Komşumuzun Kızı ?

Nazenins

`I Need A Mirαcle`
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
1.264
288
363
Merhaba arkadaşlar. Benim bir tanıdığım var, kardeşim gibi benden küçük. (Başlıkta belirttiğim gibi komşumuzun kızı, okulda ki sınavlarına çalıştırıyordum,ordan tanışıklığım var.)

İşe çok ihtiyacı vardı, liseden mezun oldu. Seneye de üni. sınavlarına hazırlanmak, için para biriktirip ailesine yük olmak istemiyor .

Populer iş sitesinde hangi ilan denk gelirse başvuru yapmış.Geri dönüşler almış,biri yakın bir şehre çağırmışlar.
-Yerel bir kanalda muhabirlik yapması için, güvenmedim.Ne alakaydı? 18 yaşında çocuk ve bayan.Benden fikir alıyor genelde. Nerde kalacak,ne yapacak? İnanmadım. En azından daha liseden yeni mezun olmuş çocuk sayılacak yaşta eğitimi olmayan biri ve muhabirlik neyin kafasıydı merak ettim.Onun basvurması zaten hata,nasıl geri dönüş olabilir?

Teyit etmek için aradım açmadılar,ilanda yayından kalkmış:) Ailesinede soyledim,onlarda istemiyorlardı,neden söylemişim?O bana güvenmiş.Yaşına verdim ve anlattım sebebini. Tabi o ben bilirim kafasında. Artık söylemiyor.:)

Neyse annesi aradı şube içi yönlendirme yetkilisi olarak mülakata çağrılmış. Bana sordu bizi dinlemiyor,nedir bu iş ne yapcak felan dedi. Açıkcası hakim değilim konuya,web de pek bilgide bulamadım. Bana yardımcı olacak bayanlar var mı acaba?

Bu isin okulunu okumus o kadar insan issizken, cocuk yasta lise mezunu birini neden cagirsinlar ki. Cok sacma gercekten cok dikkatli olmali. Devir cok kotu.
Gerçekten bende anlam veremedim,birde mulakat çok saçma bi yerde oluyor hani ofis felan değilmiş annesinin söylediğine göre bi AVM de. Aklıma şey geldi bu cv kısmına resim de ekleniyor ya ne bileyim,insanoğlu iste.

İletişim fakültesi mezunuyum, ben başvursam beni çağırmazlar.
Muhabirlik öyle 18 yaşını yeni doldurmuş, hiçbir iş tecrübesi ve konu hakkında uzmanlığı olmayan biri tarafından yapılacak şey değil.
En azından çeşitli sertifika ve diksiyon kursu ararlar iş verenler.
Şüphelerinizde haklısınız, başka bir şey için ilandır o.

Ayy Allah muhafaza ne saçma şeyler türettiler. Ya biz psikopat olduk yada gerçekten bi işler var.
Ben olsam bende korkardım uyarırdım. Marka isim falan yokmu nette kimse yorum yapmamışmı.
Sizi yapacağınızı yapmışsınız gerisini onlar düşünsün.

Sorma canim ya.İse vakıf değilim arastirdim aradıkları Güleryüz +tablette online banka işlemi. Yahu kahkamizmi eksikti de biz bulamadık is anlamadim:))

Var var olmazmı sordurtum güç bela annesine ing bank demiş birde bir organize firmanın ismi var elimde onu da ben is sitesinde buldum.Araştırmak istiyorum sadece ilanlarla karşılaşıyorum ya. Ya sanki bişi olsa beni suclayacaklar psikolijisine büründüm canım ondan telaş yapıyorum galiba. Ailem de Karışma diyor ama ..

18 yasinda ve boyundan büyük işlere basvurmak Her onune gelen ise basvurmakla iyi yapmiyor kendi ayaklari ustunde durmak isteyen insan adimlarini saglam atar böyle başıbos basvurular yapmaz.

bende boyle bir sey icin basvurup gorusmustum zamaninda bana soyle bir aciklama yapmislardi muhabirlik dedigi su yerel bir gazetede bir foto makinasiyla is yerlerine v.s gidilip roportaj tanitim gibi seyler yapiliyor makina v.s size zimmetli eger is yeri sahibi kabul ederse belli bir sayida gazete almak zorunda kendi tanitimi karsiliginda (bunun bir sayisi var ornegin 100 tane ) boyle boyle haber yapiliyor ve haber basi bir ucret var sandiginiz gibi bir muhabirlik degil bende bir kanalin muhabirligi falan sanmistim lise mezunu personel araniyor falan diye sasirmis gitmistim isin asli buydu. Ki bu isi de yok denecek paraya bu isin okulunu okuyan erbabi insan yapmayacagina gore boyle ogrenci buluyorlar yaptiriyorlar

18 yasinda ve boyundan büyük işlere basvurmak Her onune gelen ise basvurmakla iyi yapmiyor kendi ayaklari ustunde durmak isteyen insan adimlarini saglam atar böyle başıbos basvurular yapmaz.
Kendi ayakları ustünde durmak kısmından emin değilim. Düşüncesi var ama kaçış mi görüyor anlamıyorum. Bende ne kadar dizginlerim orası muamma.

Her türlü gitmemesi iyi olmuş o halde çocuk işçi muamelesi gorecekti desenize.Çok sağolun en azından başka duyan goren de olur yorumuzu işin ne olduğunu anlamış olur.

Her türlü gitmemesi iyi olmuş o halde çocuk işçi muamelesi gorecekti desenize.Çok sağolun en azından başka duyan goren de olur yorumuzu işin ne olduğunu anlamış olur.
aynen canim istersen git ailesine de bu sekilee anlat kiza da zaten para kazanamaycak yazik bu kis gunu sokak sokak gezecek

aynen canim istersen git ailesine de bu sekilee anlat kiza da zaten para kazanamaycak yazik bu kis gunu sokak sokak gezecek
O değil birde farklı şehirde haber yapayım derken kendi haber olacak yahu. Şimdi gitsem evlerine tartışma yaşarım kızla regli sancimi üstüne salarsam 3.dünya savaşı çıkar:))

Kendi ayakları ustünde durmak kısmından emin değilim. Düşüncesi var ama kaçış mi görüyor anlamıyorum. Bende ne kadar dizginlerim orası muamma.
Kacis gibi geldi bana bence hayir yapma gibi engeller daha cok yapma istegi dogurur farkli yontemle ikna etmek lazim. Yani her basvurunun guvenirliligin olmadigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…