Komşumun yatak odası gürültüsü

Merhaba hanimlar, cok stres yapmaya başladım bu duruma ,nerdeyse taşınmayi düşünüyorum . Yan komşum ile yatak odalarımiz yan yana , cift daire karı koca yaşlar 50 . Eğitimciler aynı zamanda. 3 yıldır aynı bina da oturuyorum . Arada karsilasiyoruz evden çıkarken ayak üstü sohbet ediyoruz 5 dk , kahve İçmeye gelmedi çok şükür .10 aylık bebeğim var , bebeğim doğmadan önce ben komşumun yatak odası sesini duymazdim. Normal sohbet ve ayak sesini illa duyuyorum ,.onlar da bizim duyuyodur. Bina da ses yalitimi yok malesef. Gel gelelim canıma yetti artık ,sevisirken kadının inlemeleri beni cildirtiyor. Yani gece 2 , 3 farketmez ayda 3 kere oluyor . Bağıriyor yani , ve ses geldiğinide biliyor . Bu yüzden daha çok kızıyorum . Biliyor ses geliyor neden bağırıyor çıldıricam yani . Bebeğim biraz büyüsün taşınmayi bile düşünüyorum . nasıl olurda bi kadın karşı komşunun kocası duyacağını bildiği halde bağıra bağıra bu işi yapar bilmiyorum. Bunlar böyle değildi , bebeğim doğduktan sonra böyle oldu . Benim bebeğin gece uyanıyor onun sesinden rahatsız oldukları için mi yapıyorlar bilmiyorum. Çok sinirim bozuldu .
Bebeğim ilk doğduğunda kapıda karsilasmistik, ben geceleri bebeğim ağlıyor siz ise gidiyosunuz babası da ise gidiyor sesi geliyomu ben başka odaya geciyorum demiştim. Kadında rahat ol ya keyfine bak sorun yok demişti . Yani ses gidip geliyor , kızlar öyle böyle değil , bağıra bağıra inliyor ya ..
Bebeğiniz doğmadan önce sevişmiyor olmazlar.Siz artık bebekten dolayı geceleri uyanık olup duyuyorsunuzdur.Odaklanmamaya çalışın.Dayak,küfür,ağlama sesi gelmesinden iyidir.Anacım bu evleri de kağıt gibi yapıyorlar.İnsanlar özgürce sevişemiyor. :cool:

Şu konuda haklısınız ama bence. Benim de yan komşum var, aramızda iyi, ailecek görüşürüz, yatak odasından inleme sesleri gelse her görüşmemiZde aklıma gelirdi herhalde seviştikleri, gözümün önüne gelirdi herhalde. Bence de rahatsız edici
Zaten yüz yüze gelmemek için arabayi parkedeceksek arabadan cikmiyoruz ya da onların aracini görünce biraz dolaşıp parkediyoruz . Valla biz utaniyoruz , bizde mi var bi sıkıntı acaba

Bence siz elestirmek birseyler aramak için yazıyorsunuz. Orada durumu detay vermek için yazdım . Ya bunlar ne bicim öğretmen demedim. Şimdi soran olursa yaşları kaç , yenimi evlendiler vs diye , yaşı da o sebeple belirttim. Cinsel hayat dan ziyade burada farklı bişey anlatiyorum ben . Yasayamaz demiyorumki! BENİM DAİREME SES GELDİĞİ HALDE BİLİNÇLİ OLARAK YAPMASI BENİ CILDIRTIYOR. Ben buna kızıyorum ya , evlerimiz bizim 2 +1 değil musait odalar var .
Ben eleştirmek veya birşeyler aramak için değil bu detayı niye verdiğinizi merak ettiğim için sordum,siz de sağolun,aydınlatmışsınız.
Yaşı hadi anladım ama mesleği belirtmenize gerek olmadığını düşünüyorum,bu da benim fikrim.
Okuma ve anlama özürlü değilim,büyük harf kullanmanıza gerek yok.

Bebeğiniz doğmadan önce sevişmiyor olmazlar.Siz artık bebekten dolayı geceleri uyanık olup duyuyorsunuzdur.Odaklanmamaya çalışın.Dayak,küfür,ağlama sesi gelmesinden iyidir.Anacım bu evleri de kağıt gibi yapıyorlar.İnsanlar özgürce sevişemiyor. :cool:
olabilir ama hiç duymadim bebek den önce , yatak sesi gelirdi arada , ve hatta sasirirdim hiç sesleri gelmiyor diye . Yok eminim.ben , bebegimden sonra bunlar böyle oldu . Kadın kasıtlı yapıyor ya

olabilir ama hiç duymadim bebek den önce , yatak sesi gelirdi arada , ve hatta sasirirdim hiç sesleri gelmiyor diye . Yok eminim.ben , bebegimden sonra bunlar böyle oldu . Kadın kasıtlı yapıyor ya
Neden bir insan sevişme sesinin duyulmasını ister ki.”Bak görüyomusun ne koca var bende zevkin zirvesindeyim”Bilmiyorum çok mantıklı gelmiyor.Belki de sesin duyulabileceğini düşünmüyor saat geç olduğu için.
Önemsemeyin bence.Dikkat ettikçe daha çok gözünüze batar.

