- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi Linabasel34
-
Çocuk zırıltısı çekip çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyosunuzdur. E 50 yaşındaki insanlar sevişince oluyodur biraz ister istemez.Çok kiskaniyorum ya kocam beni bagirtamiyor, cok istiyorum duvardan duvara vursun beni , tirmala beni kaşı beni :) yok anam yok adam yapamıyor.:) Bende işte kiskaniyorum böyle ..
Herkesin sevişmesi farklıdır derken?? İhtisas yaptığım bir konu değil o nedenle siz haklısınız demek istiyorumKimseye sevişme diyemezsiniz zaten de herkesin sevişmesi farklıdır; bazıları sesli sevişir. Sonuçta sabaha kadar süren bir olay değil 5-10 dakika arada bir gelen sesleri de duymamak lazım.
Tutmayinca ben de cok uzuluyorumSorun havalar , kar yağıyor ama tutmuyor canım çok sıkkın .
Çocuk zırıltısı çekip çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyosunuzdur. E 50 yaşındaki insanlar sevişince oluyodur biraz ister istemez.
Sevişmek var, sevişmek var. Siz bağırmayın.
Benim komşum olabilir misin acaba bende duş yaparken slow müzik dinlerim ama eşsiz malesefTakılmamaya çalışın bilinçli yaptığını hiç sanmıyorum. Kimse aman onlarda bebek ağlıyor haydi ben de sevişirken bir çığlık atayım der mi?
Sesler geldiği an sizin duymanızı engelleyecek kadar seste bir müzik açın, bitti gitti.
Mesela karşı dairemdekilerle duşta "karşılaşıyoruz." Ses duymaktan öte yani bir tek birbirimizi görmüyoruz. Çift olarak bir de duşta şarkı merakları var, denk gelirsem usulca banyodan çıkıp rahatsız etmeyeyim diye bekliyorum.Ne yapsınlar? Ben rahatsız olmayayım diye şarkıyı mı kessinler?
Gayet açık; kimi sesli sevişir, kimi sessiz. Kimi daha çok zevk alır, kimi daha az gibi gibi.Herkesin sevişmesi farklıdır derken?? İhtisas yaptığım bir konu değil o nedenle siz haklısınız demek istiyorum
Eee ben hiç birine uymadımBen de aynı şeyi düşünüyorum. Hatta diyorum ki “bir derdim var” katogorilere ayrılsın
1- komşudan sevişme sesi gelenler
2- komşudan bebek çocuk sesi gelenler
3- kayınvalidesi arabanın ön koltuğuna oturanlar
4- kocası para vermeyenler
5- nişanlısının ailesi tarafından önemsenmeyenler
6- eltisi kendisini kıskananlar diye...
Benim komşum olabilir misin acaba bende duş yaparken slow müzik dinlerim ama eşsiz malesef
Evet evet kaçıyorum ve cok kiskaniyorum haklısınBeklerim
Yoksa 50 yaşında!!!! Diye belirttiğiniz kadından köşe bucak kacmazdiniz ...
Kesinlikle çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız.Evrimsel bir şey evet.Başkasının üremesine karşı geliştirilen bir tepki.
TamamGayet açık; kimi sesli sevişir, kimi sessiz. Kimi daha çok zevk alır, kimi daha az gibi gibi.
Hicbir basliga uymayan uyesiniz demek kiEee ben hiç birine uymadım
Öyle canım ya zaten 3 yıllık evliyim 1 kere sevistim , hemen hamile.kaldımÇocuk zırıltısı çekip çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyosunuzdur. E 50 yaşındaki insanlar sevişince oluyodur biraz ister istemez.
Evet ses yalitim arastiricam tesekkur ederimŞimdilik kulaklık takın. İki yıl sonrasını iki yıl sonra düşünürsünüz..
Sevisenler 50 yasinda miymis?Beklerim
Yoksa 50 yaşında!!!! Diye belirttiğiniz kadından köşe bucak kacmazdiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?