- Konu Sahibi Linabasel34
-
sadece sizin için söylemedim o tepki kelimesini, genel primat özelliği için söyledim.sevişme sesinden rahatsız olmak dürtüsel, içgüdüsel bir şey muhtemelen.Evrimsel bir şey sanırım dediğiniz için katıldığımı söyledim aslında.Evrimde üremek bir yarışın içinde olmaktır ya, çokk geçmiş atalardan böyle bir dürtü bir içgüdü getirmiş, sonrasında oluşan ahlak normlarıda bununla paralel ilerlemiş olabilir muhtemelen.tepki derken? insanlar üremesin gibi bi algım yok bebiş severim
Yok sevisilmiyor biz doğru bulmuyoruz. 35 den sonra sevismek bizim için doğru değilSevisenler 50 yasinda miymis?
Noluyormus 50 yasinda sevisilmiyor mu ki?
Çok teşekkür ederimKonuyla alakası yok ama hastayken bile beni kahkalarla güldürdünüz çok teşekkür ederim @dollface . Yazım şekliniz çok sevimli geldi. Yaşadıklarınızı anlatış biçiminiz gerçekten okunmaya değer. Konu sahibi bu arada sabır diliyorum size
Sessiz sakin bir bebeğe sahipseniz her şeyi yapabilirsiniz; huysuz ve zor bebekler de var ki tam da dediğinize çıkar bırakın sevişmeyi yemek yemeye zamanınız olmaz. Size iyi bebek bakmalar kolay gelsin.Öyle canım ya zaten 3 yıllık evliyim 1 kere sevistim , hemen hamile.kaldım
Sonra biz bidaha yolu bulamadk eşimle :) ondan acayip kiskaniyorum . Hiç fırsat bulamıyoruz evet gece gündüz bebekle uğraşıyoruz . Biz aslında yemek de yemiyoruz sadece bebeğimize bakıyoruz .
sanırım değilim, bizimkiler dinlemiyor söylüyorlar. Ben suyu açtığım an bir kez susunca sonrasında girmemeye, beklemeye başladım. Bir de dayanamam dilime dolanır şarkı, rezil olurum korkusu...
Keşke sizin komşunuz olsaymışım daha keyifliymis
Hicbir basliga uymayan uyesiniz demek ki
Ya haftada bir gecim derdi hayat pahaliligi konusu
Bir defa sevisgen komsulu konu
Bir defa elti gorumce kaynana kayinpeder derdi
Aha ben de hic birine uymadim.
Ama yine de sevisgen komsum olsun. Alirim kocayi yatak odasina gecerim bari bize de bahane olsun
Sinirli misiniz?Yok sevisilmiyor biz doğru bulmuyoruz. 35 den sonra sevismek bizim için doğru değil
Ya allah aşkına bi bebek ne kadar huysuz olursa olsun o bebek illa ki en azından günde bi 3 saat uyur sevisilir. Ya ben eşimle sevisemiyorum , eşim komşunun sevişme sesini duyuyor çok kiskaniyorum diye bi konu mu açtım . Konu burada sevişmek değil konu burada BİZİM DAİREYE SES GELDİĞİNİ BİLDİĞİ HALDE YAPMASI.Sessiz sakin bir bebeğe sahipseniz her şeyi yapabilirsiniz; huysuz ve zor bebekler de var ki tam da dediğinize çıkar bırakın sevişmeyi yemek yemeye zamanınız olmaz. Size iyi bebek bakmalar kolay gelsin.
Dark ya son cumleye koptumbizim yan daireden ses gelince kocam oda degistiriyor adami ertesi sabah karakolda gorecegim gulerim ben utanirim falan diyordu. Nerde benim herifte o libido anacım Bazen o nobetteyken duyunca bi ozluyordum benim adami huzunlenip salona kaciyordum bende
Sinirleniyorum ara ara kusura.bakma bilmiyordum bazıları çok saçma yorum yapıyo çünküSinirli misiniz?
Aralardaki mesajlarinizi okumadigim icin arkadasa sordum. 50 yasinda mi sevisen komsunuz?
Sizin cocuktan sonra sevistikleri fikrine nasil kapildiniz?
