• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumuz yüzünden evde oturamıyoruz

Toplu konut kültürü(site'apartman) herkeste olmuyor onları salacaksın çayıra çadırda göçebe yasasınlar. Ev alma komsu al lafı ne kadar dogru. Alt katımda bekar ıkı erkek kalıyor apartman degıl sıte ayaga kalktı ama ev sahıbı ev benım verecem dedı ve verdı. Duvara basket potası koymuslar gece basket oynuyorlardı esım ındı asagıya bıdaha olursa buraya ınıp nezaket cercevesınde konusmam, dedı (saat gece 2) hos gece olmasada evın ıcınde basket nedır ya pota nedır basket topu 1.5kılo zaten onun evde zıpladıgını duvara vurdugunu dusunsene salonlarımız 70m2 standart her evde. Ve sonuc artık anahtar tıkırtısı dahı duymuyoruz yonetıcı ıhtar yollamıs. Susmayın onun ne kadar evıyse sızınde oyle. Kımse uc yasındakı cocuga takılmaz ama essek kadar adama laf anlatamamak karsındakının bundan anlamaması cok zor. Allah yardımcın olsun

Araştırdım, manevi tazmina, evden tahliye vs.'ye kadar yolu var. Herkes şikayetçi ama kimse bir şey yapmıyor. Çocuğun engeli olsa, hiperaktivite raporu olsa gürültüsünü kabul ederim ama anne, babanın teşviki, şikayet gelince de suçu çocuğa atması istismardan başka bir şey değil.

Silikonla yapıştırdık, dört senedir düşmediler. İnternetten almıştık daha uygundu fiyatlar. Üzerine sıva yapılacaksa daha ince bi tarafı sünger bi tarafı plastik gibi top halinde satılan malzemeler var ses yalıtımı için. Hem fiyatları daha uygun olur. 13 mmden başlıyordu yanılmıyorsam artarak gidiyor ihtiyaca göre.
Peki odaniz kúçúldú mú yalitim yapinca

Peki odaniz kúçúldú mú yalitim yapinca

Küçülmüştür tabi biraz ama bizimki ekstra bir yalıtım, müzik aletlerinin sesi kimseyi rahatsız etmesin diye. Bazen gerçekten gürültülü oluyor çünkü. Sonuçta 3-3.5 santimlik levhalar yapıştırdık güher yöne. Sıradan apartman gürültüsü için o kadar kalın şeylere gerek yok.

Arkadaşlar polis mi cimer mi işe yaradı bilmiyorum ama bir sessizlik bir sessizlik. Koşturtmuyorlar, keşke bu kadar dayanmasaydım, istenince sessiz olunuyormuş demek ki.

ya ben müstakil eve çıktım bu ilkel tuhaf yaratıklardan kurtulmak için ama nafile bu seferde ev müstakil olmasına rağmen yan komşu sürekli sürekli çingene gibi onunla bununla kavga eden bir tip 24 saat kadının o iğrenç bağırtı sesini duyuyorum sorunlu, sürekli evimin önünden geçiyor , günde 16 saat kur yaparak diğer komşuya şuh kahkahalar atıyor falan. lanet olsun gerçekten dağda yaşıcam imkanım olsa.

pek sanmıyorum kurtulduğunuzu bunlar eğitilebilir yaşam formları değil bence.....

Mustakilde bile rahat degilsiniz yani!!! Bence de benimki geçici bir huzur.

Kendi sipami bildiğim icin, sırf bu yüzden zemin kata taşındım.
Yukarıya da gidiyordur tabi ama, alttaki kadar olmaz.
Zaten bizde sadece çocuk bağırması, ağlaması, vurması vs sesi oluyor.
Yetiskin gürültüsü olmadığı içinde sagolsunlar hiç ses etmiyorlar.
Ev alacak olsam kesinlikle müstakil alırdım, sese de hiç duyarlı değilimdir..
Halı silkelemesinler yeter bana :)

Mustakilde bile rahat degilsiniz yani!!! Bence de benimki geçici bir huzur.

tek artısı gürültü tepeden gelmiyor ama bu sefer başka sorunlar çıkıyor.

bahçede gürültüden oturulmuyor uyudukları saat dilimisadece gece 3 sabah 6 arası onun dışında sürekli bağır çağır bahçedeler. ,bahçeye çıkınca sizi izliyorlar, evin önünden sürekli geçiyor sizi dikizliyor bir yudum çay içececeksin bahçede sürekli taciz ediyor dedikodu yapmaya çalışarak , kendi evinin 3 ev aşağısına sabahın 7 sinde AYYY KIZ KOMŞUU diye 4 kez bağırıyor yine gürültüyle uyanıyorsunuz vs vs. üstelik o kadar nezih bir site tek düşük hareketleri olan tip de bana denk gelmiş yan komşu diye.

insan demeye bin şahit ister inanın sorunlu ve hasta kişilikler olunca müstakil evde bile size bulaşıyorlar. amaç başkasını rahatsız etmek çünkü kendisi rahatsız.

Allahta beni hep böyle pisliklerle sınıyor o kadar borca girdim ipotekli evi de satamam yani mecbur bu çingenelerle yaşayacağım...

sizi çok iyi anlıyorum umarım düzelir durumunuz.

