- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Perakende aradı ne demek?Ilk evine tasindiginda çok samimi davrandı zamanla ben annemlere falan gittim 3 ay esim yokken perakende aradı şimdi gorusmuyorum desem küser sarılır kalbi kırılır ne bilim ya kırmadan nasıl uzeklastirabilirim sizce
Ay canim allah sanada sabir versin yuh ya bu komşular dert olduSeninkiler laftan anlıyomuş . 2 çocuklu kardeşim dediğim bi arkadaşım vardı ben uyurken gelir trişka uyuyo der eşimden anahtarı alır çocuklarını üstüme salar uyandırırdı . Habersiz gelmenin dikalası yani nereye diycem yarın gel :)
Gönül kırmadan hallerden keşke ama laftan anlamiyorBaştan samimiyeti ayarlayamamışsınız anladım.
Olsun,yine de eğer sıkıldıysanız kesin ilişkinizi.
Hep aradı yazcaktim yanlış olmuş canimPerakende aradı ne demek?
Kırmazsanız kırılırsınız. Bu kadar basit. Herkes nerde duracağını iyi bilecek. Bu sizin tavrınızla sonuçlanır. Rahatsızsanız bitti. Kıramam vs olaylarına giriyorsanız eğer o halde durumu kabullenip bir oda da teyzeye açacaksınız bu gidişle.Hep aradı yazcaktim yanlış olmuş canim
Ay canim allah sanada sabir versin yuh ya bu komşular dert oldu
Evlimi kime giyecek acaba o yasta ne komik bu insanlar yaa evet işime gelince açmıyorum çünkü ben evliyim eşimle vakit geçiriyorum o varkende açmıyorum diyeceksin benim kocam evdeyken sadece onla ilgilenmemi ister deKizlar geçen mini giydim esimde var kapı çaldı açtım içeri girdiay ne güzelmiş eteğin bende alim nerden aldı dedi
Kizlar geçen mini giydim esimde var kapı çaldı açtım içeri girdiay ne güzelmiş eteğin bende alim nerden aldı dedi
Gece 2 kadar falan oturup gidiyorEşiniz nöbetteyken gelip sizle mi uyuyor bu hanım?
Yoksa gelip biraz oturup gidiyor mu? Ona göre yorum yapacağım da
O halde bir daha kapıyı dahi açmayınGece 2 kadar falan oturup gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?