Neden bir insan sevişme sesinin duyulmasını ister ki.”Bak görüyomusun ne koca var bende zevkin zirvesindeyim”Bilmiyorum çok mantıklı gelmiyor.Belki de sesin duyulabileceğini düşünmüyor saat geç oldığu için.
Önemsemeyin bence.Dikkat ettikçe daha çok gözünüze bakar.
Degilmi işte bende buna kızıyorum , biliyor çünkü ses geldiğini ,hani bilmese diyecegimki farkında değil . İmkansız ben öyle bi yerde yaşıyorum ki , dışarıda gündüzleri bile sessiz .

Bence siz elestirmek birseyler aramak için yazıyorsunuz. Orada durumu detay vermek için yazdım . Ya bunlar ne bicim öğretmen demedim. Şimdi soran olursa yaşları kaç , yenimi evlendiler vs diye , yaşı da o sebeple belirttim. Cinsel hayat dan ziyade burada farklı bişey anlatiyorum ben . Yasayamaz demiyorumki! BENİM DAİREME SES GELDİĞİ HALDE BİLİNÇLİ OLARAK YAPMASI BENİ CILDIRTIYOR. Ben buna kızıyorum ya , evlerimiz bizim 2 +1 değil musait odalar var .

bazı insanlar

kendilerini of nasıl güzel sevişiyoruz herkes bizi kıskanıyor

kafasında görüyorlar. :D

ben vurdukça bağırdıkça daha çok çığlık attılar üsttekiler.

en son sevişme sesi başlayınca son ses iğrenç müzikler açıyordum ankaranın bağları falan :D

bu bence bi fantezi türü. kendini dinletmeyi seviyorlar. onlarca kiracı geldi gitti üstüme hiçbiri mi sevişmedi hiç duymadım. terbiyesizliği modernlik sanıyorlar.

bazı insanlar

kafasında görüyorlar. :KK70:

en son sevişme sesi başlayınca son ses iğrenç müzikler açıyordum ankaranın bağları falan :KK70:

bu bence bi fantezi türü. kendini dinletmeyi seviyorlar. onlarca kiracı geldi gitti üstüme hiçbiri mi sevişmedi hiç duymadım. terbiyesizliği modernlik sanıyorlar.
Ankaranin bağları çok güzel :)) calicam ben bunu :)) ama yapamam ya ama çok güzel fikir :)) tasinmaya yakın yapıcam bunu :))
İşte bende hani uyarsam diyorum zaten biliyolarki ses geliyor kadın bilinçli bağırıyor . Adamin sesi çıkmıyor mesela.kadın felaket ..

bazı insanlar

kafasında görüyorlar. :KK70:

en son sevişme sesi başlayınca son ses iğrenç müzikler açıyordum ankaranın bağları falan :KK70:

Evet fantazi türü bencede ,.bilinçli yapılıyor

ahahahah

ay ayda 3 kez canıma minnet.

benim tepemde gece gündüz hiaaaaaa diye çığlık atıyolar birlikte. adam da bağrıyo şaplaklarını duyuyorum falan

geçen gün olmuyo acıyooooo diye bağırıyodu kadın. artık kendimi sapık gibi hissediyorum sanki odalarına dalıp dinliyomuşum gibi. psikoloji falan kalmadı bende de. insanlar sevişsin mutlu olsun lafım yok ama ben şahit olmak istemiyorum yaaa :)
Ay kahkaha attım ya :-)

Aslında ben sorun etmemeye çalışırım.
Hoşgörülüyümdür.
Tartışma sesindense sevişme sesi duyalım.

Ama evde ergenlikteki çocuklar da olabilir.
Onların duymasını istemezdim sanırım.

Bence taşınmak mantıklı çözüm şu durumda.

Ankaranin bağları çok güzel :)) calicam ben bunu :)) ama yapamam ya ama çok güzel fikir :)) tasinmaya yakın yapıcam bunu :))
İşte bende hani uyarsam diyorum zaten biliyolarki ses geliyor kadın bilinçli bağırıyor . Adamin sesi çıkmıyor mesela.kadın felaket ..

duvara vurun bence anlarlar. konuşmak zor oluyor ben en son emlakçıya bile söyledim yüzsüz oldukları için.

Back
X