Komsumu anlayamiyorumm

Ya ne yapsam evinede veriyorum kahvede yapıyorum geçen perde takmak için merdiven aldım hadi ver diye kırk kere geldi en basiti

Ay küserse küssün,onunla mı uğraşacaksınız?
Perakende nedir?

Ba

E konu sahıbı sanada ne dense kırmak ıstemıyorum dıyorsun
Komşunuz size taşınsın madem
Esıne sarıldıgından acamadın dıye bıle ısıne gelınce acıyosun yoksa acmıyosun demıs kadını mutlu edebılmek ıcın komsuyu nufusuna alman gerekır
E hayırlı olsun madem

Sorma canim ya kimseyi kirmayida sevmiyorum ama ne bilim

"Kırmiyim kırmiyim" diye siz sıkılıyorsunuz ama, bir de üzerine kapris çekiyorsunuz. Teyze ne derece düşünüyor sizin rahatınızı? Teyze ne derece umursuyor acaba kırılıp kırılmamanızı?

Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşım, güle oynaya söyleyin sokun lafınızı "Kocam da ilgi bekler yani tabi yalnız kalınca araşacağız" deyin çıkın üste, bakın keyfinize.

İlginçmiş.
Böyle garip insanla neden görüşüyorsunuz ki?
Ya banazamaninda yardımcı oldutasindigimda ve esim olmadığında korkarım diye hep geldi bende gelme korkmam demedim cuñki yalniz esi başka şehirde calisyo şimdi desem o zamanı başına kakar gibi geldi ondan sordum sizlere

fazla yüz vermişsin

Teyze baya tiriplere girmis :) galiba sen esin gorevdeyken onu cagirdigini ve kullanildigini dusunuyor kendinceBence mesafeyi koyma zamani gelmis
Bu gun yine gelir nasıl davranim gelme diyemem ama yorgun esim falan mi deyim müsait değilim dediğimde bitince ara diyo

SANA HEP NEDEN GELMEK İSTİYOR ACABA.
BAŞKA KOMŞU YOKMU.
YADA SEN İKRAMLIK BİŞİ HAZIRLIYORSUNDA ODA KARNINIMI DOYUYOR. BÖYLE İNSANLARDA VAR. SENDE YEMEK YİYİP EVE GİDİNCE BİŞİ YEMEYEN

Var böyle değişik teyze modelleri . Yüzlerce günaydın, merhaba , iyiakşamlar dedik kadın bikere cevap vermedi başka bi tanıdık ortak çıktı yolda karşılaştık uzun süre paçamı kurtaramadım. Ben zilimi söktüm böyle gelenler yüzünden . Gelen kapıda kalıyo

Baştan samimiyeti ayarlayamamışsınız anladım.
Olsun,yine de eğer sıkıldıysanız kesin ilişkinizi.

Herkes bilir akşam ve hafta sonu misafir kabul etmem. Eşim akşam gelip ayaklarını uzatıp dinleniyor. Çok yakın bir arkadaşım bile geçen aradı dedim kusura bakma çok yorgun geliyor. Eşim evde insan varken rahatsız etmemek için evden gider. Gelme teyze diyeceksin, basit.

BENDE GEÇEN ARKADAŞIMA DEDİM ÜZÜLDÜM SONRA.
EVDE YİYECEK BİŞİ YOK DEDİM.
YARIN GEL DEDM. YARIN GELDİ

Aynen cok kötü bu durum bundan sonra taşındığı yerde ki insanlara mesafeli olucam

Ya ne yapsam evinede veriyorum kahvede yapıyorum geçen perde takmak için merdiven aldım hadi ver diye kırk kere geldi en basiti
Açık açık söyleyeceksin kırılırsa kırılsın haftada 1 gün falan gelse neyse tamam da hergün olmaz ki.Siz de ondan merdiven falan istemeyin eğer isterseniz tekrar gelmek ister,eğer yine gelirse kapıyı açmayın zili çalsın çalsın gider.

Al iste biz sabirli davraniyoruz liderler diye yarın geldi diyosun

Gidiyo ama geri geliyo basiyo duryo ayakkabilarimi içeri aldım geçen esimde geldi aldık resmen kendi evimizde kaçıyoruz

Seninkiler laftan anlıyomuş . 2 çocuklu kardeşim dediğim bi arkadaşım vardı ben uyurken gelir trişka uyuyo der eşimden anahtarı alır çocuklarını üstüme salar uyandırırdı . Habersiz gelmenin dikalası yani nereye diycem yarın gel :)

Işte hani işin düşünce diyorya kimseyi kurmak bana göre değil öyle deyince küser kesin tatli dille anlatıp bide fazla konusmucam ben toplasanız 1 yıl oldu 2 kez gitmisimdir oda zorla ben sevmem öyle anca kalabalıkla giderim bana özel hazırlık sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…