Komsumu anlayamiyorumm

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Slm kizlar hemen konuya geçiyorum .Karşı komşum var çok iyi bi teyze dün akşam beni aradı esim evdeydi ve yanimda bana sarıldı uyuyordu telefonu sesiz almıştım.Aradı gördüm fakat açmadım .Esim uyanır diye normal günde açarım çay kapı gelir kahve yaparım yada arar yap geliyorum diye ama akşam açmadım diye işine gelince aciyon yoksa acmiyon dedi sabah aradı sinirlendim ama böyle duzunmene üzüldüm dedim sizce ne yapim şimdi esim evde ve akşam çok yorgundu nasıl davranmam lazim artık fazlada gelmesini istemiyorum esim varken var kapı hep gelir oturur teyze olduğu için bişey demem ama bazende evimizde açık giyiniyorum ben normalde kapaliyim o gelince değişmek zorundayım şimdiden saolun kizlar onerilerinize ihtiyacım var...

ya direk söyIe her zaman müsait oImuyorum teyze de bence

Onuda dedim ışte uyuyorduk duymadım müsait değildim dememle işine gelince aciyon esin nobetteyken geliyorum ariyon dedi

Onuda dedim ışte uyuyorduk duymadım müsait değildim dememle işine gelince aciyon esin nobetteyken geliyorum ariyon dedi
ay kusura bakma da o yaşa geImiş teyze eşin evdeyken aradığında acmadığında sorguIuyorsa hic takma bence
o da gayet iyi biIiyordur evIi kadınsın sonucta eşinIe başbaşa da mı vakit geciremiceksin
benim erkek arkaaşıyIa yaşayan arkadaşım biIe sevgiIisi iIe vakit gecircem diye haftasonIarı öyIe yapıyor....

Fazla samimi olmadım hiç ama esim nöbete gidiyor ayda 3 kez falan arada göreve gidiyor o zamanlar hep geldi şimdi gelme desem olmaz oda işin düşünce dediği konu bu

Teyzecim,
eşim işte çok yoruluyor, eve gelince dinlenmek ve benimle BAŞBAŞA olmak istiyor.

O yüzden müsaadenizle bundan sonra eşim varken sizi davet edemeyeceğim.
Eşim yokken başımın üstünde yeriniz var.

deyin ve bitsin.
Bir daha işine gelince diye başlayan cümle kurarsa "evet tabi ki işime nasıl gelirse öyle davranacağım, herkes öyle yapması gerekemez mi zaten" deyin.

net ol teyzecim ben seni çok seviyorum ama eşim varken kusura bakma onunla ilgilenmek başbaşa kalmak istiyorum de bitsin gitsin. buna darılacak adam da darılsın artık senin de bi özel hayatın bi mahremin var sonuçta.

Esim çok iyi oğlum gibi diyo geliyo oturup esimde sıkılıyor bazen kırmak istemiyorum ama oda biliyor geçen banyodaydim esim açtı kapıyı banyoda demiş çıkınca haber versin demiş

net ol teyzecim ben seni çok seviyorum ama eşim varken kusura bakma onunla ilgilenmek başbaşa kalmak istiyorum de bitsin gitsin. buna darılacak adam da darılsın artık senin de bi özel hayatın bi mahremin var sonuçta.
Küser falan diyededemek istemiyorum iyi biri ama böylece olmuyor sonra diyorki arada benim canim sıkkın oluyor sana kötü davranıyorum işin düşünce falan diyorum diyo

İlginçmiş.
Böyle garip insanla neden görüşüyorsunuz ki?
Ilk evine tasindiginda çok samimi davrandı zamanla ben annemlere falan gittim 3 ay esim yokken perakende aradı şimdi gorusmuyorum desem küser sarılır kalbi kırılır ne bilim ya kırmadan nasıl uzeklastirabilirim sizce

Fazla samimi olmadım hiç ama esim nöbete gidiyor ayda 3 kez falan arada göreve gidiyor o zamanlar hep geldi şimdi gelme desem olmaz oda işin düşünce dediği konu bu

"E tabi ki yalnız kalınca yoldaşım olacaksın, eşim varken o da ilgi alaka bekler. Sana mı nikah kıydım teyze yani ne trip atıyon?" deyin. Bildiğin eşinize kuma olmuş ya teyze.

Kocan boxerla otursun evde onu görünce gelmez bidaha

Kapıyı caldıgında musaıt degılım deyın
Demeye fırsat vermeden ıcerı gırdıgınde
Neyse bende bı kahve molası vermıs olayım cok ısım var dıyın
Bı kahve yapın ve baska bırsey ıkram etmeyın

SANA HEP NEDEN GELMEK İSTİYOR ACABA.
BAŞKA KOMŞU YOKMU.
YADA SEN İKRAMLIK BİŞİ HAZIRLIYORSUNDA ODA KARNINIMI DOYUYOR. BÖYLE İNSANLARDA VAR. SENDE YEMEK YİYİP EVE GİDİNCE BİŞİ YEMEYEN

"E tabi ki yalnız kalınca yoldaşım olacaksın, eşim varken o da ilgi alaka bekler. Sana mı nikah kıydım teyze yani ne trip atıyon?" deyin. Bildiğin eşinize kuma olmuş ya teyze.
Sorma canim ya kimseyi kirmayida sevmiyorum ama ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…