Komşumun yatak odası gürültüsü

Çok kiskaniyorum ya kocam beni bagirtamiyor, cok istiyorum duvardan duvara vursun beni , tirmala beni kaşı beni :) yok anam yok adam yapamıyor.:) Bende işte kiskaniyorum böyle ..
Çocuk zırıltısı çekip çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyosunuzdur. E 50 yaşındaki insanlar sevişince oluyodur biraz ister istemez.

Sevisme sesini bilmem ama benim ust kat komsum yatak odasi kapisini yaglamadigi surece bana da sinir basiyor. Gecenin bir vakti garc gurc kapi sesini insan duydugu halde nasil yaglamaz o kapiyi aklim almiyor. Adamlar sevisiyor kendilerinin bundan rahatsizlik duymasi imkansiz ama bizdeki kapidan cikar igrenc ses. Rahatsiz da olmuyorlar. Bir gun elimde yag ile gidip ben yaglayacagim o dereceye geldim.

Bebek olduktan sonra duymaya başlamanız ondan bebekten sonra sevişmeye başladıklarını göstermez ki. Muhtemelen önceden deliksiz uyuyordunuz duymuyordunuz şimdi bebekten sonra daha hassas olduğunuzdan ya da bebek yüzünden uyandığınızdan duymaya başlamışsınız. Yatak odanızın yerini değiştirmeyi deneyin, ya da söyleyin başka odada sevişsinler

Kimseye sevişme diyemezsiniz zaten de herkesin sevişmesi farklıdır; bazıları sesli sevişir. Sonuçta sabaha kadar süren bir olay değil 5-10 dakika arada bir gelen sesleri de duymamak lazım.
Herkesin sevişmesi farklıdır derken?? İhtisas yaptığım bir konu değil o nedenle siz haklısınız demek istiyorum

Benim komşum olabilir misin acaba bende duş yaparken slow müzik dinlerim ama eşsiz malesef

Eee ben hiç birine uymadım

Benim komşum olabilir misin acaba bende duş yaparken slow müzik dinlerim ama eşsiz malesef
sanırım değilim, bizimkiler dinlemiyor söylüyorlar. Ben suyu açtığım an bir kez susunca sonrasında girmemeye, beklemeye başladım. Bir de dayanamam dilime dolanır şarkı, rezil olurum korkusu...
Keşke sizin komşunuz olsaymışım daha keyifliymis

Eee ben hiç birine uymadım
Hicbir basliga uymayan uyesiniz demek ki
Ya haftada bir gecim derdi hayat pahaliligi konusu
Bir defa sevisgen komsulu konu
Bir defa elti gorumce kaynana kayinpeder derdi
Aha ben de hic birine uymadim.

Ama yine de sevisgen komsum olsun. Alirim kocayi yatak odasina gecerim bari bize de bahane olsun

Çocuk zırıltısı çekip çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyosunuzdur. E 50 yaşındaki insanlar sevişince oluyodur biraz ister istemez.
Öyle canım ya zaten 3 yıllık evliyim 1 kere sevistim , hemen hamile.kaldım
Sonra biz bidaha yolu bulamadk eşimle :) ondan acayip kiskaniyorum . Hiç fırsat bulamıyoruz evet gece gündüz bebekle uğraşıyoruz . Biz aslında yemek de yemiyoruz sadece bebeğimize bakıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…