daha 1.sınıfta dersleri konusunda pek bi bilgim yok ama sanırım ilk dönem 3 falanda vardı karnesinde.Canım aile çok önemli çocuğun başarısında o disiplini verebilmişsiniz ne güzel karşımızdaki çocuk bile olsa görevlerini biliyo olması gerekir ama benim bahsettiğim anne gezmeye gitcez diye keyfi kahya çocuğunu okula göndermeyen biri
ah canım ya zavallı çocuk anneden şanssız o zaman
biliyor musun benim kızım servisle gidip geliyor okula bazen servis 2 dk geç kalsa ben arıyorum şöförü (ama gerçek 2 dakika yani lafın gelişi değil bildiğin 120 saniye geç kalırsa ben arıyorum) ve şöförün söylediği şu ki bir öğrenci var ilk okul bire gidiyor ne zaman servis evlerinin önüne gelse anne yok! Evin ışıkları kapalı şöför bana diyor ki abla ne yapayım çocuğu tek başına karanlıkta sokakta mı bırakayım ? Düşünebiliyor musun senin evladın okuldan gelecek akşamın karanlığı ve sen evde değilsin sonra allah korusun birşey olsa haberlere çıkar " acılı anne sinir krizi geçirdi "
tövbe ya lafın kısası herkes anne olamıyor
[ı]yazdığını okurken komşunuza çok kızdım. Resmen çocuğu başından atıyormuş size yollayarak. Bebeğinizde küçükmüş gelen kız okula bile gidiyormuş ne paylaşabilirki küçücük bebekle. Annede suç var hiç kendini üzme. Annesiyle arana mesafe koy o nasıl zili istememiş söylemiş gerekirse sende yüzüne söyle kötü birşey yok. Bebeğin düzenide bozuluyor.anne değilim ama gördüklerimle çocuk yetiştirmek çok zor, sizinde düzeninizi bozar. Başından atarak annelik olmaz maalesef yetiştirmek çok önemli.
Kıza demişsin gelme diye iyi yapmışsın anneside duysun kötülük yok. Kendinden başkasını düşünmeyen bencil insanlardan nefret ederim belki aklı başına gelir
Kendini üzme, vicdan yapma doğru olan bu[/ı]
ah canım ya zavallı çocuk anneden şanssız o zaman
biliyor musun benim kızım servisle gidip geliyor okula bazen servis 2 dk geç kalsa ben arıyorum şöförü (ama gerçek 2 dakika yani lafın gelişi değil bildiğin 120 saniye geç kalırsa ben arıyorum) ve şöförün söylediği şu ki bir öğrenci var ilk okul bire gidiyor ne zaman servis evlerinin önüne gelse anne yok! Evin ışıkları kapalı şöför bana diyor ki abla ne yapayım çocuğu tek başına karanlıkta sokakta mı bırakayım ? Düşünebiliyor musun senin evladın okuldan gelecek akşamın karanlığı ve sen evde değilsin sonra allah korusun birşey olsa haberlere çıkar " acılı anne sinir krizi geçirdi "
tövbe ya lafın kısası herkes anne olamıyor
hanımlar kızımı gezmeye çıkarmıştım tam o sırada çıktı zaten tekrar sonra biz eve gelirkende anneme uyucakmı diye sordu bende söledim olmaz kızım herakşam herakşam oyun diye sen ödevlerini yap dinlen hem bizde dinlenelim sadece haftasonu bi kere gel tamam mı diye tamam dedi ama bakalım anneside duymuştur zaten duymadıysada kızı sölemiştir yarın olunca görcez bakalım
heh iyi olmuş güzel konuşmuşsun bide kırmadan
inşallah annesi de duymuştur
duymadıysa da duyurursun dediğin gibi
Annesi pek rahat bir bayanmış. Siz dile getirmeseniz bile onun allahın her günü çocuğunun başka birinin evine gitmesine ev sahibinin rahatsız olacağını düşünmesi gerekir .. Oda sanırım çocuğunu başından salmak için bahane olmuş bu.
Bence abartmıyorsunuz, kimse çekemez yani. Haftada bi kaç kez gelir ama annesi yanında olur faalan eyvallah dersinde maşallah sizin ailenizden biri gibi olmuş artık. Kimsenin çocuğunun da şımarıklığını çekmk zorunda değilsiniz hele ki bebeğiniz ameliyatlı iken.
