Komşumun kızı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Komsunla bırak aran bozulsun ama genede git deki ; İşlerim var çocuklar birbirine zarar veriyor bir daha kızınızı göndermeyin de

Suç kızda değilde onu her akşam size yollayan annesinde,kadın hiç mi düşünmüyor rahatsız olurlar diye kendi keyfi için sizin başınıza sarıyor.

acilen mesafe koy gelmesin her gün her gün.

annesiyle zaten mesafeliyiz yani öyle sürekli görüşen birileri değiliz çocuğuda almıyorum artık ama ısrarla gelince bende gönderdikçe arada vicdan yapıodum geri gönderiyorum diye annesine sölicem göndermesin

Sen niye sabır kotanı başkasının çocuğuyla doldurmak zorunda hissediyosun kendin?
Açma kapıya kadar gelmeyiversin dilenci piskolojisi yaratmasın üzerinde hatta evde yokuz diye. Bağır içerden anasına gitsin söylesin anası da danasını yollamasın her gün bi zahmet amelyat olmuş bide çocuğun töbe töbe !!!

evet çocuktur ama bı cocugun yerı anasının dızının dıbı... Bısey aşırılığa kaçıyorsa bunda sızınde payınız vardır.. Ailedeki eğitiminde.. Cocuğa sınırlarının öğretmek gereklı! yada evinizden uzak tutmanız.. Cocugunuz ıcın uzuldum geçmiş olsun..En azından bır sure sağlığına kavuşana kadar çocuğunuzun hassas olduğu gerekcesıyle evı karantına altına aldığınızı ve çocuklarının hastalık kapabılme rıskı olduğunu abarta abarta anlatın ebeveynlerine Belkii Çocuklarını sızın uzerınıze salmaktan vazgeçerler....

mesaj atma bence
ama arayabilirsin.. bugün geldiğinde bir müddet açma
daha sonra yine geldiğinde hiç müsait değilim canım hadi görüşürüz de gönder
çok açıklama yapma.. bence bir şekilde konuş ama mesajla olmaz
yazı bazen yanlış anlaşılıyor...

işte bu işaretlediğim çok güzel fikir..

Üç çocuğumdan birini bile başkasının evine ben olmadan asla yollamam! Güvenemem kimseye evlat bu!
Ortanca kızım 8 yaşında benimde ve öğlencî eve gelir yemek hazırdır yemeğini yer ödevini yapar TV izler tablet oynar test çözer yanî fırsat yok ki bir yere gitsin ! Ama hafta sonu gideriz tabii gezmeye ailecek
Bu anlattığınız kızın muhtemelen dersleri de kötüdür her akşam misafirliğe geliyorsa ödevi ne ara yapıyor?
Allah yardımcınız olsun ama mutlaka söyleyin koyun mesafenîzi

doğru karar vermişsin söyle kurtul.

doğru söylüyorsunuz benimde payım fazla en başta yapmıyacaktım gereğinden fazla ilgilendim çocukla ben o konuda kızım ameliyat olmadığı dönemler dışındada zaten çocuklara fazla yaklaşmasını istemiyorum diye annesinin yanında bahsetmiştim öpüyolar vs diye ama beni çok takan olmadı anne ilgisiz ve rahat olunca istediğiniz kadar anlatın ya sizi evhamlı olarak görüyolar yada bildiklerini okumaya devam ediyolar bu durumdad arada bir değil temelli uzaklaştırmak kalıyor malesef...

daha 1.sınıfta dersleri konusunda pek bi bilgim yok ama sanırım ilk dönem 3 falanda vardı karnesinde.Canım aile çok önemli çocuğun başarısında o disiplini verebilmişsiniz ne güzel karşımızdaki çocuk bile olsa görevlerini biliyo olması gerekir ama benim bahsettiğim anne gezmeye gitcez diye keyfi kahya çocuğunu okula göndermeyen biri

doğru söylüyorsun canım bu akşam geldiği zaman dicem zaten kızım bak her akşam her akşam oyun olmaz diye senin ödevlerin yokmu hadi bakalım vakitlice ödevlerini yap git biraz annenlerle vakit geçir diye zaten annesine söyler kadını gördüğüm zaman kendisinede söylerim

Kızlar ameliyat sonrası kontrole gittik geldik biraz önce çok şükür herşey yolunda dedi dr umuz içim rahatladı valla bide komşu kızıyla ilgili ben boşuna vicdan yapmışım galiba herkes hemfikir olduğuna göre bu konudada içim rahatladı ne bileyim ya hani çocuk ya üzmek istemiyodum ama napalım annesi bulur heralde artık çözümünüde

Bu arada eşimde yanımda değil şuanda askerde kızım ameliyat oldu kararları tek başıma almak zorunda kalmıştım tamam annem babm var ama olsun inanılmaz gergin günler geçirdim bide böyle olunca çok daralmıştım saolun içimi rahatlattınız bi nefes alıp doya doya kızımla vakit geçirmek istiyorum

tabi canım kızının seninle kaliteli zaman geçirmesi lazım.. sen gergin olmasan bu kıza bu kadar tahammül etmezdin.. oldu bitti de kızına odaklan.. kurtul o kızdan ve annesinden.. bu kadar insan arkandayız walla.. de ki kendi kendine 100 kişiye sordum 99u gelmesin dedi 1i de sakın gelmesin bir daha dedi de:))) sevgiler..

Bence sen yinede komşu kızını küstürme ldare et zaman gelir onu
çağırman gerekir , komşu komşuya gerek bence

teşekkürler iyi günler ...

Bence sen yinede komşu kızını küstürme ldare et zaman gelir onu
çağırman gerekir , komşu komşuya gerek bence

benimde amacım küstürmek değil tabikide ama hergün gelmemesi gerektiğini söylücem tabikide komşu komşunun külüne muhtaçtır ama bende çok sıkıldım artık er akşam her akşam.bunca zaman idare ettim yeri geldi kabul ettim yeri geldi yalan söyledim almadım.Birde kızıma zarar veriyo böyle bir durumda kabul etmemem gerektiğini düşündüm.Asla amacım kırarak ve üzerek bu davranışı sergilemek değil

Annesiyle bile bu kadar samimi olmamanıza rağmen kızını size yollaması ne kadar doğru
Tepki koymanız en doğrusu olacaktır tabii kırmadan

hanımlar kızımı gezmeye çıkarmıştım tam o sırada çıktı zaten tekrar sonra biz eve gelirkende anneme uyucakmı diye sordu bende söledim olmaz kızım herakşam herakşam oyun diye sen ödevlerini yap dinlen hem bizde dinlenelim sadece haftasonu bi kere gel tamam mı diye tamam dedi ama bakalım anneside duymuştur zaten duymadıysada kızı sölemiştir yarın olunca görcez bakalım

yazdığını okurken komşunuza çok kızdım. resmen çocuğu başından atıyormuş size yollayarak. bebeğinizde küçükmüş gelen kız okula bile gidiyormuş ne paylaşabilirki küçücük bebekle. annede suç var hiç kendini üzme. annesiyle arana mesafe koy o nasıl zili istememiş söylemiş gerekirse sende yüzüne söyle kötü birşey yok. bebeğin düzenide bozuluyor.anne değilim ama gördüklerimle çocuk yetiştirmek çok zor, sizinde düzeninizi bozar. başından atarak annelik olmaz maalesef yetiştirmek çok önemli.

kıza demişsin gelme diye iyi yapmışsın anneside duysun kötülük yok. kendinden başkasını düşünmeyen bencil insanlardan nefret ederim belki aklı başına gelir

kendini üzme, vicdan yapma doğru olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…