- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 39
- Konu Sahibi Attilanin Annesi
-
Kesinlikle görüşmeyin yüzüne bile bakmayın hatta ben olsam eğer neden yüzüne bakmadığımı sorarsa söylediklerini bildiğimide söylerdim. Şansını zorlarsa saçını başınıda yolabilirim ama o kısmı çok şeyapmayın.
ya buruş buruş olsa ne olur? sonucta bi iyilik yapıyorsunya aslında gidip yüzüne yüzüne söylemek istiyrum ama bunu anlatan arkadaşımın hatrı var.. o bile dedi; niye böyle dengesiz davrandı acaba diye. vatsap konuşmalarını bi gördüm beynimden vuruldum ya. birde kıyafetler hiç benim gönderdiğim gibi değil buruş buruştu. resmen buruşturup fotosunu çekmiş göndermiş.
X in haricindeki diğer arkadaşınız ne demiş watsap görüşmesinde .onun bu olay karşısında x e ne dediğini merak ediyorum.Yoksa susmakla yetinip size mi söyledi.
ya aslında gidip yüzüne yüzüne söylemek istiyrum ama bunu anlatan arkadaşımın hatrı var.. o bile dedi; niye böyle dengesiz davrandı acaba diye. vatsap konuşmalarını bi gördüm beynimden vuruldum ya. birde kıyafetler hiç benim gönderdiğim gibi değil buruş buruştu. resmen buruşturup fotosunu çekmiş göndermiş.
Sizi herhangi bir sebepten kıskandığını düşündüm ben açıkcası sadece. Bence sorarsa söyleyin ama durduk yere gidip söylemeyin.Ve kesinlikle görüşmeyin.Zaten şimdiden bunu yapan görüşmeye devam etseniz neler yapar.Ben böyle fesat insanlardan korkarım şahsen.Allah esirgesin.
yeri burası mıdır bilmem ama paylaşmak istedim zira sinirimden kuduruyorum.
arkadaşımın bebeğinin mevlüdünde, benim sokakta oturan bir hanımla (x diyelim) tanıştım, gebeydi. evlerimiz yakın olduğu için konuşmaya başladık. neyse bu x doğurdu... bana dedi ki; senin çocuğun küçülenleri varsa bana göndersene, ben takılmam öyle şeylere zaten çocuk hemen büyür topu topu kaç kere giyecek ki" dedi. bende aslında kendi arkadaşıma verecektim küçülenleri. o x'de isteyince hak geçmesin diye kıyafetleri pay ettim eşit şekilde. hepsini yıkadım ütüledim katladım poşete koydum verdim.
sonra beni aradı dedi ki; "ya saol gönderdiklerin için ama bunlardan bende var, sana geri göndereyim başkasına verirsin" dedi. bende peki dedim ama şaşırdım yani ne bekliyordu ki acaba yenidoğan erkek bebeğe ne gönderebilirdim çıtçıtlı badiden, eşofmandan başka... herneyse beğenmedi heralde diye düşündüm, üstelemedim.
bugün arkadaşımla buluştuk... x'in bu tavrını anlattım ona. sonra bana olayın aslını söyledi ki ben sinirimden kuduruyorum şuan..
gitmiş bu x, vatsaptan benim ona gönderdiklerimin fotosunu çekip, arkadaşıma göndermiş. "baksana şunlara. bana bunları layık görmüş. hepsi birbirinden berbat. kullanmış kullanmış vermiş" falan gibi şeyler yazmış. yok neymiş kaynanası "ayy hemen at bunları çöpe" falan demiş..
ya ben bunları duydum şok oldum. oysa hepsi iyi durumdaydı hatta internetten satarım diye düşünmüştüm ve bir çoğuda iyi marka. ve bebeğim cidden 2-3 defa giydi hatta bazılarını giydiremeden küçüldü ve ben hepsini yıkayıp ütüledim. hasarlı olanları ayırdım vermedim. yani böyle şeyler söylenecek kıyafetler değildi hiçbiri hatta x'ten geri aldıklarımı diğer arkadaşıma verdim çok memnun oldu.
şimdi bu x'in bebek mevlüdü var, çağırıyor, gitmicem. ve asla görüşmücem. sokakta görsem selam vermicem. sizce abartıyor muyum? yoksa hakediyor mu? sinirlenmekte haklı değil miyim ya siz olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?