- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
Inanın şu an ben de gidip yan taraftakiler e avaz avaz insanlıktan haberiniz yoksa defolun gidin mağarada yaşayın dememek için kendimi zor tutuyorum . Usttekilerle şimdilik çözdük biz sorunu uyarı ile ama bu defa yandakiler abartdıkça abartıyor, yatak odaları yan yana ve bu medeniyetsiz yaratıklar dün gece 00.25 de elektrik süpürgesi açıp temizliğe başladılar. Yetmedi böğürmeli bağırmalı çoluk çocuk odaya girip çıkıp koşturdular. Eşime dedim arayalım polisi yeter artık ( geçen hafta da aynı saatte makine açtılar) yok adam çirkefe bulaşmak istemiyor. Neyse öyle böyle derken saat 3 e doğru uyudum bari haftasonu sabah uyurum dedim amaaa ne mümkün gene yatak odasında at yarışları ve kim daha sesli böğürüyor yarışı başlamış. Ben de bağırdım " Allah sizin belanızı verdiğinde adak keseceğim, ) diye . inşallah duymuşlardır. Bir de geçen fark ettim bunların üst katı boş adamlar herkesi rahatsız ediyor ama kendileri çok rahatlar nerede adalet dedim kendi kendime . Alt katındakilere de şaşıyorum dün gece kapıya dayanırlar diye bekledim ama hiç tepki vermediler . Herhlade biz boyle cirkefe bulasmayalim diye uzak durdukca bize mustehak .Ha bir de yarim saat de kapi onunde apartman boşluğunda bağrışıp durdular , mutlu mutlu haftasonu gezmesine gittiler herhalde .