Komşumun kızı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah canım ya zavallı çocuk anneden şanssız o zaman
Biliyor musun benim kızım servisle gidip geliyor okula bazen servis 2 dk geç kalsa ben arıyorum şöförü (ama gerçek 2 dakika yani lafın gelişi değil bildiğin 120 saniye geç kalırsa ben arıyorum) ve şöförün söylediği şu ki bir öğrenci var ilk okul bire gidiyor ne zaman servis evlerinin önüne gelse anne yok! Evin ışıkları kapalı şöför bana diyor ki abla ne yapayım çocuğu tek başına karanlıkta sokakta mı bırakayım ? Düşünebiliyor musun senin evladın okuldan gelecek akşamın karanlığı ve sen evde değilsin sonra Allah korusun birşey olsa haberlere çıkar " acılı anne sinir krizi geçirdi "
Tövbe ya lafın kısası herkes anne olamıyor

valla öyle arkadaşım malesef herkes olamıyor anne.

aynen canım aslında tahminimce kız kendi gelmek istiyodur ama o çocuk sonuçta annesi izin vermezse kafasına göre gelemiyeceğine göre en azından annesi anlatsa bak kızım her akşam olmaz diye ben hep bekledim belki annesi farkeder durumu diye ama farketmeyince söylemek bana düştü napalım.söyledim yani okula gidiyosun sen bak ödevlerini yap dinlen biraz diye sadece haftasonları oyun oynamalısın diye ama annesi evde bunu tekrar etmezse çok başarılı bi yöntem yine olmaz kanımca.bakalım annesini görürsem söylerim mutlaka.ağaç yaşken eğilir sonuçta

ay bu arada valla envai çeşit senaryolar geçti kafamdan akşam vakti karanlık allah korusun biri kaçırsa falan çocuğu zaten kötülükler aldı başını gidiyo biz sahip çıkmazsak kendi çocuklarımıza bizden başka kimse çıkmaz.ne bileyim ya insanlar gevşek amaaaannn bişey olmaz deyip salıveriyolar gerçi benim komşum öyle kafasına göre sokağa falan da atmıyo günahını almıyiim yine kadının ama belliki bana fazla güveniyo da bana rahatsızlık verildiğini pek farkedemiyo napalım uyarcaz artık görmeyene göstercez,duymuyana duyurcaz .kendilerinin farketmesiini bekledim ama malesef

heh iyi olmuş güzel konuşmuşsun bide kırmadan
inşallah annesi de duymuştur
duymadıysa da duyurursun dediğin gibi

Annesi pek rahat bir bayanmış. Siz dile getirmeseniz bile onun allahın her günü çocuğunun başka birinin evine gitmesine ev sahibinin rahatsız olacağını düşünmesi gerekir .. Oda sanırım çocuğunu başından salmak için bahane olmuş bu.
Bence abartmıyorsunuz, kimse çekemez yani. Haftada bi kaç kez gelir ama annesi yanında olur faalan eyvallah dersinde maşallah sizin ailenizden biri gibi olmuş artık. Kimsenin çocuğunun da şımarıklığını çekmk zorunda değilsiniz hele ki bebeğiniz ameliyatlı iken.
Bence annesi ile konuşmalısınız .. hep yaşıt bile değiller koca kız ne diye bi bebekle oynamaya gelir ki ..:44:

haklısın canım ama bunca zaman tamam seviyo çocuk bizi diye kabul ettim dediğin gibi birde kızım ameliyat olunca zaten gergindim artık çekemez duruma gelmiştim.malesef bende annesinden bekledim göndermemesini ama çok ta önemsemedi sanırım bu durumu.ki bu bahsettiğim komşum annemin kiracısı oluyor onlar 1 annemler 2 bizde 3.katta oturuyoruz.Normalde apartman temizliği ortaktır heryerde ya sırayla yapılır yada belli bir ücret alınıp bir başkasına yaptırılır.Bizimkilerin hiç umrunda değil sen temizlersen temizlersin yoksa hiçç yani.annem babm çalışıyo e benimde bebğim var bana kalıyo sürekli temizlemek merdivenleri hiç kimsede demiyo burası ortak alan bi gün bende yapayım diye. ilk taşındıklarında ben biraz imaa etmiştim ama 3. kattan banane deyince ben üstelemedim.Sonuçta ev bizim yapmasak olmuyo ama ben temizlerken onun ayakkabılarını bile kaldırıp siliyorum tekrar yerleştiriyorum benimde zoruma gidiyo artık

Ay kuzum ya kıyamam boşver ben olsam hiç temizlemem pislik götürsün apartmanı umurumda olmaz. Senşn yapacağını bildikleri için çok rahatlar bence. Bak yapmayınca iş nasıl başa düşer görürsün. Anlayışsız insanlar bi düşünür insan ya kadının küçük bebeği var Diye. Sana tavsiyem kesinlikle elini sürme. Bu devirde iyi niyetli insandır her açıdan sömürülüyr