Bizim eski komşumuzun evinde sinema sistemi vardı ben yukarıdan geliyor sanıyordum meğer alt katmış. Siz de sabahın köründe yüksek sesli müzik dinleyin anlasın medeniyetsizler.

Benim üstte iki yaşlı insan var ayaklarına nal çaktırdıklarından şüpheleniyoruz. Şu an da çoluk çombalak toplanıp gelmiş çok eğleniyorlar. Uyarma gereği duymuyorum. Uyku saatlerinde abartılı sesler gelmediği sürece apartmanda yaşayan insanların durumu tolere edebilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Alakaya maydanoz olucak ama sanırım sizin konunuzdu organik saç boyası ile ilgiliydi. Çok güzel öneriler gelmişti birkaç sayfa okuyabildim. Konularınıza bakılmıyor nasıl bulabilirim o konuyu?

Ust katta da var bir torun .Sanki fil .Hoplayip duruyor güm güm .
Kızınin evi yokmus gibi gece gündüz aglıyor bağirıyor .Susmak bilmiyor .7 yaslarinda şımarik bisey .
Annesi de dus diye bağıriyor .Bıktık.

Medeniyetsiz bir komşum var. Sabah akşam 3 yaşındaki çocuğu evde koşturuyor.Hadi o çocuk engel olamıyorlarmış, bu kocaman insanlar da evde at gibi koşturuyor hem de saatlerce, gece gündüz. İnsan gibi konuşmak fayda etmedi. Polis çağırdım, cezalandırır gibi daha da artırdılar. Mahkeme sürecine taşımayı düşünüyorum. Benzer şeyleri yaşayıp hukuki yolları deneyenler oldu mu?

Evi yeni aldık ve evde oturamıyoruz. Tık sesine takık olduğumuzu düşünmeyin evde at var gibi.
benzer bir komşumuz vardı.kıyafetlere tarçın serpelemek dahil herşeyi yaptı.taşındık sorun çözüldü

Alakaya maydanoz olucak ama sanırım sizin konunuzdu organik saç boyası ile ilgiliydi. Çok güzel öneriler gelmişti birkaç sayfa okuyabildim. Konularınıza bakılmıyor nasıl bulabilirim o konuyu?

Açılıyor mu? Açılmıyorsa ayar çekiim.

Açılıyor mu? Açılmıyorsa ayar çekiim.
Açıldı yalayıp yutayım tüm sayfaları
Teşekkür ederim

Bizim bi yan komşu vardı ev sahibimizle sorunlar yaşamıştı o yüzden ev boş kalsın ev sahibi para kazanamasın istiyodu.Bilerek dış kapısını çarpıyodu şiddetli bi şekilde ve bizim kapıda küüüt ediyordu.Kuşlar korkup kafeste sıçrıyorlardı.Çokta çirkef kişilerdi üstümüze falan yürümüşlerdi Allah’a havale etmekten başka çaremiz kalmadı.sözde İstanbul’un en “iyi” semtlerinden ama insanları çok basit çok seviyesiz.Bakırköy’e bağlı bi semt ben ordaki ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden geldiklerini düşünüyorum semt sakinlerinin %90ının.

at mi bu kostursunlar. emin olun onlar da cocuk yerinde dursa da popomuz yer gorse diye dusunur.

basina gelmeyen bilmez. alt komsumun oglu iki yasinda bile gece kalkar aglardi. bu yastaki cocuk nasol aglar derdim. sonra kari koca surekli cocuklara bagirilardi ne sabırsızlar diye dusunurdum. asla uyarmadim tabi. sadece icimden gecirdiklerim bunlardi.

ilk oglum oldu geceleri o da kac kez aglayarak uyanirdi. sanirim kesintisiz uyumasi 3 yasini buldu. sonra ikinci cocugum olunca o bagris cagrislar aynen bizim evde de yasanmaya basladi.

ne ben komsumu uyardim ne o beni uyariyor. tasinmam gerekecek ama korkuyorum sizin gibi insanlara denk geliriz diye. cocuk bu bayıltıp oturtamazsin ki. terbiye ver demesi dile kolaydir bazen.

uyku egitimi konusunda bir arkadasim ilk cocuguna egitim vermişti. her cocuk bu egitimi alabilir siz yeterince ugrasmiyorsunuz cocukla alakasi yok demisti. 2. cocugu olunca yok dedi uyku isi gercekten cocukla alakaliymis. size soylediklerimi geri aldim demisti. bunu da sundan anlatiyorum. benim cocugum var ben terbitesini verdim at gibi kosmaz da demeyin. her cocuk farklı. anlayisli olun o anlayis size de lazim olacak.

makul saatlerde yapilan hic bir gurultuye bugune kadar sikayetlenmedim,
yan dairemde matkapla saatlerce calistiklarinda bile,

komsuluk onemlidir diye dusunuyorum,
bugun sana yarin ona hesabi.

bahsettiginiz gurultuler makul saatleri asiyorsa, konusmak ve polise sikayet de cozum olmadi ise, tasinmaktan baska care kalmiyor. Nereye kadar cekeceksiniz ki, yillar sonra mahkeme sonuclansa ne isinize yarayacak, sinirler yiprandiktan sonra.

Back
X