- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
- Konu Sahibi Linabasel34
-
Ben de oyle dusunuyorum :) ya da kardes istemiyorBabasını özlüyodur :) hissediyolar ya Allah bagislasin :)
Aboooo cidden komikmis amaAynen. Aksi gibi adam bir de devriye arkadasi. Sadece karakolda karsilassa neyse 12 saat calismada hep bir aradalar :) ustelik daha komik bisey var ki kadin da polis ve o da ayni karakoldaCok kotu ya
Niye yav noldu geneŞimdi kendimi cam dan aticam ya :))
Artık beynim yandı :)) saçma şeyler yazıyorlar oysa anlatiyorum ben detaylı bende haklılarmis doğru tespit etmişler gibi cevap yazıyorum artık :) Teşekkür ederim .:))Konu sahibinin son yazdıklarından ironi yaptığını anlıyor ve çok sevimli buluyorum.hele 35 den sonra sevişilmesini uygun bulmuyoruz cümlesi kopardı beni.
Konuyla alakası yok ama hastayken bile beni kahkalarla güldürdünüz çok teşekkür ederim E esmergizmo . Yazım şekliniz çok sevimli geldi. Yaşadıklarınızı anlatış biçiminiz gerçekten okunmaya değer. Konu sahibi bu arada sabır diliyorum size
Aboooo cidden komikmis amanasil denk gelmis valla. Isteseniz beraber ev tutamazdiniz yani o derece
Konu sahibinin komsu 50 yasindaysa ben nerelere gidem,yasim 34,daha oyle iniltili sevismisligim yok.
Lojmandayiz kiz biz :) saga sola donsen kolun polise carpar yani
Sevisenler 50 yasinda miymis?
Noluyormus 50 yasinda sevisilmiyor mu ki?
Kiyamam laHem de eğitimciymis :)))
Tenesir paklayasicilarmis
Insanda az edep olurmuş...
Kari koca kavgasi normal ama sevisince anormalÇok teşekkür ederim , kavga etseler keşke , anlarım karı koca kavgası vs derim . Ama gecenin 3 de gerçekten o inlemeler kizilmicak gibi değil .
Ya ben eşimle sevisiyorum ve benim eşim çok zor bi adamdır yani , yani öyle mini etek saç baş bakim vs bakmaz öyle bi adam değil yani , benim eşim sporcu , ve hayatının merkezinde spor öyle bi sporcu . Ve sadece spor kaslı hanımlar ilgisini çeker . Asiri kasli degil biraz gobek kasi fit vucut yani kYani ben yan komşu yu kiskanmisim vs bakın eski konularimdada yazmisimdir .Niye yav noldu gene
:)) aslında söyle bişey itiraf edeyim. İlk evlendigimizde bizde ses Yalıtımın farkına 1 ay sonra farkettik çok sesli olmasada yabancı müzik çok actik :) galiba intikam aliyolar :)) ha birde çok oynardik ben eşimi çok gidiklardim bizde kahkaha kıyamet . Ses farkettik odalara dagildik :)Şimdi komik bi anımı anlatacağım
Apartmandaki komşularımla arada görüşüyoruz
Benim üst komşum da ay bizim bu apartmanda ses yalıtımı çok kötü büyün sesler geliyor falan diyor
Ben de aaa evet arada senin kızına bağırma sesin geliyor falan diyorum
O da ay bütün sesler geliyor deyip gülüyor ( yanımızda başkaları da var ) Bana bişiler söylemeye çalışıyor ama söyleyemiyor,ben de bu sesi osuruk sesi olarak düşündümaylarca böyle düşündüm
Sonra bir gün dank etti,konu sahibinin bahsettiği gibi çığlık kıyamet koparmıyorum da
Osuruk için de öyle bi konuşma yapmazdı kadın herhalde, kadını her gördüğümde utanıyorum ve hem osuruk hem diğer seslere dikkat ediyorum
Bu Arada çok kişi yazmış bence de Bebek doğduktan sonra kasti yaptıklarını sanmıyorum.
İnat için böyle bişi yapmaz bence
Fantezidir belki
Hiç hoş değil ama yaaa
Kimsenin yatak odası sesini dinlemek istemem
Bizim kadınlarımız sevişmeyi değil kavgayı normal buluyor. Sevişseler kavga etmeye zamanları kalmaz, bunlar hep sevişmemekten:)Kari koca kavgasi normal ama sevisince anormal
Siz cocugu dovuserek yaptiniz sanirim
sadece sizin için söylemedim o tepki kelimesini, genel primat özelliği için söyledim.sevişme sesinden rahatsız olmak dürtüsel, içgüdüsel bir şey muhtemelen.Evrimsel bir şey sanırım dediğiniz için katıldığımı söyledim aslında.Evrimde üremek bir yarışın içinde olmaktır ya, çokk geçmiş atalardan böyle bir dürtü bir içgüdü getirmiş, sonrasında oluşan ahlak normlarıda bununla paralel ilerlemiş olabilir muhtemelen.
Bize hediye geldi çocuk .Kari koca kavgasi normal ama sevisince anormal
Siz cocugu dovuserek yaptiniz sanirim
Evet farkettim, şans eseri olmuşa benziyorBize hediye geldi çocuk .
Olabilir arkadasim,insanlik hali. Dert etmeyin,uzulmeyin iste.Ya ben eşimle sevisiyorum ve benim eşim çok zor bi adamdır yani , yani öyle mini etek saç baş bakim vs bakmaz öyle bi adam değil yani , benim eşim sporcu , ve hayatının merkezinde spor öyle bi sporcu . Ve sadece spor kaslı hanımlar ilgisini çeker . Asiri kasli degil biraz gobek kasi fit vucut yani kYani ben yan komşu yu kiskanmisim vs bakın eski konularimdada yazmisimdir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?