komşumu dün başkasıyla gördüm

hay ağzına sağlık ya ... bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Ebetteki hacca gider bir kimse
Diğer insanlardan daha yüksek mertebede olmuyor Allahın gözünde hepimiz bir kuluz.
Kimin neden ötürü günah ya da sevap sahibi olduğunu sümme hâşâ
Tabii ki biz bilemeyiz.
Ben sadece okuduklarım ve doğru bildiklerim neticesinde yorum yaptım.
Ebette insanlar günah işledik diye ibadetten uzaklaşmamalıdır, aksi halde bu fenalıklardan kurtulamazlar zaten.
Kişinin nefsine sahip olmasını sağlayana inanç ve ibadetlerdir.
Arkadaşın konusunu daha fazla işgale gerek yok konu olması gereken yerden sapıyor
Hemen hemen herkes bu gibi konularda kendi doğrularına inanır ve diğerlerinin dedikleri onları daha da celallendirir.
O sebeple herkes inandığı bildiği gibi devam etsin

Pardon Songül hn. mesajınızı şimdi gördüm .. Eee içerik boşaltmakta yasak ne olacak şimdi?

peki siz başkasının dedikodusunu yaparak günaha girmiş olmuyormusunuz biliyormusunuz dedikodunun cezasını

Hem de florya tesislerinde geziyor pess yani..Herkes görebilir..Bence karısma işin içinde işler vardır.Boşver...

peki siz başkasının dedikodusunu yaparak günaha girmiş olmuyormusunuz biliyormusunuz dedikodunun cezasını

off ne kadar saçmalamışın ya dedikoduymuş ben buraya yazdıklarımı o komşumun tanıdığı birine söylemiyorumki burda sizlerden kim onu tanıyo isim bile vermedim dedikodu tanıyan birine yetiştirmektir sırf yorum yapmak için boşboşyazmana gerek yoktu o zaman bir derdim var topicindeki herkez dedikodu yapıyo çünkü burdaki herkez ya arkadaşını ya eşini ya kaynanasını ya görümceyi ya kardeşini birilerini yazıyo onlardamı dedikodu yapıyo akşam akşam saçmalıklarınla çok güldürdün benii:roflol:

ben olsam o komsuyla tüm irtibatımı keser kimseye de bişey demezdim zaten orda burda geziyorsa sizden başkaları da görmüştür ya da görecektir bi şekilde ortaya çıkar zaten boşuna sizin yüzünüzden olmasın yani arada kalmayın

hiç sesini çıkarma kocamda gözü var der sana iftira atar a.s
sen bilsen ben neler gördm duydum çıtımı çıkarmam bi gün birine söylüycek oldm arada kaynadm
boşver tatlımm sen yerimseniben

evet en doğrusu bu bence
ben olsaydım da böyle yapardım kaydirigubbakcemile5

Benim kendi yegenim yani ablamin oglu hanimiyla Ümreye gittiler. Döndüklerinde hosgeldiniz demek icin aramistim, yegenim bana : Almanya`ya geleyim beni sarisin kizlarla tanistir diye saka yapti telefonda.
Benim kanim dondu.
Yani nedir? Degil Ümre`ye uzaya bile gitsen nesen o sun.
Yeme beni

bende amcamın kızının kocasını başkasıyla gördüm ve hatta komşular bile gördü şimdi ben bu olayı söylesem hem yuva bozan olurum hem de kıskanç ve yalancı duruma düşücem napiim...

kadın çok korkuyodur şimdi karşılaştığınızda nasıl da kıpkırmızı olur
bence gidip söyleme kocasına kadın yalanlayabilir elinde kanıt da yok.
bir de adam cinnet geçirir kadını vurursa görürsün vicdan azabını...
boşver hiç takma bile kafana canım sen işte böyle insanlar da var, sen bulaşma derim.
hayır aileyle samimi olsanız yine bir derece ama yani boşver adamın tepkisini bile bilemezsin sen boşver gitsin...

olayın üzerinden aylar geçmiş. belki boşanmışlardır bile. konu sahibi noldu söyledin mi yada öğrendi mi ailesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…