Suç kızda değilde onu her akşam size yollayan annesinde,kadın hiç mi düşünmüyor rahatsız olurlar diye kendi keyfi için sizin başınıza sarıyor.
acilen mesafe koy gelmesin her gün her gün.
Sen niye sabır kotanı başkasının çocuğuyla doldurmak zorunda hissediyosun kendin?Hanımlar merhaba 1,5 yaşında bir kızım var birde 8 yazında komşu kızı.Sorunum şu bu kız herakşam bizde tamam kızımla güzel vakit geçiriyorlar vs ama herakşam ben çekemiyorum artık.çünkü hiç sözümü dinlemiyo neyi yapma desem en fazla 2 dakika sonra gözümün içine baka baka yapıyo.Diyorum kızım koşturma bak o daha bebek sana yetişçem diye düşüp duruyo hatta geçengün benim kızım öyle bir düştüki ağzı burnu kan içinde kaldıbağırmak istemiyorum oda çocuk sonuçta ama etrafıda sürekli karıştırmasına tahammül edemiyorum.Her seferinde bi bahaneyle almamaya başladım uyucak kızım falan diye ama illa geliyo bu sefer kendimi çok suçlu hissediyorum her kapıdan gönderdiğimde.Kızım yeni ameliyat oldu fıtıktan en azından bi süre gelme dedim annesinin yanında ama gene nafile herakşam geliyo.okuldan eve gelirgelmez bizde bide grip olmuş zaten bağışıklığımız düşük pek yaklaştırmak istemiyorum ama ne yapsam valla bilemedim.Tamam diyorum gelsin bu sefer kızım zarar görüyo yada çok kurcalıyo bi bakıyosun başka odalara girmiş kızım diyorum ne arıyosun o odada ben seni arıyodum diyo ay valla gülsemmi ağlasammı bilemedim...Kızlar siz olsanız napardınız ya benmi çok sabırsızım acaba başka çocuklara karşı bazen diyorum kendime yapma oda çocuk sadece kendi çocuğunamı sabır gösterceksin diye ama işte başkasının çocuğu olunca bağıramıyosunda kaldım iki arada bir derede kızlar ben napcam yaaaa ben gönderiyom o geliyo bu hergün böle devam ediyo
tamam haber veririm yok henüz okulda daha saati gelmedi 18:30 dedimmi bizde şaşmaz bakalım akşama gelcekmi bende bekliyorum daha dışarıda çıkmadım kadını görmedim söylemedim hoş pekte sık görmüyorum zaten ama nasıl yapsam kapısını çalıp söylesem çok ayıp olur acaba telefondan msj mı atsam
Sen niye sabır kotanı başkasının çocuğuyla doldurmak zorunda hissediyosun kendin?
Açma kapıya kadar gelmeyiversin dilenci piskolojisi yaratmasın üzerinde hatta evde yokuz diye. Bağır içerden anasına gitsin söylesin anası da danasını yollamasın her gün bi zahmet amelyat olmuş bide çocuğun töbe töbe !!!
annesiyle zaten mesafeliyiz yani öyle sürekli görüşen birileri değiliz çocuğuda almıyorum artık ama ısrarla gelince bende gönderdikçe arada vicdan yapıodum geri gönderiyorum diye annesine sölicem göndermesin
evet çocuktur ama bı cocugun yerı anasının dızının dıbı... Bısey aşırılığa kaçıyorsa bunda sızınde payınız vardır.. Ailedeki eğitiminde.. Cocuğa sınırlarının öğretmek gereklı! yada evinizden uzak tutmanız.. Cocugunuz ıcın uzuldum geçmiş olsun..En azından bır sure sağlığına kavuşana kadar çocuğunuzun hassas olduğu gerekcesıyle evı karantına altına aldığınızı ve çocuklarının hastalık kapabılme rıskı olduğunu abarta abarta anlatın ebeveynlerine Belkii Çocuklarını sızın uzerınıze salmaktan vazgeçerler....
Üç çocuğumdan birini bile başkasının evine ben olmadan asla yollamam! Güvenemem kimseye evlat bu!
Ortanca kızım 8 yaşında benimde ve öğlencî eve gelir yemek hazırdır yemeğini yer ödevini yapar TV izler tablet oynar test çözer yanî fırsat yok ki bir yere gitsin ! Ama hafta sonu gideriz tabii gezmeye ailecek
Bu anlattığınız kızın muhtemelen dersleri de kötüdür her akşam misafirliğe geliyorsa ödevi ne ara yapıyor?
Allah yardımcınız olsun ama mutlaka söyleyin koyun mesafenîzi
mesaj atma bence
ama arayabilirsin.. bugün geldiğinde bir müddet açma
daha sonra yine geldiğinde hiç müsait değilim canım hadi görüşürüz de gönder
çok açıklama yapma.. bence bir şekilde konuş ama mesajla olmaz
yazı bazen yanlış anlaşılıyor...
Bu arada eşimde yanımda değil şuanda askerde kızım ameliyat oldu kararları tek başıma almak zorunda kalmıştım tamam annem babm var ama olsun inanılmaz gergin günler geçirdim bide böyle olunca çok daralmıştım saolun içimi rahatlattınız bi nefes alıp doya doya kızımla vakit geçirmek istiyorum
tabi canım kızının seninle kaliteli zaman geçirmesi lazım.. sen gergin olmasan bu kıza bu kadar tahammül etmezdin.. oldu bitti de kızına odaklan.. kurtul o kızdan ve annesinden.. bu kadar insan arkandayız walla.. de ki kendi kendine 100 kişiye sordum 99u gelmesin dedi 1i de sakın gelmesin bir daha dedi de:))) sevgiler..
Bence sen yinede komşu kızını küstürme ldare et zaman gelir onu
çağırman gerekir , komşu komşuya gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?