Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

O komşunuz benim oturduğum apartmana gelsin herkesle papaz olur:) komşuluk toplu yaşam birbirini arada idare etmektir tabi tepemde sürekli tepinen tadilat yapan komşu demiyorum... doğru davranmışsınız
Anlasılmadı formalıteden haber verıyorsunuz dıyor ben ne yapabılırımkı bunun dısında aklım slmıyor. Haber verıyorum 20 dakıka önceden cocugun uyku saatıne gore yapın dıyor bu olacak iş mı .

O cocuk aglamaktan yarilsin isterse...
insanlar isini yapacak...
aynisi basima geldi...ust katlarda tadilat vardi
kp nerdeyse yukari cikip adamlari durduracakti...
cahiliyettten baska bisey degil...sastim kaldim bende..

sanki bina benim cocugun keyfini bekliycek...

Makul vakitlerde mecburen yapilacak bu isler.. Ustalar beklesin ne demek, babanin oglu mu adamlar, belki baska isleri vardir belki sen bi tek o vakit bossun.. Bazi insanlar alttan aldikca tepene çıkarlar.. O nedenle kavga da etmeden, net sekilde tavrını koy ve yuz goz olunacak diyaloglara girme..

O cocuk aglamaktan yarilsin isterse...
insanlar isini yapacak...
aynisi basima geldi...ust katlarda tadilat vardi
kp nerdeyse yukari cikip adamlari durduracakti...
cahiliyettten baska bisey degil...sastim kaldim bende..

sanki bina benim cocugun keyfini bekliycek...
Bır kadın olarak anne hassasıyetını anlayabılıyorum. Cocugun uyku problemı vardır vs sıkıntıyı anne tum gun evde cekıyor. 20 dakıka öncesınde haber vermek dısında yapabılecegım baska ne vardı:) cocuk uyanınca yapın dıyor bunuda aklım almıyor

Sifir gurultu istiyosa apartmanda ne isi varmis. Gitsin mustakil eve yerlessin.

Benim de bebegim var ve 1 aydr ust katimda tadilat var bi kez bile bisey soylemedim. Koca insanlar ozellikle gurultu yapacak degiller isleri bitecek elbet yani.

Siz iyi niyetle yaklastikla komsunuz maraz dogurmus

Oldu olacak cocuk 4 yasina gelene kadar evi öylece birakin yapmayin aaa olmaz cünkü.
Benim de kücük bebegim varken gürültü oluyordu, hem de gece gürültü olan da vardi. Ama apartman olunca en ufak sese de gidilmez, ki ben daha hic gitmedim. Cünkü sürekli hale gelmezse arada bir olana göz yumulur. Ben öyle düsünüyorum, idare etmek zorundayiz. Ha rahatsiz oldugum da oldu ama apartmanda yasiyoruz bugün bana yarin sana bu isler.
Siz haber verdiginizde ona göre kendini ayarlamaliydi. Yapacak birsey yok usta beklesin demeyi zaten anlamadim.
Hepimizin bebegi var kimse yavrusuna kiyamaz ama baskalari da islerini görmeye devam etmek zorundalar.

Makul vakitlerde mecburen yapilacak bu isler.. Ustalar beklesin ne demek, babanin oglu mu adamlar, belki baska isleri vardir belki sen bi tek o vakit bossun.. Bazi insanlar alttan aldikca tepene çıkarlar.. O nedenle kavga da etmeden, net sekilde tavrını koy ve yuz goz olunacak diyaloglara girme..
Aynen oyle dusunuyorum canm. Anlayıslı oluşumu duyarlılığımı algılamadıgı gıbı formalıteden haber verıyorsunuz dıyor. Mantıken benden bekledıgı cocugun uyku saatlerıne gore yapmamı anlayamıyorum. Bırde benım işim calıştıgım saat onu hıc ılgılendırmezmış :) ılgınç onun cocugu benı ılgılendırıyor oysa

Aynen oyle dusunuyorum canm. Anlayıslı oluşumu duyarlılığımı algılamadıgı gıbı formalıteden haber verıyorsunuz dıyor. Mantıken benden bekledıgı cocugun uyku saatlerıne gore yapmamı anlayamıyorum. Bırde benım işim calıştıgım saat onu hıc ılgılendırmezmış :) ılgınç onun cocugu benı ılgılendırıyor oysa
Saygi bekliyor ama saygi duymuyor; ne guzelmis :)
Arrik haber filan verme oyleyse; madem tartisma çıkıyor.. Gec olmayan saatlerde hallet, zaten kac gun surecek ki..

