- Konu Sahibi hrsygzlolck
-
Vermeyin hanımefendi.Hem veriyorsunuz hem de birşey istenince rahatsız oluyorsunuz.Siz verdiğiniz sürece istemeye devam edecekler.Gerekiyorsa anne de çalışacak sonucunda siz o çocukların sponsoru değilsiniz.İnanın bunu bende kendime diyorum . Ama çocukları görünce üzülüyorum diye .. mesela geçen sabah eşim tost yaptı çöp atmaya çıktım ama tostuda fazla yapmışsız baya kaldı çocuğu gördüm öyle baktım ona tost yermisin dedim evet çok severim dedim verdim tostu inan 5 dakikada birsür tostu kardeşleriyle kapının önünde yediler ve ben çok mutlu oldum onları öyle görünce …
Alistirmissiniz demek ki.Kutlayıp iade edecek bu doğru değil . Geçen bir komşudan soda istemiş sodada ihtiyacmı tabi ben bunları yeni duydum ..
Yahu tost felan bişey olmaz yedikleri ne ki zaten küçücük çocuklar sana katlanarak geri dönsün inşallah bereketli ömrün olsun. Ama komşu baya abartılı şeyler isterken tepkini koy eşim kızıyor de artık hiç bir şey verme eve çok sık alma ufak ufak kes kontağıİnanın bunu bende kendime diyorum . Ama çocukları görünce üzülüyorum diye .. mesela geçen sabah eşim tost yaptı çöp atmaya çıktım ama tostuda fazla yapmışsız baya kaldı çocuğu gördüm öyle baktım ona tost yermisin dedim evet çok severim dedim verdim tostu inan 5 dakikada birsür tostu kardeşleriyle kapının önünde yediler ve ben çok mutlu oldum onları öyle görünce …
Çocuklara bunu yaparak iyi bir şey yapmıyor,insanlardan bir şey almayı normal hâle getiriyorsunuz,sigara aldırmak la aynı mantık bu saçma davranışınız yuzunden çocuklar suistimale açık oluyor.Annesi sağ sağlıklı, babası sağ sağlıklı çocuklara sokakta kalmış muamelesi yapmayın davranışınız bana çok itici geldi.....İnanın bunu bende kendime diyorum . Ama çocukları görünce üzülüyorum diye .. mesela geçen sabah eşim tost yaptı çöp atmaya çıktım ama tostuda fazla yapmışsız baya kaldı çocuğu gördüm öyle baktım ona tost yermisin dedim evet çok severim dedim verdim tostu inan 5 dakikada birsür tostu kardeşleriyle kapının önünde yediler ve ben çok mutlu oldum onları öyle görünce …
Almıyorumki eve . Tek diyolog mesaj atıp biseyler istemesi .Yahu tost felan bişey olmaz yedikleri ne ki zaten küçücük çocuklar sana katlanarak geri dönsün inşallah bereketli ömrün olsun. Ama komşu baya abartılı şeyler isterken tepkini koy eşim kızıyor de artık hiç bir şey verme eve çok sık alma ufak ufak kes kontağı
Engelleyin telefonum bozuldu deAlmıyorumki eve . Tek diyolog mesaj atıp biseyler istemesi .
Kadın modern toplayıcı olmuş. Taş devrinde falan insanlar sağdan soldan topluyormuşKonu açmıştım daha önce ilk konumu hatırlayanlar olur kilim ,buzlu klimamı isteyen komşum diye o gündür konuşmadım denk gelmedik ve bugün mesaj atmış doğum günü kutlayacakmış mutfak masamı istedi benden ve başka komşum aradı ondanda istemiş yani apartmandaki bir çok kişiden masa istemiş evet gerçekten şaka değil !bende durumu yok diye üzülüyordum ama herkesten istediğini duyunca demeki ihtiyaç değil alışkanlık olduğunu anladım hatta bir komşudan çöp kutusu istemiş inanırmısımısınız binaya ortak çöp kutuları alındı bir kadınında zaten şahsi çöp kutusu varmış onu kapının önünde görünce annem bende demiş bu çöp kutusu fazlaysa ben götüreyim demiş halka şoku üstümden atamadım … yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye
Bu yüzsüzlüğün kaçıncı evresiKonu açmıştım daha önce ilk konumu hatırlayanlar olur kilim ,buzlu klimamı isteyen komşum diye o gündür konuşmadım denk gelmedik ve bugün mesaj atmış doğum günü kutlayacakmış mutfak masamı istedi benden ve başka komşum aradı ondanda istemiş yani apartmandaki bir çok kişiden masa istemiş evet gerçekten şaka değil !bende durumu yok diye üzülüyordum ama herkesten istediğini duyunca demeki ihtiyaç değil alışkanlık olduğunu anladım hatta bir komşudan çöp kutusu istemiş inanırmısımısınız binaya ortak çöp kutuları alındı bir kadınında zaten şahsi çöp kutusu varmış onu kapının önünde görünce annem bende demiş bu çöp kutusu fazlaysa ben götüreyim demiş halka şoku üstümden atamadım … yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye
Ne isterse tek cevap verin.Almıyorumki eve . Tek diyolog mesaj atıp biseyler istemesi .
