• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumuz yüzünden evde oturamıyoruz

Ben ders çalışıyorum diye komşuyu uyarıyordum. Ben uyardıkça sesler çoğalıyordu. Bazıları ya laftan anlamiyor ya da inadına yapiyor. Ev kendinin olunca değiştirelim de denilmiyor hemen. Anlamak zor insanları.

Ben bu yüzden tam 2 ev değiştirdim.
Rabbim nasip edip ev aldığımda da eşimle ilk bakacagımız ses yalıtımı olacak.
Şu an site de oturuyorum.
Ses yapılmaması saatlerde ses olduğunda hemen güvenliği arıyorum. Anında sesi kestiriyorlar.

Ben çok uzun suredir tolere ediyorum. Bu sürekli olan bir durum, yapma dedikçe yapıyorlar. Bazı insanlarda eşeklik baki!

Çift kale mac mı yapıyolar acaba? Baska birsey dusunemedım..

Bende bi üst kat komşu olarak yazmak istedim :) böyle konulari okudukça sasiriyorum cidden. Ben o kadar dikkat ediyorum ki ses olmasin diye. Henuz daha 2 kisiyiz pek gurultumuz olmuyo ama genede dikkat ediyorum sonucta tek degiliz bu apartmanda ve toplu yasam alanlarinin kurallari olur gecinmek istiyosalar uymak zorundalar. Onlar terbiyesizligi ele almislar bence ne deseniz bos. Inada yapar gibi iyice ses yapmak da nedir

Magandaymis gibi yani o tarzda birinin uyarmasi lazim , her an kafayi gomecekmis gibi konusan erkekler vardir ya o tarz biri ... bunlar bi tek zorbaliktan anlar. Emir cumlelerinden anlar.

Medeniyetsiz bir komşum var. Sabah akşam 3 yaşındaki çocuğu evde koşturuyor.Hadi o çocuk engel olamıyorlarmış, bu kocaman insanlar da evde at gibi koşturuyor hem de saatlerce, gece gündüz. İnsan gibi konuşmak fayda etmedi. Polis çağırdım, cezalandırır gibi daha da artırdılar. Mahkeme sürecine taşımayı düşünüyorum. Benzer şeyleri yaşayıp hukuki yolları deneyenler oldu mu?

Evi yeni aldık ve evde oturamıyoruz. Tık sesine takık olduğumuzu düşünmeyin evde at var gibi.
Bende bunun matkapla aşk yaşayan modeli var. Adam belkide kadındır matkap çalıştıran bilmiyorum sürekli ama sürekli biryerleri deliyor :sinirli: ev delik deşik oldu orası kesin ama bunlar yinede delecek biryer buluyor :)

Sizi anlıyorum bizimkiler 65 yaş üstü çocukta YÖK çok saygızlar asla rahatsızlık verirmiyiz diye düşünmüyorlar günün hangi saati olursa olsun tak tuk sesleri hele temizlik yaparken ev üstümüze yıkılıyor ve bu tipler şikayet edilince daha da kuduruyorlar bu yaşta bu enerjiyi nerden buluyorlar bilmem bu konuda muzdarip çok kişi var bir özüm getirilmesi lazım sitenin güvenliğine söylemek falan çözüm olmuyor

Bir tane de benim ustumde var. Birde eltim, çıkıp agzima geleni de söyleyemiyorum. Poliste çağrılmıyor .

Ya çocuk masanın üstünde zıplıyor artık düşünün gelen sesi. Gündüz takılıyorum bu sese ama gece sinir oluyorum. Yüz bin kere uyardım tamam diyor iki gün sonra aynı.