Bır kadın olarak anne hassasıyetını anlayabılıyorum. Cocugun uyku problemı vardır vs sıkıntıyı anne tum gun evde cekıyor. 20 dakıka öncesınde haber vermek dısında yapabılecegım baska ne vardı:) cocuk uyanınca yapın dıyor bunuda aklım almıyor
Cekinme ve cocugunun keyfini bekliycek degilim de...
Cunku burda sen haklisin...

Sil ve muhattap olma komşunla... Benim bebeğimde sese çoook duyarlı bazen komşulardan gelen sesten dokayı uykuda problem de yaşadığımız oldu ama apartman sonuçta değil mi? Ve arkadaşların dediği gibi uyuyacağı varsa aşırı sesli ortamda bile uyuyor

Keşke benim üst komşum da sizin kadar duyarlı olsa bi senedir ne çakmaları bitti ne delmeleri sabahın 7si gecenin biri bebekle sıçrayarak uyandık kaç defa ben bile korktum düşünün ki beneğin halini:KK43:

Oldu olacak cocuk 4 yasina gelene kadar evi öylece birakin yapmayin aaa olmaz cünkü.
Benim de kücük bebegim varken gürültü oluyordu, hem de gece gürültü olan da vardi. Ama apartman olunca en ufak sese de gidilmez, ki ben daha hic gitmedim. Cünkü sürekli hale gelmezse arada bir olana göz yumulur. Ben öyle düsünüyorum, idare etmek zorundayiz. Ha rahatsiz oldugum da oldu ama apartmanda yasiyoruz bugün bana yarin sana bu isler.
Siz haber verdiginizde ona göre kendini ayarlamaliydi. Yapacak birsey yok usta beklesin demeyi zaten anlamadim.
Hepimizin bebegi var kimse yavrusuna kiyamaz ama baskalari da islerini görmeye devam etmek zorundalar.
Ben baskasının cocuguna dakıyamam dile getırdım uzuntumu .. Benden gelen seslerle cocugun uyanmasına musade edemezmiş tamamda ses benden gelmıyorkı her evde oldugu gıbı yenı tasınınca perde takılıyor:) bunun için yarım saat onceden hber verıyorum ilginç yanı daha ne yapayım

Hay senin cocuguna da uykusuna da...
Yasal saatlerde yapiyorum sana laf dusmez deseydin ya niye yuz veriyorsun? Ustalar bekleyecekmis, oldu! Ustalarin bin tane gidecek yeri olur zaten bir an evvel islerini yapip gitmek isterler.

Keşke benim üst komşum da sizin kadar duyarlı olsa bi senedir ne çakmaları bitti ne delmeleri sabahın 7si gecenin biri bebekle sıçrayarak uyandık kaç defa ben bile korktum düşünün ki beneğin halini:KK43:
Cok kotu sız neysede:) bebegın uykusundan sıcrayarak uyanması huzursuz olmasından kım mutlu olurkı . Keyfı seyler olsa yapmıcam ama perdedr mobılyadr kmse kusra bkmasın

Pamuklara sarın bari.
Biri ses yapacağım diye uyarsa beni sarılırdım bacımsın diye.

Eskiler kibarca ne derdi "yüz verdik birine geldi çıktı tepeme " gibi olmuş.

Hay senin cocuguna da uykusuna da...
Yasal saatlerde yapiyorum sana laf dusmez deseydin ya niye yuz veriyorsun? Ustalar bekleyecekmis, oldu! Ustalarin bin tane gidecek yeri olur zaten bir an evvel islerini yapip gitmek isterler.
Ah canm agzıma gelenı saymasınıda cok ıyı bılırımmde cocuk var ısın ucunda . Kadından banane . Ama beklentısı için yapacak bırsey yok komık yanı. Benım işim gucum onu ılgılendrmezmış cocuk uyanıyormuş e tamm da bende işimden izin almışım ustalar gelmiş hadı gıdın sonra gelin desem o gun de uyuyor olursa nolcak sacma sapan ıstekler:)

Tam kırıkmış ha komşun :D öğlen 2de izin mi alacak mışsın? Birde çocuğun uyanmasını bekleyecekmişsin güldüm gece gece. Bende kızım gündüz uyurken gürültülere maruz kaldığım oluyordu tadilat vs derken ama gidipte bir şey demedim ne zaman yapacak insanlar. Ama seninki baya gururlu ve yüzsüz :D

Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım

Canim bu kadar iyi niyetli ve umursuyor olmamalisin

Back
X