komşumun kocası

Aynen öyle. Kimse kimsenin beynini okuyamayacagina göre temkinli olmak lazım. Hele şu devirde erkekler de dikkatli olmalı. Yanlış anlaşılacak şeyler yapmamalı. Millet olarak patlamaya hazır bomba gibiyiz çünkü.

Diyorum da bi karakter vardı herkes bana aşık diyordu bazı tipler gerçekten öyle. İnsanlığı ilgi göstermek sanıyorlar. Offff bayılıyorum böyle insanlara

Eğer eşi telefonu kaydettiyse gmail kendi kendine yedekliyor, sonrasında aynı telefon eşler arasında değiş tokuş edilirse veya aynı gmail kullanılırsa telefon numaraları telefonda belirebiliyor.Sonrada merak edip bu kimdi filan diye karşı tarafı arama ihtimali olabilir.

Adam bir daha hiç arayıp rahatsız etmemiş, ama siz kafaya taktığınız için adamı her gördüğünüzde tedirgin oluyor olabilirsiniz.Adam da anladığım kadarıyla biraz sosyal bir insan, yaptığı hareketler gözünüze farklı görünüyor.Anlattığınız olaylar bana tesadüfler gibi geldi açıkçası, adam o apartmanda yaşıyor, kapının önünde karşılaşmanız normal, yakınlardaki markete gitmenizde normal.Ben tuhaf bir şey görmedim ama siz yine de hoşlanmadıysanız, eğer batıyorsa her yaptığı uzak durun.Bana da yan komşunun kocası her gördüğünde selam veriyor, sadece merhaba merhabamız var karısıyla üstelik.Ama sadece bana değil eşime ve tüm apartmana da aynı şekilde selam veriyor.Hiç aklıma böyle bir durum gelmedi.Ya telefon olayından dolayı kafanızda kurdunuz, ya da hissettiğiniz başka bir şey mi var bakışlarında?

Olumsuz bakislar hissediyorsaniz mumkun oldugunca karsilasmamanin yollarini arayin

Belki adam gerçekten yardımcı olmak istiyordur, gerçekten komşuluk yapmak istiyordur. Bazı insanlar dikkatli bakarlar. Benim eşim de insanlara dikkatli bakar, ama sapık değil. Askerliği doğuda yaptığı için askerden kalma bir alışkanlık. Belki böyle bir alışkanlığı vardır.

bu olyda normal olan tek kisi komsunuzun kocasi.birincisi ortada somut bisey yokken neden esinize anlattiniz ikincisi esinize anlattiniz nasi boyle rahat davrandi.ikinizde acayipsiniz

Vallahi şaşkınlık içindeyim bir de beddua etmedim temennide bulundum diyor. Yarın da Twitter da kadın tacizcilerini falan kınarlar. Hayret edersin
Ha temennide bulunduysa sorun yok :/
Tövbe tövbe...
Gelir burada senin benim taciz edilmemi ""temennide!! bulunur"", ama sorsan o kadın hakları savaşçısı, insan hayvan panda kelebek hakları aktivisti olurken biz tacizlerin sebebi olan zihniyet oluruz...

bir çok arkadaş konu sahibinin eşi için geniş demiş. sakın altında ima aramayın sadece merak ediyorum;

kendi eşiniz olsa böyle bir durumda ne yapmasını beklerdiniz?

Adamin kotu bir niyeti olmayabilir sizinle o telefon konusmasindan sonra bir daha irtibata gecmemis diger anlattiklariniz cok anlam yuklenecek seyler gibi gelmedi dusunuyorum da bir kadin apartmanda bir komsudan hoslanmadigini soylediginde her erkek esine neden ne oldu diye sorar eger bakislarindah hoslanmiyorum derseni erkek haliyle killanir ustune ustluk markete gittim takip etti dense adam duramaz yerinde ama esiniz sana oyle geliyordur demis acaba siz fazlami kuruntulusunuzda esiniz size boyle cevap verdi

Ben eşime bu şüphelerden bahsetsem o eve adami eve almamak için binbir türlü bahane bulurdu ...

Kadınların hislerine güvenirim dikkat edin inşallah bir sıkıntı yaşamadan adam uzaklaşır sizden

Ya kadınlar hisseder diye bi' açıklama olabilir mi? Kadın belki de eşinin telefonunu kullanıyordu sizi o kaydetmiştir silmeyi unutmuştur sonra , belki kayıtlı kalmıştır telefonda numaranız.Eşin geniş değil normal biri.

Şu konuda normal olan eşiniz ve komşunuz. Yan baktı, çamura yattı, hissettim ben kesin bende gözü var diye davranmak, ne bileyim. Fazla değişik. Siz komşunuzun başına iş açacaksınız bence. Ya komşunuzun, ya eşinizin. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Konuyu senin gözlemledğin kadar biliyoruz.. Biz bilemeyiz eşinizi komşunuzu tanımıyoruz. hemen birşeyler yapıştırmak doğru değil. Sen Kendini uzak tut selam sabah verme o komşuyla arana set koy aşamasın.. Baktın ki Mesaj atıyor rahatsız ediyor taciz ediyor eşine göster.. Eşin hala rahatsa o zaman Geniş mevzularını konuşalım. Birde kendine bu konu yuzunden stres baskı yapma.. rahat ol...

Adam tekrar arayıp sizi rahatsız etmemiş bişey yapmamış siz abartıypsunuz sanki

eşinizin tepesi atar belki günahsız bırının gunahına gırersınız bence emın olmadan eşinize bişi anlatmayın hatta boyle bır olay olursa şayet eşinizin anne babasından yardım ısteyın eşinizden değil..

Eşiniz kuruntulu biri olduğunuzu düşündüğü için mi bu kadar rahat? Ben de olaylar da bir gariplik göremedim ama yine de hislerinizi de göz ardı etmemek lazım

Adama rahat large falan denmiş ama bence de karısının yapısını bildiği için böyle yoksa normal bir adam böyle rahat olamaz daha önce de sucu bana baktı bakkal para üstü verirken elime değdi falan diye bazı şeyleri abartarak anlattıysa adam aşılmıştır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…