Ya ne yapsam evinede veriyorum kahvede yapıyorum geçen perde takmak için merdiven aldım hadi ver diye kırk kere geldi en basitiKapıyı caldıgında musaıt degılım deyın
Demeye fırsat vermeden ıcerı gırdıgınde
Neyse bende bı kahve molası vermıs olayım cok ısım var dıyın
Bı kahve yapın ve baska bırsey ıkram etmeyın
Ay küserse küssün,onunla mı uğraşacaksınız?Ilk evine tasindiginda çok samimi davrandı zamanla ben annemlere falan gittim 3 ay esim yokken perakende aradı şimdi gorusmuyorum desem küser sarılır kalbi kırılır ne bilim ya kırmadan nasıl uzeklastirabilirim sizce
SANA HEP NEDEN GELMEK İSTİYOR ACABA.
BAŞKA KOMŞU YOKMU.
YADA SEN İKRAMLIK BİŞİ HAZIRLIYORSUNDA ODA KARNINIMI DOYUYOR. BÖYLE İNSANLARDA VAR. SENDE YEMEK YİYİP EVE GİDİNCE BİŞİ YEMEYEN[/QUOTEbaşka komsularada gidiyor ama bana geldiği şıklık la değil bide anlatıyor onlar grup bizi almıyorlar diye
Aradı yazcaktim yanlış olmuş canimAy küserse küssün,onunla mı uğraşacaksınız?
Perakende nedir?
Sorma canim ya kimseyi kirmayida sevmiyorum ama ne bilim
Ya banazamaninda yardımcı oldutasindigimda ve esim olmadığında korkarım diye hep geldi bende gelme korkmam demedim cuñki yalniz esi başka şehirde calisyo şimdi desem o zamanı başına kakar gibi geldi ondan sordum sizlereİlginçmiş.
Böyle garip insanla neden görüşüyorsunuz ki?
fazla yüz vermişsinSlm kizlar hemen konuya geçiyorum .Karşı komşum var çok iyi bi teyze dün akşam beni aradı esim evdeydi ve yanimda bana sarıldı uyuyordu telefonu sesiz almıştım.Aradı gördüm fakat açmadım .Esim uyanır diye normal günde açarım çay kapı gelir kahve yaparım yada arar yap geliyorum diye ama akşam açmadım diye işine gelince aciyon yoksa acmiyon dedi sabah aradı sinirlendim ama böyle duzunmene üzüldüm dedim sizce ne yapim şimdi esim evde ve akşam çok yorgundu nasıl davranmam lazim artık fazlada gelmesini istemiyorum esim varken var kapı hep gelir oturur teyze olduğu için bişey demem ama bazende evimizde açık giyiniyorum ben normalde kapaliyim o gelince değişmek zorundayım şimdiden saolun kizlar onerilerinize ihtiyacım var...
Bu gun yine gelir nasıl davranim gelme diyemem ama yorgun esim falan mi deyim müsait değilim dediğimde bitince ara diyoTeyze baya tiriplere girmis :) galiba sen esin gorevdeyken onu cagirdigini ve kullanildigini dusunuyor kendinceBence mesafeyi koyma zamani gelmis
SANA HEP NEDEN GELMEK İSTİYOR ACABA.
BAŞKA KOMŞU YOKMU.
YADA SEN İKRAMLIK BİŞİ HAZIRLIYORSUNDA ODA KARNINIMI DOYUYOR. BÖYLE İNSANLARDA VAR. SENDE YEMEK YİYİP EVE GİDİNCE BİŞİ YEMEYEN
Baştan samimiyeti ayarlayamamışsınız anladım.Ya banazamaninda yardımcı oldutasindigimda ve esim olmadığında korkarım diye hep geldi bende gelme korkmam demedim cuñki yalniz esi başka şehirde calisyo şimdi desem o zamanı başına kakar gibi geldi ondan sordum sizlere
BENDE GEÇEN ARKADAŞIMA DEDİM ÜZÜLDÜM SONRA.Var böyle değişik teyze modelleri . Yüzlerce günaydın, merhaba , iyiakşamlar dedik kadın bikere cevap vermedi başka bi tanıdık ortak çıktı yolda karşılaştık uzun süre paçamı kurtaramadım. Ben zilimi söktüm böyle gelenler yüzünden . Gelen kapıda kalıyo
Aynen cok kötü bu durum bundan sonra taşındığı yerde ki insanlara mesafeli olucamVar böyle değişik teyze modelleri . Yüzlerce günaydın, merhaba , iyiakşamlar dedik kadın bikere cevap vermedi başka bi tanıdık ortak çıktı yolda karşılaştık uzun süre paçamı kurtaramadım. Ben zilimi söktüm böyle gelenler yüzünden . Gelen kapıda kalıyo
Açık açık söyleyeceksin kırılırsa kırılsın haftada 1 gün falan gelse neyse tamam da hergün olmaz ki.Siz de ondan merdiven falan istemeyin eğer isterseniz tekrar gelmek ister,eğer yine gelirse kapıyı açmayın zili çalsın çalsın gider.Ya ne yapsam evinede veriyorum kahvede yapıyorum geçen perde takmak için merdiven aldım hadi ver diye kırk kere geldi en basiti
Al iste biz sabirli davraniyoruz liderler diye yarın geldi diyosunBENDE GEÇEN ARKADAŞIMA DEDİM ÜZÜLDÜM SONRA.
EVDE YİYECEK BİŞİ YOK DEDİM.
YARIN GEL DEDM. YARIN GELDİ
Gidiyo ama geri geliyo basiyo duryo ayakkabilarimi içeri aldım geçen esimde geldi aldık resmen kendi evimizde kaçıyoruzAçık açık söyleyeceksin kırılırsa kırılsın haftada 1 gün falan gelse neyse tamam da hergün olmaz ki.Siz de ondan merdiven falan istemeyin eğer isterseniz tekrar gelmek ister,eğer yine gelirse kapıyı açmayın zili çalsın çalsın gider.
BENDE GEÇEN ARKADAŞIMA DEDİM ÜZÜLDÜM SONRA.
EVDE YİYECEK BİŞİ YOK DEDİM.
YARIN GEL DEDM. YARIN GELDİ
Işte hani işin düşünce diyorya kimseyi kurmak bana göre değil öyle deyince küser kesin tatli dille anlatıp bide fazla konusmucam ben toplasanız 1 yıl oldu 2 kez gitmisimdir oda zorla ben sevmem öyle anca kalabalıkla giderim bana özel hazırlık sevmemHerkes bilir akşam ve hafta sonu misafir kabul etmem. Eşim akşam gelip ayaklarını uzatıp dinleniyor. Çok yakın bir arkadaşım bile geçen aradı dedim kusura bakma çok yorgun geliyor. Eşim evde insan varken rahatsız etmemek için evden gider. Gelme teyze diyeceksin, basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?