• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun sorduğu sorular ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.114
30.486
798
35
Merhaba hanımlar

Bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum size ben anneme gitmiştim orada bi komşu teyze var bana dedi ki sizi geçende Kadıköy dolmuşunda gördüm akşamüstü idi dedi bende evet eve gidiyorum muhtemelen dedim
AA Kadıköy’de mi oturuyorsunuz dedi
Evet dedim
Neresinde dedi
Göztepe’ye yakın dedim
AA ben orada yaşadım çok iyi biliyorum neresinde hangi sokak çevresinde hangi dükkan var muhtemelen sizin binayı da görsem tanırım apartmanın adı ne daha çok orada hangi manavdan alışveriş yaparsınız aşağı taraftaki mi yukarı taraftaki mi gibi sorular sormaya başladı.
Çokta yaslı biri değildi bozmadım ama bu kadar sorgulaması tuhaf değil mi yoksa ben mi kötüniyetliyim ?

Merhaba hanımlar

Bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum size ben anneme gitmiştim orada bi komşu teyze var bana dedi ki sizi geçende Kadıköy dolmuşunda gördüm akşamüstü idi dedi bende evet eve gidiyorum muhtemelen dedim
Evet dedim
Neresinde dedi
Göztepe’ye yakın dedim
AA ben orada yaşadım çok iyi biliyorum neresinde hangi sokak çevresinde hangi dükkan var muhtemelen sizin binayı da görsem tanırım apartmanın adı ne daha çok orada hangi manavdan alışveriş yaparsınız aşağı taraftaki mi yukarı taraftaki mi gibi sorular sormaya başladı.
Çokta yaslı biri değildi bozmadım ama bu kadar sorgulaması tuhaf değil mi yoksa ben mi kötüniyetliyim ?
Bu kadar detay sorması garip evet sen Göztepe ye yakın dediğinde susmalıydı🙄

Merhaba hanımlar

Evet dedim
Neresinde dedi
Göztepe’ye yakın dedim
Sizinle muhabbet edesi gelmiş.
Bizim apartmanda da var böyle bir teyze, 77 yaşında eşi vefat edeli uzun zaman oluyor.
Bizi yıllardır bildiği halde hala aynı soruları sorar..
Elimden geldiğince cevaplarım, baktım olmuyor sorular bitmiyor geç kalıyorum muhterem teyzeciğim sonra görüşürüz der giderim..

Her yerde var böyle bir teyze sanırım..:KK70:

Sizinle muhabbet edesi gelmiş.
Bizim apartmanda da var böyle bir teyze, 77 yaşında eşi vefat edeli uzun zaman oluyor.
Bizi yıllardır bildiği halde hala aynı soruları sorar..
Elimden geldiğince cevaplarım, baktım olmuyor sorular bitmiyor geç kalıyorum muhterem teyzeciğim sonra görüşürüz der giderim..

Her yerde var böyle bir teyze sanırım..:KK70:
Sanırım :))

Ama çokta yaşlı değil 50 falan

Back
X