Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

Bende tam tersinden muzdaribim görgüsüzlük te tavan yapmış komşularım var biri gecenin 3-4 üne kadar küçük oğluyla dibine kadar gürültü yapar o çocuk hiç mi oturmaz yerine uykusuz nöbete gitmişliğim çoktur birde sabahın 8 inde dünyanın en gürültülü süpürgesiyle evi süpürür, bir kere insan gibi uyardım iş yerimde çok yoruluyorum uykusuz kalınca çocuğunuz sürekli bireyler atıp yerlere vurup duruyor diye yok yok inşallah yaz gelsin taşınacağım bu arada arada bir uyumuyor değil çocuk kadın kendisi 3-4 gibi yatıp öğle 2 gibi kalkıyor çocuğu öyle alistirmis hergun aynı şey yarasa gibiler bıktım onlardan Allah iyi komşularla karşılaştırsın bizleri ben bu haliyle sadece bir kere uyardım kadın çocuk dedi çıktı işin içinden dahada herkes kendi yoluna dedim bakalım siz ne kadar dayanacaksiniz manyak komsunuza

Oldu canım deseydin. Insanlik yapip haber vermissin yaptığına bak! Herkesin bebeği var ve kimse bebegi uyuyor diye yol çalışmasını da durdurmuyor. Herzaman olan şeyler de değil bence çok takmayin uykusu olan çocuk uyur yilda bir defa uyanmasindan da birsey olmaz

:KK51:Evlendim yeni binada ev aldık taşındık. Tek yaptığım ayna takmak tablo asmak vs. Üstüne biri geldi sanki ev 50 senelik. Bir tadilat yaptı kadın. Hadı neyse yapsın dedim. 1-2 oldu gitmedim. 2.ay oldu hala tadilat:KK53: yine gitmedim tabi. Kendisi geldi umreye gitcem dedi helalleşmeye gelmiş. Neyse gitti geri geldi ben bi kapıdan hoşgeldine gittim. Gel içeri dedi yok dedim. Gezin bari dedi evi. Bi girdim ki duvarları yıkmıs tavanları yıkmış. Taşları kırdırtmış yeni mermerler falan.

Sonuç olarak 3yıl olcak evleneli, hala ayda 1-2 kadın bi tadilat yapıyo. Seviyo herhalde bişe demiyorum. Bebeğim de var ama hiç şikayete gitmedim.

Sabah erken ve akşam geç saatler haricinde evde her türlü gürültülü tadilat yapma hakkınız var.
Ben olsam bir msj atıp çenesini kapardım.

Siz son derece saygılı ve düşünceli davranmissiniz komsunuzsa tam tersi..
Biraz anlayış göstermek zorundaydı komşunuz ama sanırım biraz ters bir karakter..ilerde de sorunlar yaşatacak gibi görünüyor
Şimdiden sabır diliyorum

Inanın ben önem verdım cocuk korkarak uyanmasın evde butun gun cocugu ile ılgılenıyor kadın bunalmıştır vs dusuncesı ile yarım saat oncesınde haber vereyım dedım pişman oldum. Ben onun cocugu için evımdekı ustaları calıştırmıcam ama o bana sızın hıcbırseyınız benı ılgılendırmez dıyecek . Hayretler ıcındeyım boyle ınsanlar da var
Bir tanıdığın üst katına öğretmen bir aile taşındı. hatun, tam tarife uyuyor. Acaba olay Üçkuyular tarafında olabilir mi?

Komşun saçmalamış. Bizim apartmanda bir komşu resmen 4 ay tadilat yaptı, heryeri, fayansları kırdı. Tüm apartman yıkıldı gürültüden. Artık üniversite sınavından 1 hafta önce insanlar rica etti de ara verdiler.

Şu medeniyetli yaklaşıma öyle cevap veren komşuya zerre kadar saygı duymam, kimse kusura bakmasın yani

Benim de var çocuklarım, gürültü beni de gıcık ediyor amaaaa apartman yaşantısı bu yapacak bişey yok, insanlar birbirini idare etmek durumunda

Allahtan ustte olan sizsiniz, avantaj sizde. Ben uykusu gelen cocugun dugun salonunda bile uyuyabilecegini biliyorum gordum gozumle. abartmasin komsunuz. Dunya onun minnak bebeginin etrafinda donmuyor ne yazik ki.

