Hiç karışmayın bence.. Karısı o adamı bırakıcak olsaydı çoktan bırakırdı.. İki gün sonra barışırlar siz kötü olursunuz adamla muhattabınızı kesin yeter..
bencede ..adam bu kadar haltı yiyecek ve karısının haberi olmayacak imkansız.. bilemediğiniz bişeyler vardır aralarında çıkar ilişkileri gibi..
adamla muhattabımızı nasıl keselim..gelen adama gelme denmez ki..
evet canım doğru söylüyosun sonradan biz kötü oluruz..
ama tanıştırmaya falan getirirse kadına ağzıma geleni söylerim..
oda getirmez heralde inş..
Gelen adama çok güzel de gelme denir yani o kadınla bizim evimize gelemezsin bu kapıdan içeri giremezsin diyeceksiniz olucak biticek esiri misiniz canım onun alt tarafı bir komşu kimi eve alıp kimi almayacağınıza da siz karar verirsiniz annenizin eşi istemiyorum bu eve girmeni derse olay biter.. Ben annenizin eşinin yerinde olsam eve almam öyle birini eşim var eşimin kızı var ne işi var böyle bi ş.......zin evimde
adamla muhattabımızı nasıl keselim..gelen adama gelme denmez ki..
evet canım doğru söylüyosun sonradan biz kötü oluruz..
ama tanıştırmaya falan getirirse kadına ağzıma geleni söylerim..
oda getirmez heralde inş..
Ahlak sınırları dışına çıkan adama gelme denilir bence . . .
Bu tür kişilerin toplum yüzüne güler ise eğer devamı gelir. . .Birde utanmadan slayt yap demiş ya .daha neler duyucaz kimbilir
Annenin eşiyle aran iyiyse bu konuyu konuşabilirsin bence.. Böyle birini evimize almayalım sonuçta evde annem var ben varım gün olur adamın niyeti kötü olur diye anlatın bence.. Eğer annenizin eşinin insanlığına ve ailesini koruma iç güdüsüne güveniyorsanız onunla paylaşın bu durumu..
canım hiçç konuşma adamla muhattap olmayın da . karısının adınada pek üzülme derim ki bence illa ki haberi vardır. kadında zaten kabullenmiş durumu yurt dışında evli ve cocuklu oldugunu biliyomuş söylesende aynı durum olacak bence.. yazıh ne zihniyetler var . bunlara yüz veren kadınlarda da yanlış var. evli cocuklu biriyle ne işin var.. adamda zaten akıl yokmuş . karısı dahaa çokk aldatılır böyle koca olduktan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?