- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi eren sezen
-
evet, seneler önce böyle bir haberi ben de okumuş, hatta çok şaşırmıştım..
sonuçta her yerde insan yaşıyor, iyisi de oluyor kötüsü de.. "daha müslüman olanlar Konya da yaşıyor" diye bir genelleme olmayacağı için haber doğru da olabilir tabi bilemeyiz...
valla genellemeler almış yürümüş yine konuyu.. zaten konuları saptırmak da üstümüze yok maşallah :umursamaz: ama en çok "açıklar aydındır yapmaz, kapalılar yapıyor hep" genellemesine bittim gülmekten :))))
kızlar dün florya belediye tesislerine gitmiştik annem akrabalarımız filan işte yemeğimizi yedikk hava güzeldi gezelim dedik bu tesisin içi park gibi(bilmeyen arkadaşlar için söyledim)yürürken annemin 20 yıllık komşusun bayanı başka bir erkekle sarmaş dolaş gördükk o bizi baştan farketmedi biz ona bakıyoduk kafasını sağa çevirmesiyle göz göze geldik bizi tanımamazlıktan geldi adamın elini bıraktı hemen ordan uzaklaştılarr şok oldum dünden berii aklımdan çıkmıyoo kocası komşumuz yüzüne bakıyoruz adamın bunlar karı koca 4 sene önce hacca gittiler yaşları 40 civarı kocasıda aynı yaştadırr kadın ben bildim bileli başörtülü kızı var oda başörtülü oğlu imamhatipte okuyo bu evlatlara böyle bi namuzsuzluk yapılırmı ya kocasına anlatamam ama böylede vicdanım sızlıyooo........klava:
canım zaten konuyu anlamadan başka yere çekmek isteyenler laf olsun diye konuşanlar ben onları takmıyorum yorum dahi yapmıyorum onlara ama illaki yazıp muhalefet oluyolar ben arkadaşlarıma söyleyip söylememe konusunu soruyorum onlar yok başı kapalı niye yazdın yok haccı niye yazdın kadın hacı başı kapalı yalanmı yazıyım ben doğruları yazdım ve en şok olduğumda konuda hiç beklemediğim içindi böyle görünümlü bi kadından beğenmediyseniz yorum yapmayın kimsenin yakasına yapışmadım yazın diye konuyuda saptırmayınyani demagoji yapmaktan baska bir sey degil
hemen basortusunu ele aliyorsunuz konuyu oraya getiriyorsunuz
cocugun gittigi lise veya kizin basini ortmesi anasinin haca gitmesi bir sey ifade etmiyor bu durumlarda ama
genelde bu tur seyler aldatmalar normalde yanlis gorulsede o kesimdeki insanlar icin imkansiz olmasi gerek
konu sahibide bunu kast etti ama illa konuyu baska yere cekmek isteyenler var
konu sahibi arkadasim,
kimsenin hayatina karismayin. baskalarinin kimi aldattigi aldatmadigi sizi ilgilendirmez bence siz buraya konu acmakla hata yapmissiniz. ne gorduyseniz unutun gitsin. yanlis yapiyorsunuz ben size bunu soyliyim. aldatan ya da aldatilan kisi babaniz degil kardesiniz degil, insanlara mudahale etme hakkiniz yok. sert oldu kusura bakmayin ama dogrusu bu...
Burada insani vazifesini yapmak isteyen bir birey var.
Açıkçası susmak toplumun yozlaşmasına her gün biraz daha müsade etmektir.
Susmak yılan bana dokunmasın da yaşasın demektir.
Bilemiyorum ben olsam sus/a/mazdım ama direkt de söylemezdim.
Çünkü aynı şey bana yapılsın istemezdim.
:umursamaz:
sağol canımmBurada insani vazifesini yapmak isteyen bir birey var.
sağol canımm
Önemli değil seninle aynı düşünüyorum sakın ola ağzını kapama..
Muhakkak ima et belli et.
Bu senin insani görevin.
O kadıncağızın yerinde hepimiz olabiliriz, bir kadının düşmanı kadın olmasın müsade etmeyelim.
kaydirigubbakcemile5
evet bide ben gittiğimde hava çok güzeldii herkes dışarda geziyodu çay bahçesi açılmıştı dışarda oturuyodu ve en komik olanıda kadir topbaş o gün orayı ziyarete gelmiş bizde orda gördük keşke dedşm şu kameralara kazayla bunu çeksede kocası izlese televizyonda ama nerde çekirge misali kurtulmuşş:roflol:bence yüzde 90 olasılıkla eşi biliyor.
o tesisleri biliyorum,çok kalabalık yerler.. evli bir kadın için cesaret ister sevgili ile orda takılmak..hem de dudaktan öpüşmek.. bekarlar bile yapmıyor ..
erkekler kadınlara göre bu tip durumlarda asla affedemez, göz yumamaz gibi geliyor bizlere ama küçük bir azınlık bir takım sebeplerden görmezden gelebiliyor, ya da mecbur kalıyor kendince..
aldatılan erkek hayalcim...
Burada insani vazifesini yapmak isteyen bir birey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?