- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi Linabasel34
-
Evet kiskaniyorum.Ayda 3 kere olan maksimum 1 saat süren sesten rahatsız olmak değil burda mesele.Kadını kıskanıyor olabilir misiniz? Bence bunu bi' oturup düşünün.Ayda 3 kere ve en fazla kaç dakika sürüyodur ki? 50 yaşındalarmış.
Ya bu arada hepiniz gercekten bebek aglamasini sevisme sesine tercih eder misiniz
Bir anormal ben miyim
Sevisme sesi ne kadar olabilir ya da ne kadar surebilir ki, bebek aglamasi yuksek desibel full gurultu
Aaaa sevişme sesi olmadan olurmu :)) duvarlar yıkilsin camlar patlasin :)neden tercih yapmak zorundayız ikisi de olmasın mümkünse :)
Evet çünkü bateri çalmakla sevişirken ses çıkması aynı şey.üst katımda biri dayak yese polisi arardım (yoldan geçen bi çift için aradım adam kadını dövüyordu) ama henüz sevişme sesi için aramadım.
demek ki biz de sizden çok farklı insanlar değilmişiz.
herkes ses kontrolü sağlamak zorunda valla. sevişme o bu şu ne yaptığı umrumda değil. bir topluluk içinde yaşıyoruz. ben de bateri alıp çalmak istiyorum yapıyor muyum?
Aaaa sevişme sesi olmadan olurmu :)) duvarlar yıkilsin camlar patlasin :)
Aynen öyle ben bu binaya tasinirken aile binası olduğu için tasindim. Bina da bir tek benim çocuğum yoktu gece gündüz sürekli ocuklarin gürültüsünu çektim ama sesim cikmadi. Sonuçta aile binası çocuklar ses yapacak ve benimde çocuğum olacak . Ama.bu baka bişey ya , ayıp bişey yaniBizim üst komşu her gece saat 3-4 gibi bagira bagira kuran okurduEsinin kulaklari dolayisiyla gece televizyonu son ses acmalari da vardi birde meshur bal reklamlari Bence sirf ayni binada oturuyoruz diye kimse kimsenin gurultusunu cekmek zorunda degil. Sessizlik isteyen mustakil evde otursun diye bir şeyin söz konusu oldugunu dusunmuyorum. Toplumun bulundugu yerde nasil davranacagini bilmeyenler mustakil evde istedigi gibi davranabilir ama herkesin icinde bulundugu binada bir zahmet hareketlerine dikkat etsin. Kimse kimsenin özel anlarına şahit olmak istemez eminim.
Ayda 3 kere oluyormuş bir de.Abartılmış bir durum var bu konuda.Konu sahibi kafayı komşunun sevişmesine takmış.Konuya rahatsızlık olarak bakıyorum ben .
Sevişme 5 saat süren bir şey değil
O sırada kulağa tıkaç takılabilir
Evet çünkü bateri çalmakla sevişirken ses çıkması aynı şey.
İşte bende de inleyen teyze var napalim :)ya bizim diğer evde bi okbli teyze var 5te elektrik süpürgesi vileda yapıyor eşya çeke çeke.
yani sesin her türlüsü kötü. ayırt edemiyorum ben.
yan komşumuzun oğlu askerden gelince 5+1 ses sistemi aldırmış bass ı açıyordu sabaha kadar tv izliyordu duvarlar titriyordu kulaklık takıyordum ama 1 sene uykusuz gezdim ben. sabah evden çıkarken kapatıyordu tüm gün uyuyordu akşam devam.
o kadar bıktım ki komşudan müstakil ev istiyorum artık kimsenin gürültüsünü çekemem yabani olmak istiyorum.
Evlen seni de görürüz küçük hanım. :)belki ben de eargasm oluyorumdur :) bu da benim zevkim :)
Evlen seni de görürüz küçük hanım. :)
Aynen bebek, çocuk sesi beni rahatsız etmez. Bebeğe dur sus denilmez ama kaç yaşına gelmiş aklı başında biri ses tonunu çok rahat ayarlayabilir.Aynen öyle ben bu binaya tasinirken aile binası olduğu için tasindim. Bina da bir tek benim çocuğum yoktu gece gündüz sürekli ocuklarin gürültüsünu çektim ama sesim cikmadi. Sonuçta aile binası çocuklar ses yapacak ve benimde çocuğum olacak . Ama.bu baka bişey ya , ayıp bişey yani
Şimdi bi kaç tane üstün zeka aaaa sevişmek ayıp değil vs diyecek ama
Anlayamiyorlar sevişmeklerine değil bağıra bağıra yapmaları bizi rahatsız ediyor . Benimde bebeğim var . İleride soracak yani
Güzel düşünmüşsün.Demek ki gürültülü sevişiceğini şimdiden öngörmüşsün.müstakil ev almadan evlenmicem ben :)
Evet ayıp bişey , başka odaya geçip bagirsin neden ben duyuyorum onun inlemesini çok ayıp bişey ben utanıyorum ya . Ayy benim.sesimi duysa onun eşi ben yerin dibine girerim heraldeBizim üst komşu her gece saat 3-4 gibi bagira bagira kuran okurduEsinin kulaklari dolayisiyla gece televizyonu son ses acmalari da vardi birde meshur bal reklamlari Bence sirf ayni binada oturuyoruz diye kimse kimsenin gurultusunu cekmek zorunda degil. Sessizlik isteyen mustakil evde otursun diye bir şeyin söz konusu oldugunu dusunmuyorum. Toplumun bulundugu yerde nasil davranacagini bilmeyenler mustakil evde istedigi gibi davranabilir ama herkesin icinde bulundugu binada bir zahmet hareketlerine dikkat etsin. Kimse kimsenin özel anlarına şahit olmak istemez eminim.
Evet o arkadaşımıza mumkunse dağ da bayıldı ovada bi ev.bakalım :) ama bence gerek yok buradan da anlasilmistir inlemeli komşu talibi çok :))Güzel düşünmüşsün.Demek ki gürültülü sevişiceğini şimdiden öngörmüşsün.
Güzel düşünmüşsün.Demek ki gürültülü sevişiceğini şimdiden öngörmüşsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?