Komşumuzun bana ilgisi mi var 😐

Bence siz artık işe giferken aynı saatte değil ya biraz daha erken yada biraz daha geç çıkın ki karşılaşmanın. Görünce de telefonla konuşuyor gibi yapın, yüzüne dahi bakmayın. Gerçekten ilgisi varsa aile faciasına sebep olabilir.

ısrar etmese bir şey yokmuş normal nezaket. biraz mesafe koyun, hoşlanıyor demek için yeterli veri yok ama bir iletişim sizi rahatsız ediyorsa karşı tarafın niyetinden bağımsız olarak bu iletişimi kesme hakkımız var.

Evli kadınlar reşit olmayan çocuklar gibi niye her olayı eşine taşımaya kalkıyor anlamıyorum adamın tavrı ve ısrarı kesinlikle rahatsız edici ama konuşmayarak cevap vermeyerek halledebileceğiniz bir olayı niye eşinize taşıyıp adli vaka haline getirmeye çalışıyorsunuz? Hayatınıza heyecan mı lazım?

Ben olsam çok rahatsız olduysam telefonda biri ile tartışıyor gibi yaparım. Sonra da ne bakıyosun, Önüne bak sende derim.

Burası bu kadar da medeni bir ülke değil açıkçası. Belki adam sadece nezaketinden böyle davrandı ancak karşısındaki kişinin şekil a'da olduğu üzere yanlış anlayabileceğini ya da rahatsız olabileceğini düşünmeliydi. O yüzden nezaketen de olsa böyle toplara hiç girmemek gerek.
Bir artniyet varsa da zaten konuşmaya gerek yok hepten fail durum.

Şüphelendiğim biri asansöre bindiğinde onunla binmem mesela yan asansör önünde beklerim şayet asansör tekse pandemi var diyerek binmek istemediğimi belirtir önden o kişiyi yollarım aklınızda bulunsun.

Ben de bunu yazacaktım. Kişi rahatsızlığını dile getirip önce kendisi çözmeye çalışmalı. Tehlikeli bir durum söz konusuysa çevreden yardım istenir bunu kastetmiyorum tabi ki. Ama her durumda da küçük çocuk gibi gidip eşe anlatıp onu içine sokmak saçma. Biz birey değil miyiz.
"Fazla ısrar müdahaleye girer." diyorum. Niyetini bilemeyiz ama sonuç olarak rahatsız ettiği net. Devam ederse kendisine bildirmelisiniz.

anlattıklarınıza göre hersey normal görünüyor da
Size nasıl baktığını ilgi duyup duymadığını yaklaşımlarını bir kadın olarak siz anlarsınız.
Eğer tavrından rahatsız olduysanız selam vermeyin ya da soğuk durun anlar.

Kocaya haber verme sınırı olmalı bence de, kimse durup dururken eşinin başının belaya girmesini istemez , tabii ki önce kadın kendi önlemini almalı sınırını çizmeli ama kabul edelim İsveç'te de yaşamıyoruz, Ortadoğu'nun sapığını püskürtmek için de bı noktadan sonra kas gücüyle tehdit etmek şart oluyor...yalandan kocam geliyor, babam geliyor, şu gelen abim mi? filan dediğinizde bile çoğu toz oluyor zaten ırz düşmanlarının.... acı ama maalesef böyle

Bi daha gordugunuzde selam vermeyin.mesela gunaydin dese kafa sallayin yeter.baktiniz asansore yoneliyor yuruyerek cikin.siz sert davranin esek degilse anlar

Evet tabiki ama öncesinde kadın tavrını koymalı. Konu sahibinin anlattığından anladığım kadarıyla kadın nezaket sınırları içerisinde cevaplamış şimdiye kadar lastiğe bakmasına izin vermiş ki bunlar tuhaf değil olabilir bu kadar yabani olmaya gerek yok. Ne zamanki ısrar başladı bakışlarından şüphelendi o zaman ters cevaplar versin hatta hiç cevap vermesin ya da bir üyenin dediği gibi eşime haber verdim o gelecek gibi yalanlar söylesin. Bunları denedikten sonra da adam tekliflerine devam ederse son aşamada eşe haber verilebilir. Hemen her şey koşa koşa eşe anlatılmamalı bence.

O üye bendim zaten evet yapılması gerekenler bunlar tabii ki ama bir noktadan sonra eşin de haberi olması gerekir çünkü zaten o noktada adli işlem, iftira, fiili saldırı olasılığı filan doğuyor. Bizim ülkemizde de aklı başında hiçbir kadın da kalkıp "pazarcı bana elmalar kütür kütür abla dedi " diye gidip kocasına şikayet etmez o da taciz ama risksiz savuşturabilecegini bilirsin , nihayetinde burası Ortadoğu

Adam ışık bekliyor gibi.siz görünce duvar gibi olun o bir iki deneme sonra ümidi keser eşinize söylemeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…