Mahkemeye de gitsen değişmezler. Bekarken annemin evinde üst komşuyla kavga edip mahkemelik oldum.
O gece ve her gece 4 lere 5 lere kadar koşturanlar mahkemede biz o gece lunaparktaydık eve geldiğimizde saldırdı dediler. Çocukları 15 ve 16 yaşında sanırım evi lunaparka çevirdiklerinin onlarda farkında. Kocası da darp raporu almıştı beni dövdü diye. :KK71:
Şimdi evlendim tepemde oturan eğitimci insanlar var inanın sanki evde at var çocukları da yok. Kapıları kırarmış gibi kapatırlar tv sesi desen sanki bizde izleniyor onlar yüzünden oturduğumuz odayı değiştirdik küçük bebeğim var. Sevişme seslerinden artık bıktım kulaklarımı tıkıyorum utanıyorum.
Bebekte olunca gece gündüz ayaktayım her an ne yapıyorlar duyuyorum.
Kısacası değişmezler medeniyetszler çünkü.

Yeni evlerin hepsinde bu sıkıntı var. Evi almadan önce gerçekten ses yalıtımı olup olmadığı konturol edilmeli. Hatta üst kata çıkıp ses yapılmalı ve aşağıdan çok se gelmediğine emin olundultan sonra ev alınmalı.

Bizim komsu daha bir manyak gece gündüz bizim uyku saatinizi takip edip bilincli ses yapıyor. Ki benim bebeğim var. Amacı onu uyandırmak bizi huzursuz etmek. Mesela bebek hiç alamadığı halde gece 12 den sonra polis çağırırdi biz yataktan kalkar polise kapıyı açardık sessiz sessiz çocuk uyanmasın diye konuşurduk. En son polis bize çıkmadan manyak komşuya çıktı kavga etti öyle aramayı bıraktı ruh hastası.

Neyse diyeceğim o ki beterin beteri var. Ben tasinacagim zaman ya en üst kata giderim ya da ses yalıtımı var mı çok iyi kontrol ederim.

Medeniyetsiz bir komşum var. Sabah akşam 3 yaşındaki çocuğu evde koşturuyor.Hadi o çocuk engel olamıyorlarmış, bu kocaman insanlar da evde at gibi koşturuyor hem de saatlerce, gece gündüz. İnsan gibi konuşmak fayda etmedi. Polis çağırdım, cezalandırır gibi daha da artırdılar. Mahkeme sürecine taşımayı düşünüyorum. Benzer şeyleri yaşayıp hukuki yolları deneyenler oldu mu?

Evi yeni aldık ve evde oturamıyoruz. Tık sesine takık olduğumuzu düşünmeyin evde at var gibi.
Komşu çirkefliklerinden bıkanlar gelin bi sarılalım. Mahkeme süreci yaklaşık1yıl sürüyor. Ev sahibi ise binadakilerin toplanıpo evi alması gerekiyor. Ki bu 1 yılı bile geçebilir. Kiracı ise de yine imza toplayıp başvuruyorsunuz mahkemede haklı bulunursanız kira sözleşmesi fes edilip belli müddet sonra evi boşalması gerek.
Çok zor işiniz. Bu işe girmeden önce iyi düşünün ve delil toplayın çünkü mahkemeden sonra sesleri kesilebilir yada sizin eve giriş çıkışlarınızda bi sıkıntı çıkarabilirler.

Benim komsum da takunya ya da stiletto ile geziyor galiba. Arkasindan da tirnaklari hic kesilmemis kopegi kosup duruyor. Ayrica evleri parke ve hic halilari yok. Saka gibi, insan ne kadar cok tahmin yurutebiliyor o sese delirirken... :KK70:
O ses çoktatli ama kopegin tirnak sesi babamlarin ev de parke benim köpişten oyle ses çıkıyor bizim evde cikmiyor da asagi kadar inmesi çok garip ama kopegin sesinin o kadarmi ince duvarlar

Bizim üst kattaki komşu da böyle. Elektrik süpürgesi çalışır tüm gün. Çocukları dolanır, yüksek sesle tv izlerler, eşyaları sürte sürte çeker, çocuğu sabahın köründe enstrüman çalar, bi şeyler silkeler. Annem çıktı konuştu ama yok. Devam aynı şeye. Allahından bulsun.

