Komsumu anlayamiyorumm

Perakende aradı ne demek?

Ay canim allah sanada sabir versin yuh ya bu komşular dert oldu

Baştan samimiyeti ayarlayamamışsınız anladım.
Olsun,yine de eğer sıkıldıysanız kesin ilişkinizi.
Gönül kırmadan hallerden keşke ama laftan anlamiyor

Hep aradı yazcaktim yanlış olmuş canim
Kırmazsanız kırılırsınız. Bu kadar basit. Herkes nerde duracağını iyi bilecek. Bu sizin tavrınızla sonuçlanır. Rahatsızsanız bitti. Kıramam vs olaylarına giriyorsanız eğer o halde durumu kabullenip bir oda da teyzeye açacaksınız bu gidişle.

Ay canim allah sanada sabir versin yuh ya bu komşular dert oldu

Ben görüşmüyorum artık bu arkadaşımla telefonumda numarasıda engelli olurda arar kıyamaz açarsam diye.

O teyzeyede kapıya ben çıkmıyorum evde misafirim varsa ona açtırıyorum ( merdiven çıkış sesini bike tanıdım artık ) yada eşime . Teksemde açmıyorum

Kizlar geçen mini giydim esimde var kapı çaldı açtım içeri girdiay ne güzelmiş eteğin bende alim nerden aldı dedi
Evlimi kime giyecek acaba o yasta ne komik bu insanlar yaa evet işime gelince açmıyorum çünkü ben evliyim eşimle vakit geçiriyorum o varkende açmıyorum diyeceksin benim kocam evdeyken sadece onla ilgilenmemi ister de

Benim eşim de gündüz gelir bazen eve.O varken karşı komşum çalar kapıyı veya çocukları çalar kapımı annem evde yok diye.Eşim kesinlikle açmamı istemez,kendim de açmam zaten kapıyı...
Açık açık söylerim dışardaydık derim uyuyorduk derim.Düşüncesizmiş komşun zaten.Sinir bile olma bence.Açma kapıyı.

[HAYIR] DEMEK BU KADAR ZOR OLMASA GEREK...
biz milletçe böyleyiz,ya birseylerede hayır demeyi bilelim artık yaa... ne bu boyle

Kizlar geçen mini giydim esimde var kapı çaldı açtım içeri girdiay ne güzelmiş eteğin bende alim nerden aldı dedi

Ciddi misiniz siz bu teyze kaç yaşında ya azıtmış mı.
Ayrıca annenız değil babanız değil,size bu kadar yüklenip bu kadar sitem etme haddini nasıl kendınde buluyor.
Sizde açık açık söyleyin eşimle de mi sevişmiyim diye.

Millet kv den şikayetçi sen ikinciyi sarmissin başına bu toplum nezaketten anlamiyor cok pardon ama b ... çıkarıyorlar o yüzden cok yüz verme

Boyle tuhaf insanlarla neden gorusuyorsunuz?

kırmadan üzmeden rahatsızlığını dile getirmen lazım,yoksa sen alttan alman ilerde verebileceğin daha sert bir tepkiye sebep olabilir.

eşiniz nöbete gidince çağırmayın bir daha.
sorarsa idare ediyorum kendim deyin.
belliki bunu sorun yapmis.isin düşünce derken.
her seferinde komşu gelemez çağırmayın kendi başıniza kalmaya alisin.geliyim mi diye teklif edersede uyuyacagm bugun felan deyin bence.
araya biraz mesafe koyma zamanı gelmis.

Eşiniz nöbetteyken gelip sizle mi uyuyor bu hanım?
Yoksa gelip biraz oturup gidiyor mu? Ona göre yorum yapacağım da

acık acık konus müsait oldugun zaman vardır olmadıgın zaman vardır mecburmusun sanki cb .

Canın çok mu sıkıldıda mı bu teyzeyi buldun .. ben apartmanda gelip gitmek istemediğim kişilere eşim pek sevmez böyle kapı kapı gezmeleri kusura bakmayın ayy komşum diyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…