizim evde ve sesleri salondan bile duyuluyor :KK43: yani tek tük duyulsa ayda yılda bir olsa güler geçerdim ama her akşam hatta sabahları bu seslerle uyuyup uyanıyorum :KK43: cidden rahatsız edici olmaya başladı daha önce böyle bisey yasayan var mı? Uyarabilme imkanım olur mu böyle bir konuda yoksa uygun olmaz mı? Ne yapmak lazım bir fikir verir mısınız
Ben en sonunda giriştim duvara kestiler seslerini bu seferde gecenin 1 i 2 si demeden su sesi geliyo her gece seslerini işittirmeselerde biz yine sevişiyoruz diyolar 🤣 tam uykuya dalacaz su sesi
Sizde vurun duvara kimsenin fantazi seslerini duymak zorunda değilsiniz değiliz

Bunu da düşündüm ama utandırır mıyım acaba diye bi kastım kendimi açıkçası ama en son bunu yapacağım gibi geliyor:KK43: hayır duvarlar zaten çok ince hapşursan duyuluyor insan biraz buna göre davranmaz mı ya, her akşam çığlık çığlığa hiç hoş olmuyor cidden 🙄 anlamadığım şey eşi de mi uyarmıyor acaba
Utansalar seslerini cümle aleme dinletmezler zaten akıl edemiyolar mı sesin gideceni bal gibide biliyolar

Konuşacağım ya böyle olmayacak cünkü sabah yine sesleri geliyordu çok rahatsız olmaya başladım

Back
X