- 15 Haziran 2016
- 7.874
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.907
- 348
- 39
E deseydiniz ya teşekkür ederim ama bu ilginiz gereksiz ben pek komşuluk sevmem eğer bir ihtiyacım olursa eşim halleder size gerek yok diyeIsrar edip iki üç defa gelirim diyene kadar normal bir muhabbetti. Isrardan rahatsız olurum ve hoşlanmam
Konu sahibi ben değilim:)E deseydiniz ya teşekkür ederim ama bu ilginiz gereksiz ben pek komşuluk sevmem eğer bir ihtiyacım olursa eşim halleder size gerek yok diye
Ben de bunu yazacaktım. Kişi rahatsızlığını dile getirip önce kendisi çözmeye çalışmalı. Tehlikeli bir durum söz konusuysa çevreden yardım istenir bunu kastetmiyorum tabi ki. Ama her durumda da küçük çocuk gibi gidip eşe anlatıp onu içine sokmak saçma. Biz birey değil miyiz.Evli kadınlar reşit olmayan çocuklar gibi niye her olayı eşine taşımaya kalkıyor anlamıyorumadamın tavrı ve ısrarı kesinlikle rahatsız edici ama konuşmayarak cevap vermeyerek halledebileceğiniz bir olayı niye eşinize taşıyıp adli vaka haline getirmeye çalışıyorsunuz? Hayatınıza heyecan mı lazım?
Kocaya haber verme sınırı olmalı bence de, kimse durup dururken eşinin başının belaya girmesini istemez , tabii ki önce kadın kendi önlemini almalı sınırını çizmeli ama kabul edelim İsveç'te de yaşamıyoruz, Ortadoğu'nun sapığını püskürtmek için de bı noktadan sonra kas gücüyle tehdit etmek şart oluyor...yalandan kocam geliyor, babam geliyor, şu gelen abim mi? filan dediğinizde bile çoğu toz oluyor zaten ırz düşmanlarının.... acı ama maalesef böyleEvli kadınlar reşit olmayan çocuklar gibi niye her olayı eşine taşımaya kalkıyor anlamıyorumadamın tavrı ve ısrarı kesinlikle rahatsız edici ama konuşmayarak cevap vermeyerek halledebileceğiniz bir olayı niye eşinize taşıyıp adli vaka haline getirmeye çalışıyorsunuz? Hayatınıza heyecan mı lazım?
Evet tabiki ama öncesinde kadın tavrını koymalı. Konu sahibinin anlattığından anladığım kadarıyla kadın nezaket sınırları içerisinde cevaplamış şimdiye kadar lastiğe bakmasına izin vermiş ki bunlar tuhaf değil olabilir bu kadar yabani olmaya gerek yok. Ne zamanki ısrar başladı bakışlarından şüphelendi o zaman ters cevaplar versin hatta hiç cevap vermesin ya da bir üyenin dediği gibi eşime haber verdim o gelecek gibi yalanlar söylesin. Bunları denedikten sonra da adam tekliflerine devam ederse son aşamada eşe haber verilebilir. Hemen her şey koşa koşa eşe anlatılmamalı bence.Kocaya haber verme sınırı olmalı bence de, kimse durup dururken eşinin başının belaya girmesini istemez , tabii ki önce kadın kendi önlemini almalı sınırını çizmeli ama kabul edelim İsveç'te de yaşamıyoruz, Ortadoğu'nun sapığını püskürtmek için de bı noktadan sonra kas gücüyle tehdit etmek şart oluyor...yalandan kocam geliyor, babam geliyor, şu gelen abim mi? filan dediğinizde bile çoğu toz oluyor zaten ırz düşmanlarının.... acı ama maalesef böyle
İçini de mi dökmesinEvet Komşunuz seninle ilgilenmiş, seninde egon şişmiş bacım..
O üye bendim zatenEvet tabiki ama öncesinde kadın tavrını koymalı. Konu sahibinin anlattığından anladığım kadarıyla kadın nezaket sınırları içerisinde cevaplamış şimdiye kadar lastiğe bakmasına izin vermiş ki bunlar tuhaf değil olabilir bu kadar yabani olmaya gerek yok. Ne zamanki ısrar başladı bakışlarından şüphelendi o zaman ters cevaplar versin hatta hiç cevap vermesin ya da bir üyenin dediği gibi eşime haber verdim o gelecek gibi yalanlar söylesin. Bunları denedikten sonra da adam tekliflerine devam ederse son aşamada eşe haber verilebilir. Hemen her şey koşa koşa eşe anlatılmamalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?