Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım

sen dogru olanı yapmışsın iki taraflı fedakarlık olacak mecbur yapacak bişey yok. siz insanlık yapmışsınız ve durumu bildirmişsiniz ki buna mecbur degilsiniz sizin eviniz ve gece yarısı yada sabahın körü degil o iş mecbur yapılacak ustaya da diyemezsin abi bekle komşunun çocugu uyansın öyle iş yap diye herkesin işi gücü var kendini ona göre ayarlamış. senin vicdanın bence rahat olsun senlik bi problem yok.

Valla komsulardan gelen gurultulere benim kadar sinir olan yoktur ama ben sizi hakli buldum. Ne guzel medeni bir sekilde yaklasmissiniz guzelce izah etmissiniz ama o anlamamis. Ya bir insan en gec 1 ayda yerlesir zaten neyine sabredemiyor. Bence cocugu bahane edip huzurunuzu kacirmaya calismis.

Komşuya sinir oldum. Oldu canım sen rahatsız olma diye oturduğumuz yerden kalkmayalım. Kadına bak sanki gecenin 3 ü

Aa ruh hastasına bak. Aman bırakın ya hiç muhattap olmayın.

Tadilatı yasal saatler içinde yaptırıyor mussunuz karışmaya hakkı yok bu konuda sonuçta yıllarca sürecek hali yok ayrıca eve gelen usta niye beklesin adamın hiç işi gücü yok saatlerce bekliyecek birde.

gurultu geceyarısı olmadıgı surece ve gndzde cok abartılı olmadıgı suece bnc sorun olmamalı... tum komsularmın cocugu var ve bınada gece gndz neredeyse gurultu hıc btmez ama bız bıkere gıdıp kapılarını calmadık.. ınsanlıkgorgu meselesı bnce.. karsılıklı anlayslı ve nezaketlı olunmalı...

Siz elinizden geleni en medeni sekilde iyi niyetle yapmissiniz!! Ama o bunu haketmemis nasil bi usluptur o yok cocugumu düşünmüyorsunuz fln gibi bosverin muhatap olmayin..
Yahu acıklama dahı yapmadım yada neden bu uslupla konuşuyorsunuz bıle demedım. Bır öğretmenım cocuklar benım için cok özel cok önemli. Hastadır uyuyamaz sabaha kadar annesı perısan olmuştur ben bunları dusunuyor ve uzuluyorum. Ama elimden bırsey gelmıyor perdeyı taktırmak zorundayım evımın içi gorunuyor. Yada camları yaptırmak zorundayım e bende vakıt bulamıyorum. Canım sıkıldı bu kadar ınsanıyetsız olamaz bır ınsan dedım kendı kndıme

gurultu geceyarısı olmadıgı surece ve gndzde cok abartılı olmadıgı suece bnc sorun olmamalı... tum komsularmın cocugu var ve bınada gece gndz neredeyse gurultu hıc btmez ama bız bıkere gıdıp kapılarını calmadık.. ınsanlıkgorgu meselesı bnce.. karsılıklı anlayslı ve nezaketlı olunmalı...
sahsen bn cocuk gurultusunden rahatsız olmuyorum laftan anlamaz cocuk cunku. Topluluk içinde yasamak boyle ne yazıkkı ama bu sesler gun içinde 2-3 aralığında matkap sesı olduguda oluyor da ınsaat degılkı ufak tefek seyler . Herkes yaptırıyor bunları mecburıyet olmasa yaptırmayacagım ınanın bnde uzuluyorum cocugun korkmasına uykusundan uyanmasına

Tadilatı yasal saatler içinde yaptırıyor mussunuz karışmaya hakkı yok bu konuda sonuçta yıllarca sürecek hali yok ayrıca eve gelen usta niye beklesin adamın hiç işi gücü yok saatlerce bekliyecek birde.
Saatı belli olan bişi olsada beklesın onada varım yeterkı cocuk korkmasın ama mecburı işlr yanı perde cam cok buyuk ınsaat işlerı degıl yenı ev sonucta. Saatler gunduz 2 3 aralığında işten cıkıp gelıyorum dusunun . Ve yarım saat onceden bılgılendırıyorum.

sahsen bn cocuk gurultusunden rahatsız olmuyorum laftan anlamaz cocuk cunku. Topluluk içinde yasamak boyle ne yazıkkı ama bu sesler gun içinde 2-3 aralığında matkap sesı olduguda oluyor da ınsaat degılkı ufak tefek seyler . Herkes yaptırıyor bunları mecburıyet olmasa yaptırmayacagım ınanın bnde uzuluyorum cocugun korkmasına uykusundan uyanmasına

tasnma surecnde ıster ıstemez goz yumlmalı cnm.. nrmal zamndada cok grltulu ısler gece yaplmamalı.. bnları bılmeyen yoktr herhalde.. mıllet olarak okadr tahammulsuzuz kı bnce kavga etmeye yer arıyoruz..

Back
X