komşumun kocası

Eşin rahat geniş falan değil. Eşin genişmiş diyenleri şoklar içinde okudum. Napacaktı adam evde ustalar var adam peşine takılmış eve gelme mi diyecek. Muhtemelen o adamın arısıyla küs olduğun için görüşme falan dediğini düşünüyor.. Sen de aşırı kuruntulusun tamam yine dikkatli ol kuruntunu yap burası Türkiye sonucta ama gidip de ortada fol yok yumurta yok ortalığı kaldırman saçma. Kocan gaza gelen biri olsaydı nolcakgı. Hem adam sapık damgası yiyecek belli de haksız yere hem de boşu boşuna olay. Eşinin geniş değil ama bence bu ne genişlik diyenler su kafadalar. Öö ay benim kocam olsa keser ay benim kocam olsa döver senin kocan ne geniş yaaa.. Diye kocalarının vasıfsız davranışlarıyla övünen tipler gibi geldi. Kısacası sende kıskanılmak aramışsın bence

Yani ne desem bilemedim.. esinizi uzak tutmak icin 'esiyle gorusmuyorum, sende cok muhattap olma' demen yeterli.. takip etti demeniz ve esinizin tepkisi gercekten cok ilginc..

Esimin is arkadasi var.. ayni zamanda cocuklarimiz da ayni siniftaydi.. okulda filan karsilasiyorduk.. bende o adamin bakislarindan cok rahatsiz oluyordum.. esime ailecek goruselim demis.. esimde bana dedi.. dedim ben hanimindan hoslanmadim kadini pek tanimiyorum ama kocama bana şoyle boyle bakiyor desem buyuk problem cikabilir..

Yani siz haklisiniz belki.. bakiyodur begenmistir sizi (tabiki cok cok yanlis bisey) yuz vermeyin gormemezlikten gelin ve bence kocanizi cok gaza getirmeyin...

hiçbirşeyi birşeye bağlamadım o konuda onun olduğuna emindim .akıllı olupta yorumlara baksaydınız keşke alıntı yapmakla olmuyor

insanın kendini bilmesi de güzel

hiçbirşeyi birşeye bağlamadım o konuda onun olduğuna emindim .akıllı olupta yorumlara baksaydınız keşke alıntı yapmakla olmuyor
ağzınızı toplasanız!!
siz misiniz çok akıllı

KudrAlobar arkadaş fazla evhamlı olduğunuzu belirtmiş
ayy kesin sende gözü var desek bayılacaktınız herhalde

bazı kendini çok bilmişçiler benim daha önceki konumdan yola çıkarak kendince yorumlarda bulunmuş . bazıları da ilgi prensesi olmak istediğimi zırvalamış . ben tanımadığım insanlara ego tatmini tyapacak kadar özgüveni olmayan birisi değilim . önceki konumda kişinin kim olduğundan emin olduğum için fikir istedim .sağolsunlar akıllıca yorumlar sayesinde birsürü tavsiye de aldım . bu konuya gelince de rahatsız etti demedim rahatsız oldum dedim . dağarcığı fazla geniş olmayan bazı arkadaşlar konuyu alıp nerelere götürmüşler

niye sizin eşiniz psikopat mı

Az önce marketten geldim,alacaklarim fazlaydi market arabasına uzandim. Çalışan çocuk,dur abla zahmet etme dedi,arabayı cekti. Seviyor beni,biliyorum.
Bir de isinizie gelmeyen yorunlara terslenerek,laf sokarak hazır cevap olduğunuzu mu sanıyorsunuz nedir anlamadim ama gerçekten gereksiz. Madem açmayın konu,herkes sizin istediğiniz gibi yorum yapmak zorunda değil ki.Konuya yorumum ise adam kendi halinde bir adam,her hareketinden bir mana çıkaran siz gibi duruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…