- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
hiçbirşeyi birşeye bağlamadım o konuda onun olduğuna emindim .akıllı olupta yorumlara baksaydınız keşke alıntı yapmakla olmuyormerhaba , yaşadıklarımı yani kabusumu yazıp hem rahatlamak hem de çözüm bulmak istiyorum.3 yıllık evliyim çocuğum yok .eşimle görücü usulu evlendik. öncesinde uzun ve sancılı bir başka ilişkim oldu .bol ayrılmalı barışmalı derken kendisi evlendi fakat başıma bela olup aramaktan vazgeçmedi.sonrasında da ben eşimle tanışıp evlendim. şuan mutlu bir evliliğim var herşey yolunda çok şükür. nişanlılık dönemlerimde bu şahıs zaman zaman benimle iletişime geçmeye çalıştı ama ben iletişim kurup görüşmedim tersleyip kapattım . evlendikten sonra cesaret edemedi sanırım . 2 yıl hiçbir şekilde sesini duymadım. fakat dün sessiz bir telefon geldi 1 dk lık bile değildi efendim der demez telefon kapandı. bu beni çok rahatsız etti sonuçta evli bir kadınım asla o işlerle ilgim olamaz eşime durumu anlatmalımıyım yoksa bunu yok mu saymalıyım gece uykularım kaçtı kabus görmekten uyuyamıyorum. lütfen fikir verin
Geçen yıl da sessiz telefonu eski sevgilinize bağlamışsınız, bir de emin olmuşsunuz bundan saniyelik bir aramayla. Ciddi problemleriniz var gibi geldi bana.
aklına birşeyin gelmesi için ona sahip olmak gerekir . bağnaz yorumundan olmadığı aşikarAvrupa Yakası'ndaki Makbule dışarı çıkınca herkessiinnn gözü bendeee herkesinnnn derdi. Aklıma o geldi.
insanın kendini bilmesi de güzelHa temennide bulunduysa sorun yok :/
Tövbe tövbe...
Gelir burada senin benim taciz edilmemi ""temennide!! bulunur"", ama sorsan o kadın hakları savaşçısı, insan hayvan panda kelebek hakları aktivisti olurken biz tacizlerin sebebi olan zihniyet oluruz...
ağzınızı toplasanız!!hiçbirşeyi birşeye bağlamadım o konuda onun olduğuna emindim .akıllı olupta yorumlara baksaydınız keşke alıntı yapmakla olmuyor
benim çok akıllı var mı sıkıntıağzınızı toplasanız!!
siz misiniz çok akıllı
KudrAlobar arkadaş fazla evhamlı olduğunuzu belirtmiş
ayy kesin sende gözü var desek bayılacaktınız herhalde
aklına birşeyin gelmesi için ona sahip olmak gerekir . bağnaz yorumundan olmadığı aşikar
niye sizin eşiniz psikopat mıAdama rahat large falan denmiş ama bence de karısının yapısını bildiği için böyle yoksa normal bir adam böyle rahat olamaz daha önce de sucu bana baktı bakkal para üstü verirken elime değdi falan diye bazı şeyleri abartarak anlattıysa adam aşılmıştır artık
kapasite yok isteseniz de yorulamazsınız :)) çok da önemli değilKendimi yormayacağım Mune size gereken cevabı verir. İyi uçuşlar
kapasite yok isteseniz de yorulamazsınız :)) çok da önemli değil
benim seviyeme sen gelemezsin merak etmeYaş 13 herhaldeEvet o yüzden sizin seviyenize düşüp laf dalaşına giremiyorum. Lütfen kusura bakmayın.
teşekkür edermBence ortada yanlış anlaşılacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?