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım yapmamak gibi lüksümüz malesefki yok ama suç annemlerde ben en başında şart koşalım demiştim annemde o kiracı yapmak zorunda değil dedi e tabi ev biizm olunca pis durmak içimizede sinmiyo mecburen yapıoz geçengün babannem (66 yaşında ) kapı önünü falan süpürmüş ben evde yoktum hiç utanmıyo bile ben yapcaktım demiş babannemde demişki bu evde insan yaşamıyomu cenazemi çıktı burdan olmaz falan demiş nezaman yapcak bilmiyorum ... Yan tarafımız erkek berberi onlarda kiracı belki onlardan falanmı çekiniyoda süpürmüyo ne bileim kocası biraz kıskanç onun belkide izin vermiyodur

Ne demek o kiracı temizlik yapmak zorunda değil,anneniz biraz fazla yüz vermiş galiba,komşunuz eve uçakla çıkmıyor o merdivenleri kullanıyor sonuçta neyse çocuk evinize geliyor mu artık peki siz böyle anlatınca benim de kardeşimin arkadaşı aklıma geldi,şuan 18 yaşında ama liseye ilk başladıgı sırada bir arkadaşı vardı,sabahın köründe bize gelir gecenin 2-3 kadar gitmezdi o dönemde yaz tatili ama okul açıkken bile okuldan çıkar bize gelirdi hergün hem de en sonunda dayanmadım annesine söyledim hergün hergün olmaz böyle diye tabi kadın küstü sonra küserse küssün umrumda değil sonuçta çocugu hergün bizim evde hiç mi merak etmez bu çocuk aç mı susuz mu dersi var mı yok mu diye gerçekten bazı ailelerin hiç umrunda değil.

Son düzenleme:
O nasıl bir komşu yaa bence keskin bir dille söylemelisin komşun kibarlıktan anlayacak biri değil çocuğunu resmen senin başına atıyo o ne öyle komşuyla dışarı çıkacakmışta yeni ameliyat olmuş çocuğun annesinden kızına bakmasını istiyor

aynen annem yüz verdi heralde o 1.katta ya demek istediği merdivenleri 3.kattan itibaren temizlemek zorunda değil ama bana saçma geldi apartman dairesinde de bildiğim kadarıyla 1. katta oturanda son katta oturanda hatta kiracıda ev sahibide aynı şekilde değerlendiriliyor.valla bende kıza söledim annesi mutlaka duymuştur anlayış göstermek zorunda

gerçi banada saçma gelen şu bana dediği kızı gezmeye gitmek istememiş yarım saat bakarmısın dedi hoş kabul etmedimde ne bileim ya hangi çocuk gezmeye gitmeyi istemezki üstelik havada güzelken...Ben çocukluğumda beni götürmüyecek olsalar kıyameti koparırdım

Yıllarca 1.katta oturduk ama merdiven temizliği sırası bize gelince son kata kadar yıkayıp temizlerdik baştan aşagıya doğru,sonuçta apartmanlarda her yer ortak kullanımdır.

Yıllarca 1.katta oturduk ama merdiven temizliği sırası bize gelince son kata kadar yıkayıp temizlerdik baştan aşagıya doğru,sonuçta apartmanlarda her yer ortak kullanımdır.

yaniiii bencede öylede en başında ben ima etmiştim ya sıraya koyalım yada kadın tutalım diye 3. katla benim ilgim yok deyince ısrar etmedim amannn ne bileim ya insanlar gerçekten işine geldiği zaman bülbül kesiliyolar işine gelmediği zaman salağa yatıyolar

peki bugün geldimi kız. yada annesiyle kouştunuz mu

hayır kız gelmedi annesinide görmedim bundan sonra sadece haftada bir haftasonu dedim tamam dedi baklım sözümü dinliycek galiba bu sefer

aynı durum bendede var benim kızım 4 yaşında komşu kızı 5 yaşında
abartmıyorum öğlen 12-1 dedinmi gelir akşam 9 olurdu hala bizdeydi ve hergünnnnn
kızı yedirir doyururdum tuvalte götürürdüm kendi kzımla ilgilendiğim gibi mecburen napiym anası ne gelip sorardı nede çağırırdı
hem bıkmıştım bi yandan hemde bişey diyemiyodum bi gün dedim o gelmeden ben kızımı yollıymki anlasın anası hergün 2 cocukla ne çekiyorum
bi gitti kızım 10 dk geçmedi geri geldi ağlayarak ne oldu dedim komşu bana ne dese kızının tuvaleti gelmiş yaptırda öyle gelsin
dedimki sana ne diyim bilmiyorum ben 1 sene boyunca hergün senin kızına bakıcılık yaptım resmen ses etmedim ilk kez kızım sana geldi hemen yolladınmı pessss yani halbuki kızın tuvaleti falan yoktu yaptırdım öyle gönderdim kızımada sordum hatta hayır anne tuvalte gitmiycem dedi
dayanamadı tabi kafası sese 10 dk da yolladı bende daha samimiyeti kestim zatn istemiyodum bahane oldu iyi oldu kafam rahat şimdi
bu arada geçmiş olsun benim kızımda kasık fıtıgından ameliyat oldu 3 aylıkken inşallah tekrarlamaz

Sizin yoruma ayrı şokum şuan.
Kadına bak, insan utanır
Gerçi utansa küçük çocuğu olan eve hergün kendi çocuğunu yük eder mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…