Aslında sıkıntı bence tam da burda bazı yaşlılar kendini akranın gibi görmek istiyor benimki mesela onula görüşmek istemediğimi anladı ama kaldıramıyor benim yaşıım var sohbetin sarmamolır demiyor iyice diş biliyor melek gibi teyze baktı ki yar olmayacak bir dişini gösterdi kİ bu çok kötü işte insanın hiç merhaba diyesi gelmiyor
Bende baştan beri mesefeli oldum sürekli çağırdı arayıp birde numaramı aldı hemen şimdi ben çağırmayın gitmeyince geçen gun durduk yere apartman da çıkıp avaz avaz bağırmaz mı ben şok kapı sert kapanmış mış ben şokk herkesle kavgalı apartmanda ama sindirdikleri var onlardan sandı biliyor benim örrtrüğümü sorum olmayan kapı birden sorun oldu ki istese gayet herşeyi söyler misal kedim hakkında bildiğin yerden yere vurdu kendi geldi ebine gidip yıkanacagım evde elbiseleri atıp dedi sanki zorla içeri giren o değil bildiği halde kedimiSAtaşamaz hiç alıştırma sakınnnnn
Zaten gelirken terliği çıkarmış açar atmaz adımı içerde oluyordu müsait misin diye sormadı hiç bende gitmeyİ düşünmüyorum o sert çıkışından sonraEn azından bundan sonra daha mesafeli davranırsın mesela eve misafir gelecek tamam iş yapıyordun Banyoya girecektim kocam gelecek gibi bahaneler uydurarak evi almaya bilirsin ama arada sen onun evine gidebilirsin ki küs olduğun anlamazsın ona kırıldığını anlamasin
ne oldugunu aoyle esim uyuyordu acmadim de o zaten anlayacaktirSlm kizlar hemen konuya geçiyorum .Karşı komşum var çok iyi bi teyze dün akşam beni aradı esim evdeydi ve yanimda bana sarıldı uyuyordu telefonu sesiz almıştım.Aradı gördüm fakat açmadım .Esim uyanır diye normal günde açarım çay kapı gelir kahve yaparım yada arar yap geliyorum diye ama akşam açmadım diye işine gelince aciyon yoksa acmiyon dedi sabah aradı sinirlendim ama böyle duzunmene üzüldüm dedim sizce ne yapim şimdi esim evde ve akşam çok yorgundu nasıl davranmam lazim artık fazlada gelmesini istemiyorum esim varken var kapı hep gelir oturur teyze olduğu için bişey demem ama bazende evimizde açık giyiniyorum ben normalde kapaliyim o gelince değişmek zorundayım şimdiden saolun kizlar onerilerinize ihtiyacım var...
Bazen musait olamiyoruz diye guzelce dile getireceksiniz. Anlamazsa anlamasin artik.Slm kizlar hemen konuya geçiyorum .Karşı komşum var çok iyi bi teyze dün akşam beni aradı esim evdeydi ve yanimda bana sarıldı uyuyordu telefonu sesiz almıştım.Aradı gördüm fakat açmadım .Esim uyanır diye normal günde açarım çay kapı gelir kahve yaparım yada arar yap geliyorum diye ama akşam açmadım diye işine gelince aciyon yoksa acmiyon dedi sabah aradı sinirlendim ama böyle duzunmene üzüldüm dedim sizce ne yapim şimdi esim evde ve akşam çok yorgundu nasıl davranmam lazim artık fazlada gelmesini istemiyorum esim varken var kapı hep gelir oturur teyze olduğu için bişey demem ama bazende evimizde açık giyiniyorum ben normalde kapaliyim o gelince değişmek zorundayım şimdiden saolun kizlar onerilerinize ihtiyacım var...
Dağbaşımı burası bak çok üzüldüm şuan sanaBende baştan beri mesefeli oldum sürekli çağırdı arayıp birde numaramı aldı hemen şimdi ben çağırmayın gitmeyince geçen gun durduk yere apartman da çıkıp avaz avaz bağırmaz mı ben şok kapı sert kapanmış mış ben şokk herkesle kavgalı apartmanda ama sindirdikleri var onlardan sandı biliyor benim örrtrüğümü sorum olmayan kapı birden sorun oldu ki istese gayet herşeyi söyler misal kedim hakkında bildiğin yerden yere vurdu kendi geldi ebine gidip yıkanacagım evde elbiseleri atıp dedi sanki zorla içeri giren o değil bildiği halde kedimi
Yok esim karismaz oyle seylereİnsanın anası bile yeri çoğunlukla arar sorar yoklar gelir yani öyle çat kapı genç evlilere gidilmez çok saçma bence muataplığı azaltıp kesmelisin eşin kızmıyor mu benim eşim olsa kızar valla
bende böyle seylere kızıyorum işteSlm kizlar hemen konuya geçiyorum .Karşı komşum var çok iyi bi teyze dün akşam beni aradı esim evdeydi ve yanimda bana sarıldı uyuyordu telefonu sesiz almıştım.Aradı gördüm fakat açmadım .Esim uyanır diye normal günde açarım çay kapı gelir kahve yaparım yada arar yap geliyorum diye ama akşam açmadım diye işine gelince aciyon yoksa acmiyon dedi sabah aradı sinirlendim ama böyle duzunmene üzüldüm dedim sizce ne yapim şimdi esim evde ve akşam çok yorgundu nasıl davranmam lazim artık fazlada gelmesini istemiyorum esim varken var kapı hep gelir oturur teyze olduğu için bişey demem ama bazende evimizde açık giyiniyorum ben normalde kapaliyim o gelince değişmek zorundayım şimdiden saolun kizlar onerilerinize ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?