Bizim kiracıyı anlatmış gibisiniz...
Kira kontratlarının dolmasını bekleyemeden biz taşınacağız neredeyse....
Anlayışlı insan olsalar bu şekilde gürültü yapmazlardı, kaldı ki laftan anlasınlar =(

Alt komşum aynen böyle. Annesi çocuğa avaz avaz bağırıyor onu da duyuyorum. Çocuk yıkıyor evi yıkıyor 7 8 yaşında. Bağırarak top oynuyor. Allahtan üstümüzde değiller. Terbiye edemediğin çocuğu yapmayacaksın. Annesi eşine de avaz avaz bağıryor. Öyle gören çocuk ne olur böyle olur. Herkes üremesin artık ya

O ses çoktatli ama kopegin tirnak sesi babamlarin ev de parke benim köpişten oyle ses çıkıyor bizim evde cikmiyor da asagi kadar inmesi çok garip ama kopegin sesinin o kadarmi ince duvarlar
Ya of evet kopusler cok tatli. Komsuma gicik oluyorum, ama kopus tatli diye sikayet etmiyorum zaten. :)

Mahkemeye de gitsen değişmezler. Bekarken annemin evinde üst komşuyla kavga edip mahkemelik oldum.
O gece ve her gece 4 lere 5 lere kadar koşturanlar mahkemede biz o gece lunaparktaydık eve geldiğimizde saldırdı dediler. Çocukları 15 ve 16 yaşında sanırım evi lunaparka çevirdiklerinin onlarda farkında. Kocası da darp raporu almıştı beni dövdü diye. :KK71:
Şimdi evlendim tepemde oturan eğitimci insanlar var inanın sanki evde at var çocukları da yok. Kapıları kırarmış gibi kapatırlar tv sesi desen sanki bizde izleniyor onlar yüzünden oturduğumuz odayı değiştirdik küçük bebeğim var. Sevişme seslerinden artık bıktım kulaklarımı tıkıyorum utanıyorum.
Bebekte olunca gece gündüz ayaktayım her an ne yapıyorlar duyuyorum.
Kısacası değişmezler medeniyetszler çünkü.

Bizim millete tv izlemenin adabını ögreyeceksin. Karsi komsuyla salonlarimiz ortak duvar. Fb bjk derbisinin oldugu gun cocugumu tam 3 kere uykusundan sıcrattı. Yatak odası soguk diye isitici tam odayi isitmadan orada yatiramiyorum. Salonda uyutup goturuyorum. Ama o gece o okuz adamin sanki kahvede gibi mac izlemesinden dolayi her golde sıçradı bebegim. Oyle boyle bi gurultu degil ama adam resmen sehpa sandalye falan firlatiyor afedersin adeta bir okuz gibi gool diye bagiriyor. En son ki sıcramadan sonra zaten cocuk daha fazla sakinlesmedi sabaha kadar uykusundan aglayarak irkildi. Herifi gidip girtlaklamamak icin kendimi zor frenledim. Apartmanda yasamayi bilmeyen gitsin cidden mustakil ev tutsun

Bir tane de benim ustumde var. Birde eltim, çıkıp agzima geleni de söyleyemiyorum. Poliste çağrılmıyor .

Ya çocuk masanın üstünde zıplıyor artık düşünün gelen sesi. Gündüz takılıyorum bu sese ama gece sinir oluyorum. Yüz bin kere uyardım tamam diyor iki gün sonra aynı.
Siz polise gittiniz mi? Ben polise gidip diyeceğim ki bunlar polisi de dinlemiyor, beni dolaylı olarak daha çok sds maruz bırakıp cezalandırıyorlar. Bunlar polisten daha mı ustun diyeceğim? Kadının çalıştığı okula da nasıl biri olduğunu anlatan bir mektup mi yazsam utansa. Sanki dünyada tek çocuk bunların var, her bahane çocuk o çocuk o. O zaman kapımın onune de tuvaletini yapabilir, çocukmuş madem. İnsanlar kopekleri eğitiyor.

Back
X