Komşumun kızı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim bu anlattigin normal aile ve cocuk isi degil. Benim de yegenimin apartmanda bi arkadasi vardi bir kiz. Kiz da senin komsu kizi gibi o tarz konulara merakli yasi da dokuz. Bizim yegene bi oyun sitesinden sapik sapik mesajlar yaziyormus gece duydugu laflari filan.
Yegenim bana mesajlari gosterdi o da sekiz yasinda falandi. Anne babasina ilettim direkt.
Kesinlikle normal cocuk isi degil, anne babanin tarzindan kaynaklaniyo sorun.
Ben oyle insanlara hakli olsam da cikisabilen biri degilim, aman gerginlik olmasin diye cok kasan biriyim. Obur turlu kavga ciksa millet yuzsuz ve rahat, ben geriliyorum bi tek, evimde rahat oturamiyorum kasim kasim. O yuzden ben olsam tasinirdim herhalde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben olsam eve almam. Arada bi annesiyle oturmaya gelirse gelsin, tek başına gelmesin mümkünse. Akran değiller bir şey değiller. Hatta annesi de laftan anlamıyorsa o da gelmesin. Çekemem böyle tipleri. Dostum değil kardeşim değil.

suç ailesinde canım ya yatak odası özellerini çocuklarına yansıtmamak gerekir bunlar aynı odada yatıyolar malum kızda o kadar küçük değil gözü görüyo kulağı duyuyo.ben taşınamam çünkü kendi evimiz ama annesini bu konuda çok ciddi uyardım kız çocuğu bu merak sarar yarınbigün allah korusun meraktan yapar herşeyi bulamazsınız kolayını diye ...gelmedi bakalım kız zaten onların kapısının önünde söyledim kıza olmaz hergün diye belliki anneside duydu ve göndermemeye karar verdi şimdilik kafam rahat

canım haklısın ama suç zaten annesinde bi keresinde gelmişlerdi annesiyle beraber kızımda o zaman aşağıda annemlerdeydi bişey oldu ben bi aşağı inip geliyorum dedim 2 dak ama fazlada değil bi geldim kız girmiş başka odalara anneside içerde oturuyo öylece kızdım o zaman sen ne arıyosun bakiim burda diye niye annenin yanında değilsin ben seni arıyodum demişti ondan sonra zaten bu kadar ılımlı olamadım malesef sonçta misafirliğe gidiyosun oturttur kızını yanına ne bırakıyosun kendi başına evde dolanıyo sonrada zaten yüz vermedim ama çocuk ya bu gelmeye devam etti şimdide uyardım zaten

vallahi herşey olabilir . kız oralara bi şey aramak koymak vs. içn bile girebilir. çok dikkatli ol ya baya tehlikeli insalar gibi ne demek aynı odada yatıyorlar sapıkmı bunlar başka odamı yok.

vallahi herşey olabilir . Kız oralara bi şey aramak koymak vs. Içn bile girebilir. çok dikkatli ol ya baya tehlikeli insalar gibi ne demek aynı odada yatıyorlar sapıkmı bunlar başka odamı yok.

canım evleri küçük bir yatak odası birde oturma odası var oturma odasında yatırmıyolardı kızı korkuyodur belkide sebebini bilemiyorum.aslınbda hiç öyle kötü niyetli insanlar gibi durmuyolar ama çok fazla düşüncesizler e haliyle rahatsızlık verdiklerinin farkında olamıyolardı bende açık açık belirttim napalım bilmiyolarsa öğrencekler hoş ben hayatım boyunca insanları tanıyamadımki diyolar ya her yüze güleni dost bildik hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…