- 4 Mart 2012
- 15.639
- 36.261
- 798
Duruyorlar tabi ..Sonuçta beli bir sözleşmeyle evi tuttular neden zarar versinler.Kiracı da durmaz ki! Duruyor mu? Evinize daha fazla zarar vermiyor mu kiracı? O da bi dert eve nasıl bakacak vs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruyorlar tabi ..Sonuçta beli bir sözleşmeyle evi tuttular neden zarar versinler.Kiracı da durmaz ki! Duruyor mu? Evinize daha fazla zarar vermiyor mu kiracı? O da bi dert eve nasıl bakacak vs.
Bende bunun matkapla aşk yaşayan modeli var. Adam belkide kadındır matkap çalıştıran bilmiyorum sürekli ama sürekli biryerleri deliyorMedeniyetsiz bir komşum var. Sabah akşam 3 yaşındaki çocuğu evde koşturuyor.Hadi o çocuk engel olamıyorlarmış, bu kocaman insanlar da evde at gibi koşturuyor hem de saatlerce, gece gündüz. İnsan gibi konuşmak fayda etmedi. Polis çağırdım, cezalandırır gibi daha da artırdılar. Mahkeme sürecine taşımayı düşünüyorum. Benzer şeyleri yaşayıp hukuki yolları deneyenler oldu mu?
Evi yeni aldık ve evde oturamıyoruz. Tık sesine takık olduğumuzu düşünmeyin evde at var gibi.
Komşu çirkefliklerinden bıkanlar gelin bi sarılalım. Mahkeme süreci yaklaşık1yıl sürüyor. Ev sahibi ise binadakilerin toplanıpo evi alması gerekiyor. Ki bu 1 yılı bile geçebilir. Kiracı ise de yine imza toplayıp başvuruyorsunuz mahkemede haklı bulunursanız kira sözleşmesi fes edilip belli müddet sonra evi boşalması gerek.Medeniyetsiz bir komşum var. Sabah akşam 3 yaşındaki çocuğu evde koşturuyor.Hadi o çocuk engel olamıyorlarmış, bu kocaman insanlar da evde at gibi koşturuyor hem de saatlerce, gece gündüz. İnsan gibi konuşmak fayda etmedi. Polis çağırdım, cezalandırır gibi daha da artırdılar. Mahkeme sürecine taşımayı düşünüyorum. Benzer şeyleri yaşayıp hukuki yolları deneyenler oldu mu?
Evi yeni aldık ve evde oturamıyoruz. Tık sesine takık olduğumuzu düşünmeyin evde at var gibi.
O ses çoktatli ama kopegin tirnak sesi babamlarin ev de parke benim köpişten oyle ses çıkıyor bizim evde cikmiyor da asagi kadar inmesi çok garip ama kopegin sesinin o kadarmi ince duvarlarBenim komsum da takunya ya da stiletto ile geziyor galiba. Arkasindan da tirnaklari hic kesilmemis kopegi kosup duruyor. Ayrica evleri parke ve hic halilari yok. Saka gibi, insan ne kadar cok tahmin yurutebiliyor o sese delirirken...![]()
Ya of evet kopusler cok tatli. Komsuma gicik oluyorum, ama kopus tatli diye sikayet etmiyorum zaten. :)O ses çoktatli ama kopegin tirnak sesi babamlarin ev de parke benim köpişten oyle ses çıkıyor bizim evde cikmiyor da asagi kadar inmesi çok garip ama kopegin sesinin o kadarmi ince duvarlar
Mahkemeye de gitsen değişmezler. Bekarken annemin evinde üst komşuyla kavga edip mahkemelik oldum.
O gece ve her gece 4 lere 5 lere kadar koşturanlar mahkemede biz o gece lunaparktaydık eve geldiğimizde saldırdı dediler. Çocukları 15 ve 16 yaşında sanırım evi lunaparka çevirdiklerinin onlarda farkında. Kocası da darp raporu almıştı beni dövdü diye.
Şimdi evlendim tepemde oturan eğitimci insanlar var inanın sanki evde at var çocukları da yok. Kapıları kırarmış gibi kapatırlar tv sesi desen sanki bizde izleniyor onlar yüzünden oturduğumuz odayı değiştirdik küçük bebeğim var. Sevişme seslerinden artık bıktım kulaklarımı tıkıyorum utanıyorum.
Bebekte olunca gece gündüz ayaktayım her an ne yapıyorlar duyuyorum.
Kısacası değişmezler medeniyetszler çünkü.
Siz polise gittiniz mi? Ben polise gidip diyeceğim ki bunlar polisi de dinlemiyor, beni dolaylı olarak daha çok sds maruz bırakıp cezalandırıyorlar. Bunlar polisten daha mı ustun diyeceğim? Kadının çalıştığı okula da nasıl biri olduğunu anlatan bir mektup mi yazsam utansa. Sanki dünyada tek çocuk bunların var, her bahane çocuk o çocuk o. O zaman kapımın onune de tuvaletini yapabilir, çocukmuş madem. İnsanlar kopekleri eğitiyor.Bir tane de benim ustumde var. Birde eltim, çıkıp agzima geleni de söyleyemiyorum. Poliste çağrılmıyor .
Ya çocuk masanın üstünde zıplıyor artık düşünün gelen sesi. Gündüz takılıyorum bu sese ama gece sinir oluyorum. Yüz bin kere uyardım tamam diyor iki gün sonra aynı.