Komşumun tavrı...

X'e kizmakta haklisiniz, bence de iliskinizi kesin fakat size onun laflarini gelip soyleyen, yetmeyip aa bak buda whatsap konusmasi diye size bunlari acip gosteren kisiye de guvenmemelisiniz bence. Belki o kisiyle cok samimisiniz uzgunum ama bu laf tasimak ve bu da en az X'in yaptigi kadar ayip

Arkadas olunacak bir tip degil. Ben olsam ne giderim ne konuşurum. Bu tarz insanlardan iyilik gelmez.

Bi de diyolar ki giydirmiş giydirmiş vermis. Yok yenisini alıp verecektin.

o kadının dedikodunuzu yaptığı whatsapp konuşmasının ekran görüntülerini alın telefonla. kadın sizinle iletişime geçtiğinde tek kelime etmeyin, sadece o görüntüleri yollayın. en iyi cevap bu olur.

Bende laf tasiyanlari sevmem. Ama soylememis olsaydi belki onumuzde ki gunlerde konu sahibiyle daha seyler yasayacakti.

Ama asıl laf tasiyan bayan x. Sonucta kiyafetleri isteyen kendisi. Begenmeyip bunu sorun eden de kendisi. Yetmeyip kaynanasina watsapta anlatan kendisi, ustune bunlari ortak arkadaşa anlatanda kendisi. Devlet meselesi yapmis. Kucucuk birseyi dallandirip budaklandirmis. Korkulur bu kadindan.

Abartmiyorsunuz. Dengesizmis kendi istemis ne bekliyordu ki? Bundan sonra baska vukaatlar yasamamak adina uzak durmak en iyisi.

Görmeseydin gerçek kişiliğinide göremeyecektin bu vesile ile onun esas yüzünü tanımış oldun bir musibet bin nasihatdan efdaldir demişler Atalarımız artık bu kadına yeteri kadar konuş ......

Siz cok guzel bir davranis sergileyip hediye etmissiniz kiyafetleri ama karsi taraf terbiyesiz davranmis.
Uzulmeyin bir daha gorusmezsiniz, sinirlerinizde bozulmaz.

Bencede irtibatı kesmelisiniz gitmeyin ve gorusmeyin içinde bi hinlik var bu kadının kesin benden söylemesi

Bence siz hiç kafanıza takmayın bu olayı. Çünkü böyle insanlar için üzülmeye bile değmez. Ayrıca tüm ilişkinizi kesme isteğinizde gayet doğal bence..

Bir insanın nasıl insanlıktan nasibini alamamış olduğunu göstermiş , bu x kişinin sizi kötü göstererek kendi egosunu ortaya koymak istemiş adını artık siz koyun kıskanç fitne, fesat, hasedçi , Rabbim böyle insanların şerrinden korusun cümlemizi amin

Sonuçta yakın arkadaşın falan değil o kadını hayatından tamamen çıkar.

Ben içimde tutamaz lönk diye suratına söylerdim valla. Arada öbür komşuda yanardı ama onada fayda vermez öle kıskanç bi komşu iyi olur onlada papaz olursa.
Yazışmalarını gördüm x'cim çok kırıldım. Hem istedin hemde neler söylemişsin. Bizim kullandıklarımız (!) malesef böyle. Sen daha güzel kullanılmışlar bul biraz fazla irdeliyosun belliki. Gerçi aramam dert etmem öyle demiştin ama neyse. İyi günler hadi... Ahada aynen böle derdim. Yüzyize olmuyosa faceden yazardım. Babamın evladımı ya ne çekcem ya da yutcam. Bana yapılanı misliyle iade ederim. Aptal kadın. Var böyle tipler, benim manyak komşuda buna bnzer bişeydi. Kavga ettim görüşmüyoz 6-7 aydır :) böyle gereksiz insanlara hayatımda ASLA yer yoktur.

Ben de hicbir konunun kapalı kalmasından yana değilim. Açıkça durumu anlatan uzun bir mesaj yazardim, yine de hakkımı helal ettigimi ekler yollardım. Herkes neyi hak ettiğini bilmeli.

küçülenleri ver demiş yani kullanılmış olması çok doğal ama nasıl bir zihniyeti varsa artık kadının...
boşver bencede gitme mevlüde...

Hiçte cocukca degil gozunuz gormek istemiyor !otesimi var ! Ben siliyorum valla gormeyeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…