Size inat yapmıyordur, sevişmenin verdiği hazla yapıyodur o. Üstünüze alınmayın.Ya allah aşkına bi bebek ne kadar huysuz olursa olsun o bebek illa ki en azından günde bi 3 saat uyur sevisilir. Ya ben eşimle sevisemiyorum , eşim komşunun sevişme sesini duyuyor çok kiskaniyorum diye bi konu mu açtım . Konu burada sevişmek değil konu burada BİZİM DAİREYE SES GELDİĞİNİ BİLDİĞİ HALDE YAPMASI.
Ya allah aşkına bi bebek ne kadar huysuz olursa olsun o bebek illa ki en azından günde bi 3 saat uyur sevisilir. Ya ben eşimle sevisemiyorum , eşim komşunun sevişme sesini duyuyor çok kiskaniyorum diye bi konu mu açtım . Konu burada sevişmek değil konu burada BİZİM DAİREYE SES GELDİĞİNİ BİLDİĞİ HALDE YAPMASI.
Benim.eşimde öyle evden çıkmadan bi delige bakıyo karsilasmamak için :)Dark ya son cumleye koptumbizim yan daireden ses gelince kocam oda degistiriyor adami ertesi sabah karakolda gorecegim gulerim ben utanirim falan diyordu. Nerde benim herifte o libido anacım Bazen o nobetteyken duyunca bi ozluyordum benim adami huzunlenip salona kaciyordum bende
Babasını özlüyodur :) hissediyolar ya Allah bagislasin :)Kiz oyle deme bizim bebede alici mi var nedir. Herifle yakinlasinca aglayasi tutuyor uyuyan cocugun :) Valla babasi nobetteyken cocuk misil misil uyuyor adam sabah 8de eve giriyor gozunu aciyor biziim bebe. :) ama babasi gece evdeyse imkan yok bizi de uyutmaz kendi de uyumaz yani. Var oyle bebekler. Aha yanimda yabi en canli ornek. Bak babasi yok simdi saatlerdir uyuyor cocuk :) dun gece evdeydi ve inanki sabah 4te yattik :)
Sinirlenmeyin hic. Konu aciyoruz,oturuyoruz konusuyoruz burada hep beraber. Sacma veya degil,her turlu yorumu da yapar insanlar. Gerilmeyin.Ne gerek var gerginlige?Sinirleniyorum ara ara kusura.bakma bilmiyordum bazıları çok saçma yorum yapıyo çünkü
Kusura.bakma .
Yani ben çocuğum olduktan sonra uyumaya başladm hep uyku sorunum vardı benim . Gebelik de ilk 3 ay çok uyudum . Hiç seslerini duymadim , ama bu son özellikle 3 aydır felaket ler
Gün den güne sesleri daha da artiyor
Belkide valla yarın gidip bi helallikmi istesem diyorum :))) acayip tepki aldım :))Size inat yapmıyordur, sevişmenin verdiği hazla yapıyodur o. Üstünüze alınmayın.
Kiyamam sana
Komsuyla ayni yerde calismak da iyi degilmis bak simdi sen anlatinca hak verdim. Sahab beraber calistigin insanin inleme sesini duymak pek sempatik olmaz,hakikaten guler insan
Dusunsene mudurum yan odada sevisiyor
5 senelik evliyim valla oyle sevismedim hic iniltili miniltili,cidden ozendim yahu
Şimdi kendimi cam dan aticam ya :))Sinirlenmeyin hic. Konu aciyoruz,oturuyoruz konusuyoruz burada hep beraber. Sacma veya degil,her turlu yorumu da yapar insanlar. Gerilmeyin.Ne gerek var gerginlige?
Ben 3,5 sene once cocuk sahibi oldum. Uyku sorunu ve yemek sorunu olan huzursuz bir cocuktu. Geceleri defalarca uyanirdim. Esimle seks durumlari da ister istemez etkilendi. Zaten ilk 14 ay esim de bunalimdaydi resmen. Uzak durduk birbirimizden. Bunu soylemek,anlatmak ayip degil ki. Ben de sizinki gibi komsu sahibi olsam kiskanirdim. Daha dogrusu imrenirdim,ayip degil gunah degil imrenmek kiskanmak.
Kendinizi salin. Az rahat birakin kendinizi diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?