komşumun kocası

Adam bişey söylememiş,bir harekette bulunmamış. Sırf aynı zamanda aynı markete gittiniz diye eşinize söylemeniz çok enteresan geldi bana. Ortada bişey yokki

hiçkimseden benim istediğim gibi bir yorum yapmasını bekleyerek açmadım konuyu . okumadınız sanırım yeterince hissettim acaba yanılıyor muyum sizin de fikirlerinizi alabilir miyim dedim . fakat bazı kendini bilmezler gerek konum üzerinden anket açarak gerek karakterimi birilerine benzeterek vede eşime geniş vb tabirlerde bulunarak yorum yapma amaçlarını çoktan aştılar . bunlara verdiğim cevaplar hazır cevaplılıksa evet öyleyim . burada reel de tanıyan yok benim nasıl biri olduğum konusunda fikirleri de yok . kendini psikoloğ sananlara da verecek cevabım olmalı

Bazı insanlar öyle bir his uyandırıyor insanın içinde.Bizimde karşı komşu var o adamın yaptığı bir şey yok ama onu görünce tedirgin oluyorum.İyi bir his vermiyor.

Eşin geniş diyenlere hayret ettim ne yapmalıydı adam vay benim karım bakışlarında bir tuhaflık hissetmiş nasıl baktın diye gidip dövse miydi adamı? Eşiniz gayet aklı başında davranmamış, bana kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi ortada somut bir şey yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…