İyi, o da gelir yiyecek yapmak için bir şey ister verirsiniz yine. Çocuklarıma tost yapacaktım, malzemem var ama tost makinam yok der siz de acır verirsiniz. Komşu diye görüşmek konuşmak zorunda mısınız? Kadın merhaba merhaba dışında komşuluk yapacak bir tip değil, her hareketiyle belli ediyor. Yarın da bir şey isteyecek, her seferinde konu mu açacaksınız? O olmaz ama bu olur deyince sınırınız yok gibi duruyor. Ayrıca kimsenin çocuğuna yiyecek içecek vermeyin. Yabancıdan komşudan sokaktaki birinden yiyecek kabul etmeye alışmasınlar. Normal bir anneleri olsa sorun değil, hepimiz arkadaşımızın annesinden veya komşudan yedik içtik. Kadın nerede beleş oraya yerleş kafasında, çocuklarının sağda solda yediklerini görürse hiç yemek yapmaz evde.yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye
Bu komşu hepinizden zengin çıkarsa şaşırmayınKonu açmıştım daha önce ilk konumu hatırlayanlar olur kilim ,buzlu klimamı isteyen komşum diye o gündür konuşmadım denk gelmedik ve bugün mesaj atmış doğum günü kutlayacakmış mutfak masamı istedi benden ve başka komşum aradı ondanda istemiş yani apartmandaki bir çok kişiden masa istemiş evet gerçekten şaka değil !bende durumu yok diye üzülüyordum ama herkesten istediğini duyunca demeki ihtiyaç değil alışkanlık olduğunu anladım hatta bir komşudan çöp kutusu istemiş inanırmısımısınız binaya ortak çöp kutuları alındı bir kadınında zaten şahsi çöp kutusu varmış onu kapının önünde görünce annem bende demiş bu çöp kutusu fazlaysa ben götüreyim demiş halka şoku üstümden atamadım … yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye
Benimde başıma geldi soğan salça yoğurt ekmek vs isterdi .. Cocuklarına bakmamı isterdi.. Lüks esyalar alıp beni instadan gizlerdii.. İnsanlar bir garip istemek bir huy olmuş.. Ben çok çingence bulurum bu tarz durumlarıKonu açmıştım daha önce ilk konumu hatırlayanlar olur kilim ,buzlu klimamı isteyen komşum diye o gündür konuşmadım denk gelmedik ve bugün mesaj atmış doğum günü kutlayacakmış mutfak masamı istedi benden ve başka komşum aradı ondanda istemiş yani apartmandaki bir çok kişiden masa istemiş evet gerçekten şaka değil !bende durumu yok diye üzülüyordum ama herkesten istediğini duyunca demeki ihtiyaç değil alışkanlık olduğunu anladım hatta bir komşudan çöp kutusu istemiş inanırmısımısınız binaya ortak çöp kutuları alındı bir kadınında zaten şahsi çöp kutusu varmış onu kapının önünde görünce annem bende demiş bu çöp kutusu fazlaysa ben götüreyim demiş halka şoku üstümden atamadım … yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye
Konu açmıştım daha önce ilk konumu hatırlayanlar olur kilim ,buzlu klimamı isteyen komşum diye o gündür konuşmadım denk gelmedik ve bugün mesaj atmış doğum günü kutlayacakmış mutfak masamı istedi benden ve başka komşum aradı ondanda istemiş yani apartmandaki bir çok kişiden masa istemiş evet gerçekten şaka değil !bende durumu yok diye üzülüyordum ama herkesten istediğini duyunca demeki ihtiyaç değil alışkanlık olduğunu anladım hatta bir komşudan çöp kutusu istemiş inanırmısımısınız binaya ortak çöp kutuları alındı bir kadınında zaten şahsi çöp kutusu varmış onu kapının önünde görünce annem bende demiş bu çöp kutusu fazlaysa ben götüreyim demiş halka şoku üstümden atamadım … yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?