Benim komsu da kapiyi acar acmaz cocuklarini saliyor kedi gibi yapisiyorlar pacalarima musait degilim demek mumkun olmuyor haliyle. Ben de artik acmiyorum kapiyi

Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım

Sen haklısın yarım saat önceden haber vermek makul. Cocuk sesten urkuyorsa çocuğu uyandırır parka vs götürebilir. Yeterli zaman var.

Ustaların ne kadar beklemesi ni istedi bu arada? 10-15 dk ise sorun etmeseydiniz keşke. Ama 1 saat falansa kadın narsist ve narsist çocuk yetiştiriyor. Buradan tebrik ediyoruz kendisini. :) İnsanlar islerini güçlerini milletin uykusuna göre ayarlayamaz sonuçta. Gece yarısı yapılmıyor bu iş zaten hafta ici öğlen saati.

Ben şeyi merak ettim. Kadın cocugumun uykusundan olmasına izin veremem demiş ya. Nasil engel olacakmiş?

Benimde 5 aylik bir bebegim var alt katimizda calisankar var yani is yeri aslinda adam hakli mesela bizim alt kataki balisanlar kapiyi bazen oyle bir carpiyorki kendileride fark etmiyor ama ve bebegim sicriyarak uyaniyor biz onlara bir sefer gitik durumu anlatik tabi hala arada olumuyor deyil ama sonucta gece deyil birsey deyil bnim bebegimde gunduz ses ola bikiceni ve gece sesiz oldunu orenmeli burda alt katakilerini suclayamam tabi asiriya kacmadikca ve bikincli yapilmadikca yani bnce adam da bu sekil davranmali size ve sonucta gecici bir donem sizinki

İyide siz haber vermişsiniz güzel bi davranış sergilemişsiniz. Normal saatler olduğu için kimsenin çocuğunu şeyini düşünmek zorunda değilken düşünerek hareket etmişsiniz. Komşunuzun uzatma sebebi saçmalık

Üzüldüğüme pişmanım:) bazen cevremdekıler cok haklı safmıyız yoksa ınsanlarmı cok kötuu

İnsanlar kötü canım. Benim Kocam bana sen herkesi kendin gibi sanıyorsun hiç dikkat etmiyorsun. İnsanlar kötü diye çok kızıyor valla. Kimsede iyi niyet yok iyi niyeti geçtim kimse de saygı yok.

Komşun saçmalamış. Bizim apartmanda bir komşu resmen 4 ay tadilat yaptı, heryeri, fayansları kırdı. Tüm apartman yıkıldı gürültüden. Artık üniversite sınavından 1 hafta önce insanlar rica etti de ara verdiler.
Yok arkadasım ınan tadılat degıl ev sıfır zaten sadece perde için korniş bırde camlar sorunluymuş tum aprmanın onlar kontrol edıldı. Mobılya montajı vs.

İnsanlar kötü canım. Benim Kocam bana sen herkesi kendin gibi sanıyorsun hiç dikkat etmiyorsun. İnsanlar kötü diye çok kızıyor valla. Kimsede iyi niyet yok iyi niyeti geçtim kimse de saygı yok.
Aynen oyle canm

İyide siz haber vermişsiniz güzel bi davranış sergilemişsiniz. Normal saatler olduğu için kimsenin çocuğunu şeyini düşünmek zorunda değilken düşünerek hareket etmişsiniz. Komşunuzun uzatma sebebi saçmalık
Kaybettı artık hıcbırsekılde duyarlılık goremıcek sankı evde napıyoruz ıkı uc esya montajı yapıldı at mı koşturuyoruz ınsanlar bencıl ve tahammulsuz arkadasım

Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım

O komşunuz benim oturduğum apartmana gelsin herkesle papaz olur:) komşuluk toplu yaşam birbirini arada idare etmektir tabi tepemde sürekli tepinen tadilat yapan komşu demiyorum... doğru davranmışsınız

Siz son derece saygılı ve düşünceli davranmissiniz komsunuzsa tam tersi..
Biraz anlayış göstermek zorundaydı komşunuz ama sanırım biraz ters bir karakter..ilerde de sorunlar yaşatacak gibi görünüyor
Şimdiden sabır diliyorum
Tesekkur edıyorum cnm hıcbırsekılde muhattap olmayacagım. Kendısı kaybeder ne dıyelim

Back
X