Komşumun yatak odası gürültüsü

Aynen. Aksi gibi adam bir de devriye arkadasi. Sadece karakolda karsilassa neyse 12 saat calismada hep bir aradalar :) ustelik daha komik bisey var ki kadin da polis ve o da ayni karakolda Cok kotu ya
Aboooo cidden komikmis amanasil denk gelmis valla. Isteseniz beraber ev tutamazdiniz yanio derece

Konu sahibinin komsu 50 yasindaysa ben nerelere gidem,yasim 34,daha oyle iniltili sevismisligim yok.

Konu sahibinin son yazdıklarından ironi yaptığını anlıyor ve çok sevimli buluyorum.hele 35 den sonra sevişilmesini uygun bulmuyoruz cümlesi kopardı beni.
Artık beynim yandı :)) saçma şeyler yazıyorlar oysa anlatiyorum ben detaylı bende haklılarmis doğru tespit etmişler gibi cevap yazıyorum artık :) Teşekkür ederim .:))

ahah ne mutlu bana hep gülelim gülmeyi çok severim

çok geçmiş olsun :)

Aboooo cidden komikmis amanasil denk gelmis valla. Isteseniz beraber ev tutamazdiniz yanio derece

Konu sahibinin komsu 50 yasindaysa ben nerelere gidem,yasim 34,daha oyle iniltili sevismisligim yok.

Lojmandayiz kiz biz :) saga sola donsen kolun polise carpar yani benim yas 26 bende de yok bosver :)

Şimdi komik bi anımı anlatacağım
Apartmandaki komşularımla arada görüşüyoruz
Benim üst komşum da ay bizim bu apartmanda ses yalıtımı çok kötü büyün sesler geliyor falan diyor
Ben de aaa evet arada senin kızına bağırma sesin geliyor falan diyorum
O da ay bütün sesler geliyor deyip gülüyor ( yanımızda başkaları da var ) Bana bişiler söylemeye çalışıyor ama söyleyemiyor,ben de bu sesi osuruk sesi olarak düşündüm aylarca böyle düşündüm
Sonra bir gün dank etti,konu sahibinin bahsettiği gibi çığlık kıyamet koparmıyorum da
Osuruk için de öyle bi konuşma yapmazdı kadın herhalde, kadını her gördüğümde utanıyorum ve hem osuruk hem diğer seslere dikkat ediyorum
Bu Arada çok kişi yazmış bence de Bebek doğduktan sonra kasti yaptıklarını sanmıyorum.
İnat için böyle bişi yapmaz bence
Fantezidir belki
Hiç hoş değil ama yaaa
Kimsenin yatak odası sesini dinlemek istemem

Ayda uc kere gelen sevisme sesine bi zahmet katlaniverin.
Bebeginiz dogdugundan beri onlar nelere katlaniyor kim bilir.
Ha ben duymak istemiyorum derseniz o ayri, mustakil bi eve taşinin.

Niye yav noldu gene
Ya ben eşimle sevisiyorum ve benim eşim çok zor bi adamdır yani , yani öyle mini etek saç baş bakim vs bakmaz öyle bi adam değil yani , benim eşim sporcu , ve hayatının merkezinde spor öyle bi sporcu . Ve sadece spor kaslı hanımlar ilgisini çeker . Asiri kasli degil biraz gobek kasi fit vucut yani kYani ben yan komşu yu kiskanmisim vs bakın eski konularimdada yazmisimdir .
:)) aslında söyle bişey itiraf edeyim. İlk evlendigimizde bizde ses Yalıtımın farkına 1 ay sonra farkettik çok sesli olmasada yabancı müzik çok actik :) galiba intikam aliyolar :)) ha birde çok oynardik ben eşimi çok gidiklardim bizde kahkaha kıyamet . Ses farkettik odalara dagildik :)

tamam ben ironi yaptınız sandım o kadar yorum içinde.. ciddiymişsiniz. :)

ya komşum sağolsun bol bol düşünüyorum neden iğrendiğimi yani ben kısıtlamacı biri değilim ondan rahatsız etme sebebini bunu buldum aslında. muhtemelen içgüdüsel bir şey yakın akrabalarımızı cinsiyetsiz düşünmek istemememiz de aynı sebepten gibi sanki

Çok rahatsızsanız yalıtım yaptırabilirsiniz, kimsenin sevişmesine de karışamazsınız onlar rahatsız olmuyorlar demek ki. Kavga değil tartışma değil müzik değil gelen ses.

Olabilir arkadasim,insanlik hali. Dert etmeyin,uzulmeyin iste.

Bireyin özgürlüğü benimkinin başladığı yerde biter.

Ben de sevmiyorum komşunun cinsel hayatına şahit olmayi. Yaşamayana ahkam kesmek kolay. Üst komsumdan neler cektim neler.

Isin ayibinda falan degilim de eger uykum iradeye bagli bir sebepten ötürü bozulursa(ozellikle irade dedim çünkü bebek aglamasi irade dışı bir olay) is polis çağırmaya kadar gider. Ben rahatsizlik verirsem ayni sey bana da yapılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…