- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Le casa de papelEvli kadınlar reşit olmayan çocuklar gibi niye her olayı eşine taşımaya kalkıyor anlamıyorumadamın tavrı ve ısrarı kesinlikle rahatsız edici ama konuşmayarak cevap vermeyerek halledebileceğiniz bir olayı niye eşinize taşıyıp adli vaka haline getirmeye çalışıyorsunuz? Hayatınıza heyecan mı lazım?
Neler neler okuyoruz izliyoruz Allah korusun bence günaydın bile demeyin iyi niyeti bile varsa kendi eşine göstersin o niyetini gerek yok ben olsam çok cekinirdim asansörü de bence onunle birlikteyken kullanmayın eşinize de söylemeyin adamın başını belaya sokarsiniz telefonla konuşuyor gibi yapın kafanızı çevirin en iyisiKimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
Muhatap olmayın bu kişiyle .Amaç da niyette ortada .Bu tarz sapıklar kendini akıllı zanneder ve sanki çaktırmiyor gibi davranır .İçine bir şüphe düştüyse yüzde 99 doğrudur .Eşine söyleme diyenler olmuş ben söylemenden yanayım .Ya herhangi bir yerde bir tacize maruz kalırsan ne olacak .Gözle taciz ediyor zaten fiziksel de yapabilir .Çok dikkatli ol .Allah yardımcın olsun bu pisliklerin de Allah belasını versinKimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
Çok ilginç bu olayda bile kadın haksız bulundu. Üstelik haksız bulan da kadın.
Özellikle denk geldiğim birkaç üyede fark ediyorum bunu her türlü konuda sonsuz bir linç halinde cevap yazıyorlar. Hayatları kötü de bunu insanlara mı aksettirerek rahatlıyorlar inanın anlamıyorum. Ama inanılmaz rahatsız oluyorum. Uslupları dahi çok kötü. Dediklerinize katılıyorum.Taciz dese amme abartmissin denilirdi.
İsrar var taciz ediliyorsun sen kalkip ilgisi mi var diyorsun diye suclanildi :)
Esime diyeyim mi diye sorulmasina bile karsilar.
Makul biriyse her sey de konusulabilir, neden veli-ogrenci iliskisine benzesin ki
Ben esimle yolda gordugum copu bile konusurum.
Ve bircok yerde de medeniyet bu aslinda ama biz medeni degiliz denildi.
tek tek alintilayamadim.
Elbette komsunun lastigi dikkat cektiyse paylasilir, yardim teklif edilir, hadi diyelim kadini mahcup biri gibi gordu, kabul edecek de kibarliktan etmiyor hesabi biraz daha israr etti, hepsinde reddedildi kibarca ama buna ragmen tampon tampona takibe bile girdiyse bu sinirlarin cignenmesidir, israr bile degildir, bu tacizdir, selamimin bile ihlal edildigini gosterir bana.
Dunyanin her yerinde bu boyledir.
Zira taciz sadece poponun ellemesi değildir, benim koydugum duvari atlayarak asmaya calisiyorsa ihlaldir, tacizdir.
Medeniyet de bu degildir.
Bana iyi niyetli gorunmedi.
Hadi diyelim sadece yilisik ve isguzarsa bile hoslanmayacagim bir tipe duvar gibi olurdum sanirim, kendimce cozumum budur ve esim de eger kafa dengim biriyse ucundan çıtlardım konuyu.
Dikkat ettim de siz neden her konu sahibine karsi antipati besliyosunuz? Yazdiginiz yorumlar da hep konu sahiplerine karsi bir tavriniz var.Bu memlekette kimseye iyilik yapmayacaksın arkadaş. Gitseydiniz inik lastikle jant üzerinde keşke. Adamda salaklık ne uğraşıyorsun elin kadınının arabasıyla lastiğiyle.
Size hesap mı vereceğim? Bi haddinizi mi bilseniz acaba artık?Dikkat ettim de siz neden her konu sahibine karsi antipati besliyosunuz? Yazdiginiz yorumlar da hep konu sahiplerine karsi bir tavriniz var.
Dikkat ettim de siz neden her konu sahibine karsi antipati besliyosunuz? Yazdiginiz yorumlar da hep konu sahiplerine karsi bir tavriniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?