Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

Komşuya sinir oldum. Oldu canım sen rahatsız olma diye oturduğumuz yerden kalkmayalım. Kadına bak sanki gecenin 3 ü
Bırdaha ne haber verırım ne gorsem selam verırım . Cocugunu dusunen ınsan yaparmı bunu. Ortak bır nokta bulur ben cocuk için her turlu anlayısı sagduyuyu gostermeye hazırım

tasnma surecnde ıster ıstemez goz yumlmalı cnm.. nrmal zamndada cok grltulu ısler gece yaplmamalı.. bnları bılmeyen yoktr herhalde.. mıllet olarak okadr tahammulsuzuz kı bnce kavga etmeye yer arıyoruz..
Insanlar gercekten cok tahammulsuz o konuşcak ben konusacagım e sen benım altımda oturuyorsun her seferınde kavga etmek yerıne insan olsanda anlayısla otursak olmuyormu . Yazık ya

kotu anılarmı hatrladım smdı.. babanemle kalrken usttekıkomsuları balkodan cay sallıyodu asagı dgru bızım balona dgru.. o kadr çirkeflerdı kı onlar ew sahbyms bız kıracıymısız ıstedklernı yaparlamıs.. ne ınsanlar var sasrıyorum artık...a.llah ıyılerle karsılastrsın

Problemli bi tipmiş Allah yardımcın olsun şimdiden..
Benim yanım ,altımda oturanlar çok anlayışlı ki karşılıklı olarak bizde oyleyiz.
Siz gayet medenisiniz ama karşınızdaki problemli bi tip

he canım her yerde buluyo mu sessiz ortam acaba cazgırlık olsun da nasıl olursa olsun

Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım
Benimde kucuk cocugum var ve sese duyarli annesini anlayabiliyorum ses oldugu zaman bende rahatsiz oluyorum cocugum ds uyaniyor zaten ama bu zamana kadar kimseye sikayete gitmedim insanlar bilerek yapmiyor sonucta ve onlarda bu apartmanda yasiyor..

Ilk anlattiginiz normal geldi ama sonrasinda cocugun uyanmasini beklemenizi istemesi cok cok sacma bence arsizlik hic bi is yapmadan cit cikarmadan oturun istiyor herhalde..

ne demişler ev alma komşu al :) işiniz zor valla allah yardımcınız olsun ilerde sizin bebeğiniz olunca bi konu daha acarsınız gibime geliyor

Oooldu, başka emri varmıymış hanfendinin ? :)
Çocuğunun uykusu çok önemliyse gitsin müstakil evde otursun, o da kesmezse Allahu ekber dağlarına taşınsın.
Oralar hayli sessizdir :KK70:
Inanın ben önem verdım cocuk korkarak uyanmasın evde butun gun cocugu ile ılgılenıyor kadın bunalmıştır vs dusuncesı ile yarım saat oncesınde haber vereyım dedım pişman oldum. Ben onun cocugu için evımdekı ustaları calıştırmıcam ama o bana sızın hıcbırseyınız benı ılgılendırmez dıyecek . Hayretler ıcındeyım boyle ınsanlar da var

ne demişler ev alma komşu al :) işiniz zor valla allah yardımcınız olsun ilerde sizin bebeğiniz olunca bi konu daha acarsınız gibime geliyor
Haklısınız.. Alt katta oturan o valla o dusunsun hakkını kaybettı artık.. Haksızmıyım anlamıyor ıyılıkten boylece duyarlı olamayacagım. Sankı evde at mı koşturuyorum:)

Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım
Tanışmada olan şeyler bunlar saçmalamış komşunuz

evde çocuk uyurken ben süpürge açardım hususi sese alışık olsun diye böylece gece ve gündüz uykusunu ayırt eder. gündüz izin almanıza gerek yok
Ben yasal saatler oldugunun farkındayım. Ama yazık cocuk hassas demekkıdedım nekaybederım bı mesaj atıp habervereyım dedım pişman oldum:)

Inanın ben önem verdım cocuk korkarak uyanmasın evde butun gun cocugu ile ılgılenıyor kadın bunalmıştır vs dusuncesı ile yarım saat oncesınde haber vereyım dedım pişman oldum. Ben onun cocugu için evımdekı ustaları calıştırmıcam ama o bana sızın hıcbırseyınız benı ılgılendırmez dıyecek . Hayretler ıcındeyım boyle ınsanlar da var

Ya bazı insanlar iyi niyet bulunca cozutuyolar. Yaramıyor onlara insanlık.
Sen gecenin ikisinde kafasında inşaat yapsan üstüne bir de carlasan mesela senden kıymetlisi olmazdı onun için.
Seviye meselesi, canını sıkma boşver

Sadece sizin degil iscilerinde isi vardir. Size 3te geleceklerse 4te islerinin bitecegini varsayip baska is almislardir. Komsunuz yuzu bulunca tepeye cikmaya baslamis

kadın ustalar geldiğinde a bekleyin çocuk uyuyor diyebiliyor mu ki ustalar bekleseler olur mu diyebiliyor mu acaba
:KK57:
komşunun cevabına çok güldüm ve sinirlendim :KK51:
iyi niyet etmişsin uyarmışsın teşekkür edeceğine etti lafa bak, b.kunu çıkarmış

buarada iyi niyet ve duyarlılığınız için tebrikler :KK9:
ama bu kadar iyi niyet göstermeyin komşunuz cazgıra benziyor ezik muamelesi çeker

Arkadaşım ben senin yerinde olsam viledanın sapına ata biner gibi biner evin içinde hoplaya zıplaya dört dönerim o zaman görür gününü, şuna bak alemin kralı sanki!

Back
X