Benim ev yeni bina ve 2 senelik falan , kiracıyım bende zaten . Ama anladım ki ses yalıtımı yeni binalarda daha kötü oluyor ya . Allah'ı var komşularım iyidir şikayetim yok ama işte yapacak bir şey de olmuyor kökten çözüm taşınmak :) Eski oturduğum yerde ben çalışmıyorken o zamanlar , uyuyordum saat 9'a 10'a kadar yukardaki komşu elektrik süpürgesi açıyordu ona kalkıyordum ama bir şey diyemiyorsun ki sonuçta benim uyuyup uyumayacağımı nerden bilebilir :) ve o zamanlar eski binada oturuyordum ona rağmen ses yalıtımı şimdikine göre çok daha iyiydi ama onda da ısı yalıtımı çok kötüydü bu evimde ısı yalıtımı daha iyi

demek ki bir yerden kısıp , bir yere daha ağırlık veriyorlar.
Size haklısınız haksızsınız diyemem , herkes kendi çapında haklıdır , komşunuza göre de kendisi haklıdır.Siz onlara rahatsızlık vermek istemiyorsunuz sizi anlıyorum ama onlarda bilinçli yapmıyor olabilirler veya bu kadar duyulduğunun farkında olmayabilirler :) Şimdi kısasa kısas dicem ama , siz de mesela bir kere yapın bakalım o zaman ne oluyor . Ama bu seferde kavga çıkar siz kendiniz kötü olursunuz :) Bu işler biraz karışık . İlerde benimde bebeğim olunca bakalım neler olcak Allahtan alt katım boş =D inanın ikinci kattaki bebeğin sesini bir gün gece öyle bir duydum ki , bilmiyordum da apartmanda bebek olduğunu , kapıya çıktım baktım , " kapıya bebek mi koydular" diye

karşı binadakiler falan da hep duyuyormuş bırakın bizim binadakileri.Bir gün mevlüde gitmiştik de orada söylediler , kız hatta kusura bakmayın ağlıyor sürekli dedi , karşı binadakiler " önemli değil olur böyle şeyler " dedi :)