- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Aynen öyle. Kimse kimsenin beynini okuyamayacagina göre temkinli olmak lazım. Hele şu devirde erkekler de dikkatli olmalı. Yanlış anlaşılacak şeyler yapmamalı. Millet olarak patlamaya hazır bomba gibiyiz çünkü.Artık öyle bir devirdeyiz ki her türlü dikkat etmek lazım çünkü kimseye güven yok. He bu olaylar için eşinize bildirim yapmaya gerek var mıydı. Siz zaten eşinizin tepkisini az çok biliyorsunuz li yapmışsınız çünkü mesela ben eşime beni markete takip etti desem kesin kavga çıkardı. Ben demem mesela bu kadarcık bir durumu ama temkinli olmak lazımünkğ gerçekten insanların içinden neler neler çıkıyor. Adam öz kızına tecavüz ediyorken ya da çocuklarının önünde yıllardır aynı yastığa baş koyduğu karısını öldürüyorken her şeyde temkinli olmak lazım
Diyorum da bi karakter vardı herkes bana aşık diyordu bazı tipler gerçekten öyle. İnsanlığı ilgi göstermek sanıyorlar. Offff bayılıyorum böyle insanlaramerhaba , yaşadıklarımı yani kabusumu yazıp hem rahatlamak hem de çözüm bulmak istiyorum.3 yıllık evliyim çocuğum yok .eşimle görücü usulu evlendik. öncesinde uzun ve sancılı bir başka ilişkim oldu .bol ayrılmalı barışmalı derken kendisi evlendi fakat başıma bela olup aramaktan vazgeçmedi.sonrasında da ben eşimle tanışıp evlendim. şuan mutlu bir evliliğim var herşey yolunda çok şükür. nişanlılık dönemlerimde bu şahıs zaman zaman benimle iletişime geçmeye çalıştı ama ben iletişim kurup görüşmedim tersleyip kapattım . evlendikten sonra cesaret edemedi sanırım . 2 yıl hiçbir şekilde sesini duymadım. fakat dün sessiz bir telefon geldi 1 dk lık bile değildi efendim der demez telefon kapandı. bu beni çok rahatsız etti sonuçta evli bir kadınım asla o işlerle ilgim olamaz eşime durumu anlatmalımıyım yoksa bunu yok mu saymalıyım gece uykularım kaçtı kabus görmekten uyuyamıyorum. lütfen fikir verin
Geçen yıl da sessiz telefonu eski sevgilinize bağlamışsınız, bir de emin olmuşsunuz bundan saniyelik bir aramayla. Ciddi problemleriniz var gibi geldi bana.
Ha temennide bulunduysa sorun yok :/Vallahi şaşkınlık içindeyim bir de beddua etmedim temennide bulundum diyor. Yarın da Twitter da kadın tacizcilerini falan kınarlar. Hayret edersin
Eşiniz kuruntulu biri olduğunuzu düşündüğü için mi bu kadar rahat? Ben de olaylar da bir gariplik göremedim ama yine de hislerinizi de göz ardı etmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?