Bence annesi ile konuşmalısınız .. hep yaşıt bile değiller koca kız ne diye bi bebekle oynamaya gelir ki ..:44:
Ay kuzum ya kıyamamboşver ben olsam hiç temizlemem pislik götürsün apartmanı umurumda olmaz. Senşn yapacağını bildikleri için çok rahatlar bence. Bak yapmayınca iş nasıl başa düşer görürsün. Anlayışsız insanlar bi düşünür insan ya kadının küçük bebeği var Diye. Sana tavsiyem kesinlikle elini sürme. Bu devirde iyi niyetli insandır her açıdan sömürülüyr
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım yapmamak gibi lüksümüz malesefki yok ama suç annemlerde ben en başında şart koşalım demiştim annemde o kiracı yapmak zorunda değil dedi e tabi ev biizm olunca pis durmak içimizede sinmiyo mecburen yapıoz geçengün babannem (66 yaşında ) kapı önünü falan süpürmüş ben evde yoktum hiç utanmıyo bile ben yapcaktım demiş babannemde demişki bu evde insan yaşamıyomu cenazemi çıktı burdan olmaz falan demiş nezaman yapcak bilmiyorum ... Yan tarafımız erkek berberi onlarda kiracı belki onlardan falanmı çekiniyoda süpürmüyo ne bileim kocası biraz kıskanç onun belkide izin vermiyodur
O nasıl bir komşu yaa bence keskin bir dille söylemelisin komşun kibarlıktan anlayacak biri değil çocuğunu resmen senin başına atıyo o ne öyle komşuyla dışarı çıkacakmışta yeni ameliyat olmuş çocuğun annesinden kızına bakmasını istiyorkızım ameliyat olalı 2 gün olmuştu geçmiş olsuna geldiler ben daha önce hep söylüyodum bak kızım eğer hastaysan sakın öpme onada bulaşır tamam mı diye bana o gün dediki ben hastayım yaklaşmıyım fazla bende evet dedim bak zaten ameliyat oldu tabi 2 dakka sonra yine iç içeler kızım dedim sen demedinmi hastayım diye ki öksürüyo burnu falanda tıkanmış belli anneside diyoki yokk o kadar çok hasta değil diyo daha ne diyim buda yetmezmiş gibi ameliyat ertesi beni arıyo kadın arkadaşıyla biyere gitcekmiş kızım yarım saatliğine sende kalabilirmi diye dedim zaten yeni ameliyat olduk millet geçmiş olsuna geliyo ben ilgilenemem dedim ya bişey olmaz oturur bi kenarda diye ısrar ediyo ben yinede kabul etmedim biraz bozuldu galibaa ama napayım ya
Ne demek o kiracı temizlik yapmak zorunda değil,anneniz biraz fazla yüz vermiş galiba,komşunuz eve uçakla çıkmıyor o merdivenleri kullanıyor sonuçta neyse çocuk evinize geliyor mu artık peki siz böyle anlatınca benim de kardeşimin arkadaşı aklıma geldi,şuan 18 yaşında ama liseye ilk başladıgı sırada bir arkadaşı vardı,sabahın köründe bize gelir gecenin 2-3 kadar gitmezdi o dönemde yaz tatili ama okul açıkken bile okuldan çıkar bize gelirdi hergün hem de en sonunda dayanmadım annesine söyledim hergün hergün olmaz böyle diye tabi kadın küstü sonra küserse küssün umrumda değil sonuçta çocugu hergün bizim evde hiç mi merak etmez bu çocuk aç mı susuz mu dersi var mı yok mu diye gerçekten bazı ailelerin hiç umrunda değil.
O nasıl bir komşu yaa bence keskin bir dille söylemelisin komşun kibarlıktan anlayacak biri değil çocuğunu resmen senin başına atıyo o ne öyle komşuyla dışarı çıkacakmışta yeni ameliyat olmuş çocuğun annesinden kızına bakmasını istiyor
aynen annem yüz verdi heralde o 1.katta ya demek istediği merdivenleri 3.kattan itibaren temizlemek zorunda değil ama bana saçma geldi apartman dairesinde de bildiğim kadarıyla 1. katta oturanda son katta oturanda hatta kiracıda ev sahibide aynı şekilde değerlendiriliyor.valla bende kıza söledim annesi mutlaka duymuştur anlayış göstermek zorunda
Yıllarca 1.katta oturduk ama merdiven temizliği sırası bize gelince son kata kadar yıkayıp temizlerdik baştan aşagıya doğru,sonuçta apartmanlarda her yer ortak kullanımdır.
peki bugün geldimi kız. yada annesiyle kouştunuz mu
aynı durum bendede var benim kızım 4 yaşında komşu kızı 5 yaşında
abartmıyorum öğlen 12-1 dedinmi gelir akşam 9 olurdu hala bizdeydi ve hergünnnnn
kızı yedirir doyururdum tuvalte götürürdüm kendi kzımla ilgilendiğim gibi mecburen napiym anası ne gelip sorardı nede çağırırdı
hem bıkmıştım bi yandan hemde bişey diyemiyodum bi gün dedim o gelmeden ben kızımı yollıymki anlasın anası hergün 2 cocukla ne çekiyorum
bi gitti kızım 10 dk geçmedi geri geldi ağlayarak ne oldu dedim komşu bana ne dese kızının tuvaleti gelmiş yaptırda öyle gelsin
dedimki sana ne diyim bilmiyorum ben 1 sene boyunca hergün senin kızına bakıcılık yaptım resmen ses etmedim ilk kez kızım sana geldi hemen yolladınmı pessss yani halbuki kızın tuvaleti falan yoktu yaptırdım öyle gönderdim kızımada sordum hatta hayır anne tuvalte gitmiycem dedi
dayanamadı tabi kafası sese 10 dk da yolladı bende daha samimiyeti kestim zatn istemiyodum bahane oldu iyi oldu kafam rahat şimdi
bu arada geçmiş olsun benim kızımda kasık fıtıgından ameliyat oldu 3 aylıkken inşallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?