Komşumun tavrı...

Bende olsam silerdim.Zaten bir daha görüşmicem niye facede göreyim.Hatta ben sileyimki oda bana ne oldu diye sorsun bende ona senin karşında salak mı var diyim.Gerçekten çok sinirlenirim alttanda almam hissettiğim gibide davranırım.

Amma görgüsüz insanmış haa, sanki siz zorladınız giyilmişleri vermek için. Hem kendi istiyor yüzsüzce (cok yakin bir arkadasin bile degilmis) hemde begenmeyip geri gonderiyor utanmaz.. Bencede mevludune gitmeyin hatta ilk gordugunuz yerde dövün bence.

haklısın aslında da ben x'in bu tavrını arkadaşıma anlatana dek arkadaşım bana bunları söylemedi. ben olayı anlattım arkadaşımda ya sen üzülme diye söylemicektim ama aslında böyle böyle dedi. ben ilk abartıyor diye düşündüm taaaki yazışmaları görene dek..

Ben konuya değil de sizin küçücük bebişinize takıldım. Niye bilmiyorum ama ne tatlı insanın bi bebeği olması, gözünün önünde büyümesi. Allah sağlık sıhhat, hayırlı uzun ömürler versin, nazardan saklasın. Birden bebek kıyafetleri geldi gözümün önüne, bi sevgi hissettim :)

Ben bi daha hic konusmazdim yani mesafe koyardim ama selamimi da eksik etmezdim. Bana gonder diycem de keremle es attilla :) ayyy burda olsa da isirsam sevimli turkucuyu :)

hehehe ilahi!! dövmek güzel stres attırır ama yenidoğum yapmış kadın :)

yaradan her isteyene anne baba olmayı nasip etsin diyelim o zaman:)

Ben olsam evini basar onun ağzını yüzünü...
Kenar mahalle varoşu, sen ne bilsin iyi markayı diye çığırıp saçına yapışırım o sinirle.

Terbiyesiz, bir daha çağırdığında ''Şimdi mevlüde eli boş gelinmez ama altın bile taksam sen ona da kullanılmış dersin.'' derdim telefonda, sonra yüzüne kapatırım.

Abartmiyorsun..sonuna kadar haklisin. X tam bir dengesizmiş. Hem istiyor,hem beğenmiyor..oysa yeni doğan kıyafetleri hemen küçüldüğü için fazla giydirilmiyor ve eskimiyor haliyle ..gorusmemek doğru karar bence.onun tavırlarıyla mi uğraşacaksin..

Bunları gelip sana anlatan arkadaşın zaten o kadını sevmiyor bu hareketle onu saf dışı bırakıp senin sadece onunla görüşmeni istiyor

bu x kişisi senle konuşan arkadaşını kendine döndürmek için deneme yapmış.başarısız olmuş.sen bu x kişisini sana bunları anlatan arkadaşınla ne zaman tanıştırdın ki

Bunları gelip sana anlatan arkadaşın zaten o kadını sevmiyor bu hareketle onu saf dışı bırakıp senin sadece onunla görüşmeni istiyor

yok ya sanmam. ben x ile sadece aynı yerde oturduğum için görüşüyorum. öyle arkadaşımla olduğu gibi sırdaş değiliz. arkadaşımda x ile öyle çok samimi olduğunu sanmıyorum. yoksa önceden tanıştırmış olurdu bizi..

Ben olsam direk söylerim hem istiyosun hem beğenmiyorsun neyse arkadaşım çok beğendi zaten derdim böyle insanlara hadlerini bildirmek lazım ki bidaha yapamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…